Timėjos pirmosios dienos darželyje

Timėjos pirmosios dienos darželyje

08. Sep 2019, 09:18 Raminta L. Raminta L.

Štai ir prabėgo pirmoji savaitė, su šypsenomis ir vaikų klegesiu. Timėjos lopšelyje – darželyje buvo švenčiama Rugsėjo 2-oji (pirmadienį). Tik įžengus į darželio teritoriją visus vaikučius pasitiko bitė, kiškis ir lapė. Apdovanojo vėjo malūnėliais ir palydėjo į grupes.

Antradienį, Timėją, kaip ir planuota, į darželį palydėjo tėtis. Kadangi ji buvo pati pirma atėjusi, visas auklėtojų dėmesys buvo skirtas tik jai, todėl ji davė tėčiui bučkį ir be problemų išleido jį į darbą. Aš jos pasiimti atvažiavau po 1 val. Pirma diena praėjo be jokių ašarų.

Trečiadienis jau buvo kitoks. Ryte pasiliko be ginčų, bet kai po 2 val. įžengiau į darželio teritoriją, pro visus langus jau girdėjosi riksmai. Timėja mane pamačiusi iškėlė rankas ir bėgo link manęs šaukdama mama, mama. Kai tik užsidarė grupės durys ir mes likome rūbinėje, dukra nusiramino ir man pasakojo visus įspudžius.

Ketvirtadienis buvo puikus, dvi valandas praleido viena be ašarų.

Paskutinę savaitės dieną Timėja jau sunkiau paleido tėtį, reikėjo ilgiau su ja pabūti. Tą dieną visa grupė jau keliavo į lauką. Timėja žaidė smėlio dėžėje, čiuožinėjo ir laipiojo. Išbuvome iki pietų, o paskui jau nuovargis ėmė viršų ir važiavome namo.

Įdomu kokia pradžia bus kitą savaitę, po savaitgalio..

Raminta L. Raminta L. 08. Sep 2019, 21:01

Ačiū labai. 😀

Monikaliudax Monikaliudax 08. Sep 2019, 10:50

Sėkmės kitoje savaitėje