Sveikos. Nors apie metines šen bei ten kalbėta, tačiau čia galime aptarti, dalintis idėjomis, kiap nustebinti savo antrąją pusę, metinių simbolikos prasmė ar įtakoja dovanas, o gal pakanka romantiškai, o gal ekstremaliai praleistos dienos ? Kaip jūs rengiate ar planuojate rangti metinių dieną ? Paplepėkime ir ne tik apie tai :) Lauksiu ir tų, kurios nori ne tik įspūžiais pasidalinti :)
m..smagu,bet tokiai fotosesijai pirmiausia reiktu prof.fotoaparato,taciau nezinau kaip mano vyrui ar patiktu,vien tai,kad tos nuotraukos liktu kompe 😃 😃 😃
galima vieną kitą pafotkint, jau čia kam kaip patinka😉 manau, vyrams patinka fotografuot savo mylimasias😉 aš tai porą krtų buvau erotinėse pardėse, tačiau nieko nepirkau, nes paprasčiausiai niekas nepatiko...lig šiol😀
na taip reiktu kada isdristi ka nors is ten nuspirkti,nes labai idomu ... ir bus ka prisiminti 😃 o del Traku zaliaake kur parase,na labai noreciau vel tokios keliones,m.... 😀 o del fotosesijos tai nzn,cai turi omeny,kad vyras tave fotkina ar kaip? 😀
o jeigu mėgstat saldumynus, nupirkit šokoladinį kremą, kuriuo galima paišyti ant kūno😉 nebrangiai, bet užtat kiek malonių įspūdžių😉
mes turim tokius panasius medinius kubikus 😃 o jei nori nustebinti,ka nors is seksopo nupik pvz vibruojanti zieda 😉
beje, galima būtų suruošti erotinę fotosesiją😉
gera tema😀 čia kažkas paminėjo su savjonėmis, o kadangi pirmos metinės popierinės tai galima būtų padaryti tokią dovaną, paprašyti, kad vyras surašytų kokius tris savo norus, tuomet sugalvotų datas ir pritaikyti kiekvieną norą prie tų datų😉 tiesiog pasižadėti, kad išsipildysi tuos vyro noru išrinktą datą😉 beje, per mūsų pirmas vestuvių metinės mano mama padovanojo mums kelialapį į trasalį Trakuose😀 kaina buvo apie 400Lt, į tai įėjo spec.papuoštas kambarys, romantiška vakarienė, boulingas ir pora procedūrų, pailsėjom kaip reikalas😀
😀
o cia su pozomis 😃
antras kubikas 😀
nu va cia sukelsiu gal pavyks kam nusikopinti 😀
uzmirsau pasakyti,kad tiek mokejom pries 4 metus 😀 o kainos keiciasi,be to reikia uztaikyti ant nuolaidu,nes labai skiriasi kainos tam tikrom dienom 😀 ir as patarciau vaziuoti be leliuko,jei imanoma kur nors palikti 😀 tiesiog,kad metines praleistumete tik dviese,tada bus tikroji romantika ir viskas visiskai kitaip 😉 mes bandysim kitais metais i Egipta skirsti dviese,neisivaizduoju kaip be mazyte iskeisu visa savaite,bet pratinsimes pries tai ir pabandysime 😀 nes zinau,kad taip reikia...
o tu prisijungus? nes man vis rodo, kad atsijungus
kas nore tu kubiku galesiu imesti i pasta 😀
ot zinok dabar tiksliai nepasakysiu,nes vyras sumokejo,tuo metu draugas buvo 😀 man atrodo apie 700 su viskuo,na gal ir nemazai,bet sias atostogas atsimenu iki siol,nes viesbutis nerealus,prisciudinom mes ten 😃 😃 😃 zodziu 😃
lipos amyte, turiu tuos kamuoliukus padarytus, keliau cia valentino dienai, bet neikele redaktore matyt nelabai svankus jai pasirode, nes dar du kamuoliukai buvo su ivairiausiomis pozomis 😃
dzherba net labai į temą. Kokios kainytės buvo su viskuo 😀 ?
as cia biski ne i tema,bet vienas draugystes metines sventem Druskininkuose:pora paru buvom viesbutyje,kur masazai,dziakuzi ir romantiska vakariene,ir varem i atrakcionu parka..tai laika praleidom nerealiai...tai buvo pacios nuostabiausios atostogos,ta romantika...uhu...ir pakankamai prieinamos kainos 😉
Na nebent taip 😃
Kokių dar idėjų turite ? Kaip šventėt įsimintiniausiai, gal kokių smulkmenėlių mielų darėt ? 😀
Pokštas būtų geras, bet maniškis apsidžiaugtų 😃
😃 😃 😃 nu pokstas geras 😃 tik ar tai prieis prie intymiu dalykeliu abejoju... 😃 😃 😃
😃 😃 😃 deimante per ziauriai, zmogus soka gali gauti 😃 arba poto nusivilti 😃
ai tiesa,jei idomu nusikopijavau kiekvienu metiniu pavadinimus,jezus kokiu tik pavadinimu nera 😃 😃 😃 keikvieniems metams,tai pirmosios buvo poperines,tai mus ir pasveikino su skraidanciais popieriniais lektuveliais su palinkejimais 😀
karolina laaaabai orginalus variantas 😀
liepos mamyte manau puiku,pametei ideja man kitam kartui 😉 odel striptizo,tai taip buvo sunku pasiryzti 😃 nes dar bijojua,kad visos romantikos mazyte nesugadintu atsibudusi,juk visko buna,o palikti jos kam neturiu 😀 zodziu as pirma karta bandziau sokti,kai draugavom koki puse metu 😃 😃 😃 tai buvau labai susijaudinusi,kukli ir neisdrisau 😃 perejom iskarto prie rimto 😃 o si syki viskas pavyko idealiai 😉 labai dziaugiuosi 😀 vyras taip pat 😀
Oho, kokios idėjos, superinė 😀
Super mintys 👍 😃 Su svajonių surašymu tai išties įdomi idėja.
O striptizas turbūt sunku pasiryžti, bet super 😃
sveika,na as paatvirausiu ir pasakysiu,kad per pirmasias sutuoktuviu metines nieko ispudingo padaryti nepavyko,nes vyras sirgo ir panasiai,tai mano mama mums padare svente,uzpirko boulinga visiems sveciams,na artimiausiems,o vakare su mama ir pirsliais ziurejom vestuviu video ir dalijomes prisiminimais.Beje,mama dave lapelius,kad surasytume po 5 svajones ir po 5 metu paziuresime,kas issipilde 😀 o va po menesio buvo 6 metu draugyste metines,tai as su super seksualiais apatiniais susokau jam striptiza 😃 buvo nerealu 😀 ir kadangi mano vyraas nelabai romantikas,tai as jam pasakiua,kad kitais metais jo eile mane nustebinti 😃 pasizadejo,o kaip bus ziuresim 😃
Atsiprašau už klaidas 😀
Sveikos. Nors apie metines šen bei ten kalbėta, tačiau čia galime aptarti, dalintis idėjomis, kiap nustebinti savo antrąją pusę, metinių simbolikos prasmė ar įtakoja dovanas, o gal pakanka romantiškai, o gal ekstremaliai praleistos dienos ?
Kaip jūs rengiate ar planuojate rangti metinių dieną ?
Paplepėkime ir ne tik apie tai 😀
Lauksiu ir tų, kurios nori ne tik įspūžiais pasidalinti 😀