as gimdziau prie vyro, jis man daug padejo, masazavo nugara per saremius, ramindavo kaip tik ismanydavo. ir dabar jis labai dziaugesi, kad mate kaip i jo gyvenima atejo jo stebukliukas. Sako, kad po to ka vyrai pamato gali slikstetis savo moterim tai pas mus tokiu problemu nera ir tuo labai dziaugiuosi santykiai isliko kaip ir po senovei:)
as taip pat tik uz,mano vyras dalyvavo ir man labai padejo
labas rytas. Vienareikšmiškai UŽ. mūsų namuose tai buvo savaime suprantama tiek man tiek jam. Nors ir buvo visokių akimirkų gimdykloje, tai į blogą nepaveikė mūsų santykių, tik į gerą.
Mes iškart aptarėme tai ir jis pats norėjo labai dalyvauti, tad ir dalyvavo 😀 Buvo kiek pasimetęs manęs gailėjo, padėjo kai pgalėjo, o mažylį išvydęs taip pat džiaugsmo ašarų išspaudė 😀 Niekada to nepamiršiu 😀
labai nenorejau kad vyras dalyvauti gimdyme,gal byjojau kad jis mane matys tokia bejegia ir silpna,bet kai viskas prasidejo pati is kolidoriaus jy atsitempiau i gimdymo palata 😀 ir tuom labai dziaugiuosi nes maciau kaip jis isvydes ta maza angeliuka apsidziauge ir apsiasarojo,tada buvo pati laimingiause akimirka 😀
o jus del saviskiu nebijojot kad neatlaikys nualps kaip buna visko gi
As ir manau kad gali dalyvaut ,jau jai pradejom kartu tai ir iki galo galima pabaikt
as uz, mano vyras dalyvavo kol saremiai buvo, o poto mane isveze operuoti tai vyras pasake kad daugiau vaiku nenori
Labas mamytes😀Mes su Kajuku taip pat norim pasidalint savo prisiminimais jam gimstant😉manau tai tikras isbandymas teveliui,bet ne kiek maziau ir mamytei.as visa nestuma prisiekinejau kad man jo nereikes tikrai ir kad net nesiruostu dalyvaut.taciau as klydau kad jo nereikes.kai atejo tas laikas nors ir gimdymas buvo labai trumpas ir neskausmingas labai man jo buvimas labai pagelbejo.jis manim rupinosi,ramino,dejo kompresus ir garsiai juokesi😃 jam labai patiko.ypac tai patiko kad galejo visiem papasakot kaip jo vaikas gime.vyro dalyvavimas labai svarbus jei jus sieja tikras rysys ir vyras niekada nesislykstes,o pagaliau supras kokios mes stiprios😀
sveikutes😀 as tai 100 proc. uz 😀 nes man tikrai butu buve daug sunkiau vienai, nors ir labai pikta buvau ir sakiau sedek kol as sukau ratais po palata, bet kai salia mylimas zmogus viska istverti daug lengviau. manau ir teciui lb dziugu matyti savo vaikucio gimima😀
as taip pat uz tai kad tetukas dalyvautu gimdyme, aisku yra tokiu kur nenori, bijo tai neversciau jei mano vyras butu toks... laukiuosi savo pirmo leliuko, dziaugiuosi kad mano vyras nori buti gimdyme, nes man jo lb reikes as jausiuosi daug saugesne ir neviena...bijau net pagalvoti kad jo nebutu salia...
As irgi Uz.. mano vaikelio tetukas dalyvavo gimdyme...apie pasislykstejima tai net kalbos nera...tai tik dar labiau suartina... pamates katik gimusi vaikeli jis net apsiverke...manau ta akimirka, kai vaikelis pirma karta isvysta pasauli, turi dalintis abu tevai... neapsakomas jausmas...turiu net foto, kaip vaikelis man ant krutines padetas ir ziuri tiesiai i fotografuojanti tetuka...mmmm...
