Timėjos pirmasis mėnuo darželyje

Timėjos pirmasis mėnuo darželyje

30. Sep 2019, 20:11 Raminta L. Raminta L.

Neįtikėtinai greitai pralėkė pirmasis darželio lankymo mėnuo. Timėjai sekasi tikrai neblogai, gerai valgo ir miega darželyje.

Timėja ryte keliasi labai nevienodai. Pradėjus lankyti darželį suprastėjo miego kokybė, dažnai prabudinėja, kartais suverkia arba šaukia mama, mama. Nors guldome visada panašiu metu (apie 21.30val.), tačiau kartais ji atsikelia ir po šešių kelios minutės, ir pusę septynių, o kartais ir žadinti (apie 7 val.) jau reikia. Atsikelia visada puikios nuotaikos, iš karto puola myluoti savo žaislų.

Rengtis problemų jai nėra, kol kas tinka viskas, ką sudedu. Tik mielai visur vaikščiotų su botais, net ir namie, matyt labai jau patinka.

Kadangi darželyje Timėja pusryčių nevalgo, pradėjome pusryčiauti namie. Dukra labai mėgsta įvairias košes, virtus kiaušinius ar blynus. Priešpiečius, pietus, pavakarius ir vakarienę valgo darželyje. Auklėtojos sakė, kad Timėja yra pavalgantis vaikas, todėl neretai suvalgo ir dvi porcijas.

Ryte tėtis nuveža į darželį apie 7.30 val., aš pasiimu apie 17.30 val. Tokiu metu būna jau vos keli vaikučiai, Timėja tiesiog įšoka man į glėbį. Matyt labai pasiilgsta. Kai parvažiuojame namo, visus namų ruošos darbus atliekame kartu.

Antradieniais Timėja lanko anglų kalbos pamokėles, o šeštadieniais ,,Šoku su mama“. Kol kas abudu užsiėmimai jai patinka, kadangi gali dūkti ir siausti į valias.