"Maria Bust it up" padės išlaikyti krūtinę stangrią po gimdymo ir žindymo laikotarpiu

"Maria Bust it up" padės išlaikyti krūtinę stangrią po gimdymo ir žindymo laikotarpiu

24. Oct 2016, 06:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Galbūt jūs jau spėjote pamatyti vaistinėse naują produktą - stangrinamąjį kremą su pakeliamuoju efektu Maria Bust it Up. Jis skirtas moterims, kurių krūtinė prarado savo formą ir elastingumą. Kremą galima naudoti tiek nėštumo metu, tiek žindymo laikotarpiu, nes produktas neturi aromatizatorių.

Stangri krūtinė po gimdymo ir kūdikio maitinimo krūtimi!

Vienas iš nuostabiausių momentų moters gyvenime yra nėštumas ir kūdikio gimimas. Tačiau momentas kai moters kūnas prisitaiko šiam laikotarpiui – palieka išliekamuosius požymius. Stangri krūtinė po kūdikio maitinimo krūtimi praranda buvusią formą ir tonusą.

Šiais laikais esant puikioms galimybėms panaudoti gamtos turtus kosmetikos pramonėje, gali ne tik puikiai išlaikyti krūtinės stangrumą, bet ir padidinti, sutvirtinti odos tonusą, ją patempti.

Kremas Maria Bust it Up – stangrinamasis krūtinės kremas su liftingo efektu moterims kurios nori pagerinti tonusą ir krūtinės odos elastingumą. Šį kremą gali naudoti mamytės maitinančios kūdikius krūtimi.

Maria Bust it Up padidina galimybę odos regeneracijos procesui, sumažina odos senėjimo procesą, tonizuoja ir drėkina krūtinės odą. Kremo sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų, sintetinių sudedamųjų dalių ar žaliavų, kurios galėtų būti žalingos odai.

Labai svarbu, kad kremo gamyboje nėra naudojami aromatizatoriai ir kūdikis jaučia savo ir mamytės natūralų kvapą. Kremą galima pradėti naudoti tuo pat metu kai pradedame maitinti savo tik ką gimusį kūdikį.

Aktyviosios sudedamosios dalys:

Iš dygliuotųjų kardažolių gauta biologinė epidermio atkuriamoji medžiaga yra restruktūrizuojanti, keliamąjį efektą turinti sudedamoji dalis. Ji stimuliuoja epidermio atsikūrimą ir odą daro švelnesnę.

Natrio hialuronatas arba natūralus polisacharidas stipriai drėkina ir sudaro apsauginę plėvelę kuri padeda palaikyti ir išsaugoti drėgmę.

Biologinis kokosų aliejus ramina ir drėkina taip pat formuoja apsauginį sluoksnį.

Šeivamedžių ekstraktas padeda sumažinti kraujagyslių sienelių pralaidumą ir patinimą apsaugo nuo uždegimo.

Sviestmedžių sviestas padeda atsikurti ląstelėms ir efektyviai stabdo odos senėjimą. Be to, jis minkština, drėkina ir restruktūrizuoja. Gaunamas organiniu būdu.

Organinis sezamų sėklų aliejus yra grynas augalinis aliejus. Jame gausu vitamino E, mineralinių druskų, seleno ir nesočiųjų riebalų rūgščių, įskaitant linoleno rūgštį. Be to, jame yra sezamolio ir lecitino, kurie yra natūralūs antioksidantai.

Organinis paprastųjų rugiagėlių vanduo gaunamas distiliuojant paprastąsias rugiagėles. Jis turi valomųjų savybių, o sudėtyje esantys antocianinai turi sutraukiamąjį poveikį.

Dygiųjų pelžiedžių ekstraktas ramina ir sutraukia. Be to, jis mažina paraudimą ir sunkumo pojūtį. Gaunamas iš organiškai auginamų augalų.

Naudojimas: užtepkite ant krūtų, švelniai masažuokite, kol produktas įsigers į odą.

Klinikiniais tyrimais patvirtinta: du mėnesius naudojant stangrinamąjį krūtinės kremą su pakeliamuoju efektu Maria Bust it Up pagerėja biomechaninės odos savybės.  Oda tampa lygi, stangri pagerėja tonusas.

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Vanduo, riešutinių kokosų aliejus, indinių sezamų sėklų aliejus, hidroksistearino/linoleno/oleino poligliceridai, paprastųjų rugiagėlių vanduo, glicerinas, cetostearilo alkoholis, cetostearilo kviečių stiebų glikozidai, cetilo alkoholis,  sviestmedžių sviestas, propanediolis, alkoholis, mikrokristalinė celiuliozė, benzilo alkoholis, ksantano derva, celiuliozės derva, natrio dehidroacetatas, natrio stearoillaktilatas, dygliuotųjų kardažolių žiedų/lapų/stiebų ekstraktas, tokoferolis, natrio fitatas, citrinų rūgštis, dygiųjų pelžiedžių šaknų ekstraktas, natrio hialuronatas, juoduogių šeivamedžių žiedų ekstraktas, dehidroacto rūgštis, natrio benzoatas, kalio sorbatas.

GAMYBOS PROCESAS:

CRB gamintojas gamyboje naudoja ir laikosi sertifikuotų standartų, kas leidžia tobulinti gamybos procesuose naudojamas natūralias žaliavas ir pritaikyti jų biologinį poveikį ilgesniam ir platesniam panaudojimui. Gamintojas gamina tik ekologiškus kūno priežiūros produktus, kurie ateityje galės atitikti COSMOS standartus. COSMOS vienija šešias tarptautinio sertifikavimo organizacijas, kurios remiasi pagrįstais kriterijais ekologinių produktų kūno priežiūrai gamyboje.

Svarbu, kad produkto sudėtyje nėra aromatizatorių, tai leidžia kūdikiui pajusti natūralų savo ir mamos kūno kvapą.

20150130125445-86826.jpg