linacka- na tikrai nekoks buvo tavo gimdymas☹ isivaizduoju kaip tau sunku buvo istverti☹ na bet svarbiausia viskas jau praaiti ir turi grazu maziuka😀
Sveikos.Aš ir už,mano vyras taip pat dalyvavo gimdyme ir labai padėjo man,jai ne jis nežinau kaip aš viena ištverčiau,nors ir nebuvo man skausmingi saremiai
Labukas, nemanau kad mylintis vyras gali šlykštėtis savo vaikučio motina 😀, tos kalbos yra iš tų kurie nenutuokia apie tai 😀, atsiprašau kitamanių 😀. Pirmiausiai ten vyras eina ne žiūrėti pro kur mažylis išlenda 😀 (manau tai yra žinoma 😀) o padėti, palaikyti savo buvimu savo moters 😀. Mano brangusis 😀 buvo ir pirmame gimdyme (ji tiesa privertė, buvau labai pikta ant daktarų, tai nelabai susikalbėjo su manimi 😀), o dabar pati norėjau kad butų šalia, aš jaučiaus saugesnė 😀
as taip pat uz 😀
maniskis dalyvavo ir jam labai patiko, man irgi.
nesmerkiu vyru kurie nenori ir is anksto pasako kad nedalyvaus, bet smerkiu tuos kurie dalyvauja ir po to pasislyksti visu tuo procesu- jo vaikelio gimimu...
o as uz tai, kad newersti wyro jei nenori, nes yra ir tokiu, kurie nenori.maniskis dalywawo, ir taipogi man labai padejo, bet mes nuo pat pastojimo taremes, kad jei jis nenores, ar bus baisu, ar bloga, nedalywaus...bet jam buwo netgi idomu 😃
kristina18,man aisku buvo tik ramiau kaip jis buvo salia,bet ir vel vien del musu daktaru kaltes taip gavosi,man prileido skatinamuju,ir tiek mane jie issekino kad nieko nebesinorejo,pirma karta gyvenime galvojau kad mirsiu...jeigu man net gimda nebuvo atsidariusi,o pagimdziau per 3val,tai pagalvok☹jei po gimdymo net vyras verke pasikukciodamas koridoriui☹
as irgi uz vyra gimdyme! 😀 maniski dalyvavo, saunuolis labai tvirtai laikesi, labai pergyveno jis del manes ir del vaikelio, laike jis man ranka visas pazaliaves, padejo per paty stumima labai, nieko jis ten neziurejo kas vyksta tarp koju, bet labai man padejo.. kai as jau visai nusikamavus buvau jis man pasakojo visokias istorijas kaip su praaugusiu maziuku vaikstinesim visur, kaip man maziukas gelytes nes uostyti.. 😃 tada budavo siek tiek lengviau pakikenom abu.. 😀 jis net meldesi, prase kad viskas greiciau baigtusi ir kad butu viskas gerai.. 😃 is 21metu vaikinuko retai kada maldu isgirsi.. 😃 nu zodziu labai gerutis tas mano vyrelis, labai dekui jam uz tai.. 😘
ir dabar jokio pasislykstejimo nera manim, sakyciau net geriau viskas negu anksciau.. 😀
linacka- nejaugi tau nei trupucio nepalengvino vyras?
As kazkada klausiau vyro, ar as jam dabar keliu sleikstuli, kai mate mane gimdancia, tai jis garsiai nusijuoke ir sake, kad apie tokias nesamones isvis negalvoja 😃 O siaip tai vyras labai padejo. Buvo ilgas ir skausmingas gimdymas. Dziaugiuosi, kad jis visa laika buvo salia 😀
as taip pat uz.....vyras dalyvavo ir liko be galo patenkintas , sako dar noreciau tai patirti😀))
as pritariu kad vyrai dalivautu gimdime
mano vyras dalyvavo ir labai patenkinta esu, ir vyras labai pasikeites yra dar labiau myli, reikia paklausti kaip i tai reaguoja , jei nepatinka tai geriau ir neveresti, o jei pats prasoli reikia tik dziaugtis
aga ir as ta girdejau kad gali pradeti slykstetis,bet jauciu nesamone nes dabar jau retas vyras nedalyvauja gimdyme.mano irgi dalyvavo,bet man nei kiek lengviau nuo to nebuvo☹labai jau sunkiai ejosi☹
as gimdziau prie vyro, jis man daug padejo, masazavo nugara per saremius, ramindavo kaip tik ismanydavo. ir dabar jis labai dziaugesi, kad mate kaip i jo gyvenima atejo jo stebukliukas. Sako, kad po to ka vyrai pamato gali slikstetis savo moterim tai pas mus tokiu problemu nera ir tuo labai dziaugiuosi santykiai isliko kaip ir po senovei😀