„Vaikų sportas“ blogas: koks mūsų tikslas?

„Vaikų sportas“ blogas: koks mūsų tikslas?

04. May 2016, 07:00

Sveiki

prie nuolatinio blogerių būrio prisijungiame ir mes, „Vaikų sporto“ komanda. Kartais juokaujame, kad oficialia savo veiklos pradžia ir laikome sporto užsiėmimą vaikams Vingio parke kartu su Mamyčių klubo narėmis. Patikėkite, kaip tuomet mums buvo neramu, ar vaikai mus priims, ką pagalvos mamos ir išvis ar kažkas ateis. Simboliška, bet dabar praėjo lygiai dveji metai (užsiėmimas vyko 2014-tais gegužės 18 dieną) ir dabar „Vaikų sporte“ juda ne tik dešimtys vaikų, bet ir mamos, kūdikėliai, nėštutės. 

Norime, kad „Vaikų sportas“ asocijuotųsi ne tik su sportavimu, bet su aktyviu gyvenimo būdu visai šeimai. Jį propaguojame patys ir iš begalinio noro judėti bei šia idėja užkrėsti kitus sugalvojome organizuoti užsiėmimus vaikams ir šeimoms.
„Mamyčių klubas“ jau kalbino mus savo Verslios mamos rubrikoje ir plačiau galite paskaityti čia: „Versli šeima Vaida ir Giedrius: „Norime pakviesti šeimas daugiau sportuoti“. Pradžioje komandą sudarėme mes, Vaida ir Giedrius ir mūsų vaikai Dominykas ir Laurynas, užsiėmimus organizuodavome keletoje vietų. Dabar jau sportuoti gali ne tik vaikai, bet ir mamos - kol vaikai dūksta su treneriu Giedriumi, aš moterims vedu kalanetikos užsiėmimus, veiklos vyksta daugybėje darželių ir mokyklų. 

Vos prieš keletą savaičių prasiplėtėme ir pradėjome draugauti su Perkūnkiemyje esančiu Šeimos centriuku. Sportuoti kviečiame būsimas mamas, ką tik pagimdžiusias moteris, vedame mankštas vaikams, pilates užsiėmimus ir padedame koreaguoti laikyseną paaugliams. Taip pat vasarą kviečiame šeimas į šeimų stovyklas Dauguose. Žodžiu, apie viską plačiau rasite www.vaikusportas.lt

O savo bloge mes pasakosime kaip įdomiai galima sportuoti tiek vaikams, tiek mamoms, ką smagaus nuveikti judant ir kaip išlikti aktyviems bei, žinoma, sveikiems.  

Iki pasimatymo, 

„Vaikų sporto“ balsas - Vaida

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 04. May 2016, 07:06

Labai įdomi, lauksim 😀