"Metinuko savaitės pasiekimai" prisistatymas

"Metinuko savaitės pasiekimai" prisistatymas

12. Jan 2016, 12:22
Sveikos, mielosios Mamos :)

Labai smagu, kad šie Naujieji metai prasideda su tokiomis geromis žiniomis. Ačiū už galimybę dalintis su jumis savo patirtimi.

Esu Irena, kartu su vaiko tėveliu auginame labai mylimą sūnelį Matą, prieš Kalėdas jam suėjo metukai. Dienos lekia, o sūnus taip pat stiprėja, jau savarankiškai vaikšto ir vos spėjam gaudyti. Tikras namų nenuorama. Domina visi nepaliesti daiktai, na, žinoma, dar turim mažą problemėlę - dar viską ragauja.

Mano blogo tema - "Metinuko savaitės pasiekimai". Šiame bloge dalinsiuos su jumis savo patirtimi, kaip išmokyti mažylį daryti vieną ar kitą pasiekimą. Tikriausiai kiekviena mama džiaugiasi, kai vaikelis moka apkabinti tėvelius, duoda bučiuką ar piršteliu parodo nosytę. Visa tai ateina su didele tėvų kantrybe ir noru. Juk neužtenka tiesiog numesti vaikui žaislą ir žiūrėti ką jis su juo daro. Svarbu nepamiršti, kad mamos ir tėčio įdėtas triūsas, atsispindi vaikelyje ir jo veiksmuose. Todėl ir pasiryžau rašyti šį blogą, norėdama įrodyt, kad daug dirbant galima dar daugiau pasiekti.

Vis naujame bloge užsiminsiu, kokie bus ateinančios savaitės numatyti darbai. Šią savaitę mokysimės parodyti daiktus, savarankiškai atsisėsti ant stumdomos mašinėlės ir bandysim mokytis atskirt spalvas.

Tikiuosi jums bus įdomu skaityti mano blogą.

Iki malonaus :)

13. Jan 2016, 13:17

🌷🌷🌷 Ačiū 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 12. Jan 2016, 23:10

Super! 👍

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 12. Jan 2016, 12:38

👍 Tikrai lauksiu šių blogų, ieškosiu naujų idėjų ir kaip savo mergaitę dar kitaip paskatinti mokytis🌷