"Maria" dovanų krepšelį dovanojame...

"Maria" dovanų krepšelį dovanojame...

29. Apr 2016, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ne viena krūtimi maitinanti mama yra susidūrusi su situacija, kai atrodo, jog pieno sumažėjo ir natūraliai kyla abejonių, ar jo netrūksta kūdikiui. Taip pat žindant kūdikį neretai skauda suskeldėjusius spenelius. Paprašėme ir jūsų pasidalinti su žindymu susijusiomis bėdomis. 

Aleksandrasvladi:

Savo pirmąją merginą žindžiau 1,8 m., bėdelės buvo kaip ir daugumos - suskeldėję speneliai ir begalinis skausmas žindant, be to, buvo etapas, kai sirgau ir pienas dingo, nes buvo taip negera, kad nebepajėgiau žindyti. Laimė, noras žindyti buvo stipresnis ir atgavom pienuką per porą dienų, dažnai glaudžiant prie krūties.

Kitas dalykas - mažoji ėmė tik vieną krūtį, o kitos atsisakė, todėl jai teko didelis krūvis. Antrą pipirą, nors buvo patirties, žindant vis tiek teko kankintis su skilinėjančiais speneliais, buvo iki kraujo, šį kartą pavyko žindyti abiem krūtimis, todėl krūvis mažesnis. Kas be ko, krūtinė tapo ne tokia stangri, prarado tonusą, kol kas antrąjį žindau toliau, jam 1,5, po truputį žindymą nutraukinėsiu, nes po širdim nešioju kitą džiaugsmelį. Taigi Maria produktai sulaukus stebukliuko, tikrai pravers.

Ganesas:

Maria yra tiesiog nuostabi kompanija, kuri labai rūpinasi mamytėmis. Dabar kaip tik testuoju kremą speneliams, tai tikrai puiki priemonė nuo suskeldėjimo ir nemalonių jausmų žindant. Na, o kitos bėdelės, kurios kamuoja, tai vis tas baimės jausmas - ar užtenka pienelio, nes Igną jau žindau metukus ir 2 mėn., ir krūtinės išvaizda, strijos, odos būklė.

Šiuos MARIA prizų komplektus dovanojame mamoms Ganesas ir Aleksandrasvladi!

Maria Lactation – natūralių augalinių medžiagų kompleksas žindyvių laktacijos stimuliacijai!

20160419162754-63813.jpg

Kuo jis ypatingas? Jame yra natūralių aliejų, kurie skatina pieno išsiskyrimą, be to, šio preparato vartojimas paprastas - reikia gerti po 1 kapsulę 2 kartus per dieną valgio metu, išgeriant stiklinę vandens. Sudėtyje yra bičių pienelio, stimuliuojančio laktaciją; pankolių ir Romos kmynų (kumino sėklų) milteliai sumažins pilvo pūtimą; milteliai, kiaulpienės šaknų milteliai skatins apetitą; o gudobelės lapų ir žiedų milteliai stiprins širdies ir kraujagyslių sistemą.

"Maria Nipple" kremas, skirtas krūties speneliams!

20160419163257-73458.jpg

Kremas savo sudėtyje turi ypač minkštos konsistencijos lanolino, ypatingai švarus (atitinka aukšto švarumo kriterijus, naudojamus farmacijos pramonėje). Maria Nipple kremas padeda apsaugoti ir pagydyti sausus, suskeldėjusius spenelius nėštumo metu ir maitinant kūdikį krūtimi. Sudėtis: Lanolinas, takoferolis. Be konservantų ir aromatizatorių.

Stangrinamasis kremas su pakeliamuoju efektu "Maria Bust it Up"!

20160419163214-38018.jpg

Tai stangrinamasis krūtinės kremas su liftingo efektu moterims, kurios nori pagerinti tonusą ir krūtinės odos elastingumą. Šį kremą gali naudoti mamytės, maitinančios kūdikius krūtimi. Maria Bust it Up padidina galimybę odos regeneracijos procesui, sumažina odos senėjimo procesą, tonizuoja ir drėkina krūtinės odą. Kremo sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų, sintetinių sudedamųjų dalių ar žaliavų, kurios galėtų būti žalingos odai. Labai svarbu, kad kremo gamyboje nėra naudojami aromatizatoriai ir kūdikis jaučia savo ir mamytės natūralų kvapą. Kremą galima pradėti naudoti tuo pat metu kai pradedame maitinti savo tik ką gimusį kūdikį.

Daugiau informacijos: www.marialine.lt

20160331155925-88340.jpg