Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 22:35

Tai kadangi ne ponas tiks ir mėšle tada 😃

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 22:35

Rima, tu dar nemiegi??????????????? kaip čia taip?

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 22:34

Vikute, todėl, kad šokolado neturėjau, tai dėjau visokius likučius, tirpdžiau tirpdžiau aš jį, kažkaip padoriai neištirpo, susivėlė..tai ir braškės gavos apveltu šokoladu...nu kaip į mėšlą įkritusios...ai, geriau jau man mėsos gabalą reikėjo iškept ir išpjaustyt širdį 😃

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 22:33

Tai kodėl mėšle o ne šokolade padarei?

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 22:33

oo Aleks nauja nuotraukytė su dukryte.. 😀

15. Feb 2013, 22:32

kodėl braškės mėšle??? 😃😃😃 o aš tai kažkaip net nesu bandžius dietintis 😀 gal reiktų pabandyt, čia aišku, kai jau baigsiu maitint 😃

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 22:26

oj dietos dietos.. aš užminkiau tešlą kibinam, paliksiu per naktį..galvojau vyrui staigmeną padarysiu kai grįš, o mes jau miegosim (čia praėjusios meilės dienos proga)..galvojau braškių šokolade, o galutinis vaizdas gavos braškės mėšle, padariau iš braškių širdį, įdėsiu degančią žvakutę, kambary bus tamsu kai grįš...ai, nu dzin, svarbu juk dėmesys ania? ir maniškis ne didelis ponas, bus gerai 😃

15. Feb 2013, 21:51

pleputes😉 faina kad turit laiko plepet.Rima lb faina tawo profilio nuotrauka😀 dietos!-valios pas mane nulis,vis sakau newalgysiu saldumynu.newalgysiu.o kaip pamatau koki saldaini mmm net silpna pasidaro.wat šnd mama atnese kurseno viniotinio apie ji db pagalwojus seile varva..bet tikrai jo db newalgysiu.

15. Feb 2013, 21:43

Vika, jauciu japoniska? Esu jaunysteje 13 kg per 2 sav numetus 😀

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 21:25

Kad nėra makiažo, tik akys paryškintos ir lūpdažis 😉

15. Feb 2013, 21:23

Rima, lb fainai pasigrazinai, va ka reiskia makiazas, sukuosena ir grazi nuotrauka😀

15. Feb 2013, 21:23

as tai irgi valios neturiu dietoms, o ir baisoka man, nes man arba viskas arba nieko😉 pamenu kaip rimtai laikiausi dietos po Gabytes gimimo, jau kai nebemaitinau, nusprendziau, kad reikia numest visus kg lb greit, susiradau ziauriai drastiska dieta ir per keleta dienu numeciau 8kg, zodziu per 2sav kaip smilga pasidariau, net drauges nepazino😉 tik reikalas tas, kad po 2sav as svenciau savo gimce, nuvarem i boulinga, o tada turejom i kluba, as simta metu atrodo buvau negerus, dar tokios dietos laikiausi ir kazkaip nepagalvojau, islenkiau viena cerka, tada 2, dar boulinge viskas buvo ciki, o kai nuvarem i kluba....opa pa, taip issigandau, nes galva visa toia sunki sunki pasidare, kuno nevladziau visiskai, tuo metu dar buvau tulike, o muzika tranki, abejoju kad kas lb greit padetu....taip takart persikau, nusprendziau kviestis taksi ir vaziuot namulio😉nuo to laiko nebesilaikau, o ir valios neturi...po teisybei😀

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 19:20

aš pamiršau iš kaimo pasiimti šaldytų moliūgų, kur visą kamerą pridėjau, tai išėmiau paskutinį maišelį..

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:54

ar jam reikia? gi ir taip gan aktyviai gyvena 😀

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 18:52

aš apie vyrą galvoju, jis laikos 😃 aš tai ne, kur ten

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:51

Kristina, gi čia tik mano meniu turit reguliuoti 😃 kitos nesilaiko 😃

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 18:50

nu va, balta mišrainė, spurgos 😃 aš irgi vištieną užsimarinavau, bet iš tikro noriu kibinų, sakiau eisiu tešlą pasidaryt kibinam 😀

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:49

man ir reiktų pasimarinuoti vištieną, moliūgus iš šaldiklio išėmiau, tai ryt virsim moliūgų sriubytę 😉

15. Feb 2013, 18:48

As tai snd prikepiau spurgyciu, lesiu salotu padariau su mesyte troskinta ir ryziais 😀 ale gera mintis, reiks ir man gal balta misraine ryt padaryt 😀

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 18:41

na taip, su mama gyvenant sudėtinga..žinau 😀

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 18:40

bet vakarienę gamint tai reik bent vaikams, ir pačiai norisi 😀 neužteks vaikam agurkų salotų

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:31

Na aš pati jau kiek laiko bandydavau ir jei nėra palaikymo neatsilaikau.. tai šį kart žiūrėsim kuris turės kiek kantrybės 😃

15. Feb 2013, 18:29

nu bent tiek, maniskis tai prisinesa ir eda salia pilnais zandais 😃

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:28

Nu ir aš džiaugiuosi, nes pagal formulę apskaičiavo koks turi būti pulsas kai jau deginasi riebalai.. nu žodžiu einu ant kardio treniruočių

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:26

Kristina nebūtina gaminti vyrui kad svoris nekristų..jei vakarais valgai angliavandenius tai niekaip svoris nekris.. ne nuo kotletų svoris auga o nuo bulkučių, makaronų ir bulvių..

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 18:24

tai Rima, malačius vyras, kad padeda 😉 aš saviškiui nelabai padedu, nors gal reiktų

Krisliukas Krisliukas 15. Feb 2013, 18:24

prisikepiau varškėčių, bet jaučiu pridėjau per daug miltų, kietoki gavos...hm...oj čia visos kad kūdinatės, reik man pasistangrint..Renata, tau turėtų būt lengviausia susiimt, vyro namuos dažnai nebūna, nereik gamint daug..dar į darbą eini.. 😀

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:20

Reikia.. žinoma kad reikia.. tik mano racionui vyras visai kitų produktų priperka..: D ir vaktuoja kad aš laikyčiausi

15. Feb 2013, 18:17

Rima, nereik valgyt daryt?

blogietee blogietee 15. Feb 2013, 18:17

Skaičiuoja vyras man pulsą nes treniruoklis grybą rodo..