Sveikos. Nors apie metines šen bei ten kalbėta, tačiau čia galime aptarti, dalintis idėjomis, kiap nustebinti savo antrąją pusę, metinių simbolikos prasmė ar įtakoja dovanas, o gal pakanka romantiškai, o gal ekstremaliai praleistos dienos ? Kaip jūs rengiate ar planuojate rangti metinių dieną ? Paplepėkime ir ne tik apie tai :) Lauksiu ir tų, kurios nori ne tik įspūžiais pasidalinti :)
Mano tėtė ir prie kompų dirba, na ne tik, ir prie kabelinės. Tai kadangi jis už 60km gyvena tai ir būna, kad per stsumą kompą patvarko 😀
istrink programa nebetvarkys 😃 😃 😃
bet manau skiriasi kur foto zurnalui ar kalendoriui ir kur foto i albuma dovanu 😀 bet po to tu irodyk vyrui, kad moteris fotkino 😃
Taip taip ji leido, bet pati matomai pamiršus buvo, kokių grožybių palikus 😃
Aš ir manau, kad vyrai tokiose fotosesijose kitaip žvelgia, kitaip sumąsto kaip erotiškumą pateikti. Tik turbūt visiškas profas lieka abejingas ilgakojėm gražuolėm, nes ten jų netrūksta, kai viršeliam ir pan fotkina 😀
dar vyrai fotografuojan moka ir liezuviu pamalti kaip reikiant 😀 o be to vaikai labai smalsus ir pasiknisa po tevu daiktus, todel reiktu sugalvot labai gera sleptuve tokioms foto 😀
baik p[as mane kai visa diena ijungtas, prieini paziuri o jau pelike laksto 😃 jis man per savo pc daznai kompa tvarko 😃 ir iprato naglincius 😃
Na jei ji didelė, sena ir plaukuota, tada prašau tegu spokso 😃 😃 😃
Aš turėjau omeny vienos pačios fotosesiją, kad vyrui padovanoti foto, o ne abiejų 😀
Dar, kai draugavome kalbėjom ta tema, apie fotografavimasi, kaip prasidėjo olialia pupyčių bumas, tai jis kategoriškai prieš buvo 😀
nu bet jau matytum jei kazkas ruostusi ka daryt su tavkompu 😀
justytkaip supratau robkei leido ziuret 😃
tai as vis tiek galvoju,akd geriau slapta albumeli tureti,na kur buna pvz 12 nuotrauku 😀 o siaip robke tu teisi,juk ne vien vyrai uzsiima,bet kazkodel yr atokia nuomone,kad vyrai geresni siuo atzvilgiu ,jie mato kitaip nei moterys,todel manau,kad fotosesijos erotiskesnes buna,na nezinau,as taip galvoju 😀 nes ir kiek rodo fotografu,tai vyrai kazkaip 😀
Aha, žinau, kad laiks nuo laik reikia perrašyti iš vienų cd į naujus, nes kaip bebūtų gaila, dar nėra ilgalaikių laikmenų 😀
tai faktas jei tokia foto butu ,kambarys butu rakinamas 😀 😀 😀 o tokiu foto tikrai nelaikyciau pc nes dabartinemis programomis galima isilausti i pc o mano pusbrolis megejas tai padaryt 😃
as tai manau nereik lysti prie asmeniniu daiktu neatsiklausus ar galiu ta ar ta paziuret 😃 o tu robke noretum, kad moteris tavo vyra nuziurinetu ? 😃
😃 😃 😃 jojo 😃 as ir viena netycia uztikau pas savo drauge fotike,ziurejau ka tik nufotkintas foto ir buvo viena palikta 😃 buvo juoko 😃
labai gerai, kad neikalbama taip lengvai 👍
siaip cd gali bet kada nustoti veikti, juos patartina kas kiek laiko perrasyt 😀 o kompe laikant galima slaptazodzius uzdeti 😀
Juk ne vien vyrai manau užsiima tokiom fotosesijom, kaip manot ?
Pamenu dar kai net savo vyro nepažinojau, žiūrinėjau draugės foto tel jos, tai netyčia užtikau kažką labai asmeniško 😃 Ji vyresnė aišku žymiai buvo, tai tik išraudo 😃 Va ir įrodymas, kad nereikia laikyt tokių foto 😃
na as manau,kad tokios nuotraukos turetu buti slaptame albume,nesvarbu kad neiko nesimato 😉 o siaip nezinau,gal ir yra vyru,kurie nieko pries,kad ju moteri matytu nuoga,kad ir profas,bet mano ne is tu...ir kokios diskusijos buvo,kai fotkinomes FHM,na as pati ne uz ka nebuciau nusirengusi,bet vyra ilgai teko itikineti,kad fotkinsiuos tik siek tiek prasegtais marskineliais ir tik rodydama kojas...aisku ,fotografas buvo ispetas,kad bus taip,taciau kai nuvaziavom taip stengesi isrengti,kad jezus tu mano...na ju toks darbas...taciau as nepasidaviau,po to ant manes pyko,o va mano kolege buvo ikalbinta siek tiek daugiau apsinuoginti,na bet ne visai nuoga 😃 cia biski is asmenines patirties 😛
Taip išbandėme tą fotografavimą, bet kompe nelaikau tokių foto, nes draugės, draugai būna tai foto mėgsta pažiūrėti 😃 Aplamai foto stengiuos persirašyti į cd visada, nes pc nžn kada gali užsilenkti 😀
ai apie tokia foto virs lovos kalbi ? 😀
justyt tai ten niekas nesimato tik kad nuogi ir viskas apsikabine 😛
manau nei vienas vyras nenoretu, kad i jo moteri nuoga ziuretu kitas vyras, nu ir kas, kad tai jo darbas ir ne viena mates nuoga moteri, bet vis tiek...
jolita, nebent kambarys butu rakinamas tada, nepamirsk ir vaikas vaiksciotu 😃
mano vyras ne uz ka nesutiktu ir jam tikrai nepatiktu profesionalaus fotografo mano erotine fotosesija,biski kalbejom apie tai 😛
mano turbut svajone miegamajame virs lovos pasikabinti erotiska didele nuotraukai ta minti dave vyras 😀
taip taip minciu ir as labai fainu prisirinkau..gal kas dar pasidalins patirtimi 😀
saunu, kad panaudosit 😀 o tai jau gal robke vienas kita fotkinti isbandet? 😀
Vienam kitą fotografuot super, labai užveda vyrą, patikrinta 😉 😃
O va man patiko idėja, su erotine fotosesija pas profesionalų fotografą, ir vyrui padovanoti albumėlį. Beto ir pačiai būtų malonu atsiminti po daugel metų 😃
Super idėjos 👍 😃
Maniškiui tai labai patiktų čia išvardintos 😃 Nors, kuriam vyrui nepatiktų 😀
Justina, pravers tie kubikai 😀 😃
nu as taip noreciau,kad jei jau daryti fotosesija,tai kad tai neatrodytu juokingai po to,o sexy 😃 ai cia leidau sau pafantazuoti,gal kada ir pabandysim ir galbut su paprastu,na dar reikia tam pribresti 😉
dzherda o kdl būtent prof.? juk galima ir su muiline, svarbiausia - mintis😀