Timėjos pasiruošimas darželiui tęsiasi!

Timėjos pasiruošimas darželiui tęsiasi!

28. Aug 2019, 21:37 Raminta L. Raminta L.

Paskutinę vasaros savaitę pradėjome apsilankymu pas gydytoją dėl pažymos darželiui. Vizitą derinome liepos mėn., nes norėjau, kad ir dantukus patikrintų, ir pas šeimos gydytoją patektume tą pačią dieną. Timėjai atliko reikalingus tyrimus ir pažyma jau mūsų rankose.

Kol kas į darželį esu nupirkusi tik kelis daiktus, kadangi jokio sąrašo nesu gavusi. Kai buvome nuvykę į darželį pasirašyti sutarties, buvo pasakyta, kad reikalingų daiktų ir priemonių sąrašą auklėtoja pateiks rugsėjo 2 d. Man keista, kodėl tas sąrašas yra toks slaptas. Ar kiekviena auklėtoja jį sudaro pati? Ar pas skirtingas auklėtojas jis skiriasi? Ar sąrašas neduodamas, kad tėvai niekur nesikreiptų, nes tai nelegalu? Netgi darželio direktorė negalėjo pasakyti kokių priemonių reikės. Atrodo, kad sąrašas slepiamas po devyniais užraktais. Mistika...

Pasitarusi su keliomis mamomis šiuo metu Timėjai esame nupirkę naktipuodį į darželį, flomasterius, vaškines kreideles, pižamą ir basutes kasdieniam nešiojimui darželyje. O visa kita turbūt lėksime pirkti pirmadienį, kai jau tikrai sužinosime ko reikia.

Taigi įkvepiam, iškvepiam ir nekantriai laukiam didžiojo pirmadienio. Liko vos 4 dienos..