Pratinamės į darželį

Pratinamės į darželį

29. Jan 2018, 13:57 Kristina B. Kristina B.

Mano mažasis pratinasi eiti į darželį.. o mamai skauda širdį, žinoma. Labai norėčiau dar su juo pabūti, bet darbo atsiranda vis daugiau ir mane jau spaudžia grįžt. Sutarėme dėl pusės dienos, o aš pradėjau mažajam ieškoti darželio irgi pusei dienos.

Mūsų rajone yra du priimantys pusmetinukus, žinoma, privatūs. Iš pradžių kelias dienas bandėmės vieną, visai patiko, tik kai jau atnešė pasirašyti sutartį pamačiau, kad kaina nevisai tokia, kaip kalbėjom, tad pabėgom iš ten.

Tada nuėjom į antrą, kur kaina čiut mažesnė, bet mano mažyliui ten kažkodėl tikrai patiko labiau. Man irgi - ir pašokom, ir pakalbėjom, ir su modelinu pažaidėm, ir pasportavom. Tai va ten ir bandysim.

Adaptacijai pasirinkau trijų dienų strategiją, kurią pati ir sugalvojau, atsižvelgdama į vaiką ir jo ypatumus.  Pirmą dieną visą rytą kartu, antrą dieną pabėgu porai valandų ir grįžus dar pažaidžiam kartu, na o trečią- planuoju palikti ir pasiimti :) tikiuosi pavyks puikiai. Miegoti kol kas neketiname. Su vyresnėliu turėjau ilgėlesnę adaptaciją, kartu buvom net kelias dienas.. bet jis ir iki šiol labai jautrus vaikas.

Taip keista po tiek laiko sėsti prie darbų :)

Palinkėkite mums sėkmės :D

floryte floryte 30. Jan 2018, 21:43

Lengvos adaptacijos mažyliui ir - mamai😀