Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

10. Apr 2013, 14:25

Jo, belieka lauk senatvės, bet tada jau bus kitos bėdos 😃 Tai susirašysim dar iki 7dienio dėl susitikimo, aš tai tikrai už 😀 o kuo mūsų daugiau, tuo bus smagiau 😉 Kriste, jau suvalgyta ta pirmoji sėta pipirnė, antrą partiją jau pasėjau, ji man pasitarnavo kaip velykinis papuošimas, o kas liko (daug Rusnė nupešiojo) dėjau į maistą... turbūt klausi, į kokį? 😃 tai aš ją dėjau į makaronus (man labai skanu su tunu, tai pipirnė čia buvo į temą), dėjau į sriubą, bet ten jos tiek ir tesijautė... ant duonos su sviestu dėjau, bet čia jau valgiau aš viena 😀 na jos įdomus toks kvapas...

10. Apr 2013, 14:20

Rasa tai jo 😀 Tai va kol kas turiu laisves,reikai ta proga nauduotis,bet man taip maziaus truksta ☹

10. Apr 2013, 14:08

Olenka, tokia jau yra seimyninio gyvenimo dalia, jokio poilsio 😃

10. Apr 2013, 13:56

Rasa dirbu,ryt i darba 😀 bet kol iseigines reikia pailsieti 😀 greitai seima atvazios tai baigsis mano katino dienos 😃siaip poilsiauju,nes jau 7 metus normalaus poilsio neturejau ☹reikia atsipalaiduoti,kai yra laiko 😃

10. Apr 2013, 13:41

Sveikos, Olenka, gerai tu ten tusinies palikus namiskius 😃 nedirbi dar ? As tai jau laukiu savo pomidoru, tikiuosi sudygs, pasivelinau pasodint, bet pavasario ner, tai tikiuosi iki ziemos sulauksiu vaisiu 😃

10. Apr 2013, 13:33

sveikos 😀 o mano mazius nzn kur mate tai,isivaidzuojate paima gitara padieda ant pietes paima pagali ir groja kaip smuiku 😀 o kina tai as jums pavydziu,nors mes vakar visa nakti zaideme monopoly 😃 taip zaidimas mus itrauke 😃

Krisliukas Krisliukas 10. Apr 2013, 13:30

Renata 😃 šiltnamis ant palangės..nusipirkau tokius gražius vazonėlius-kibirėlius..tai tik keturi vazonėliai ir tėra 😃

10. Apr 2013, 13:18

kristina, kur cia pas tave tas siltnamis ka tiek augalu turi?

Krisliukas Krisliukas 10. Apr 2013, 12:36

Lina, vis noriu paklaust, kaip tavo pipirnė laikosi? 😀 mano jau žiūriu tuoj žydės, tad valgyt nebetinkama 😀 kartoka..sakiau išmesiu ją ir sėsiu naujos.aš vis prieinu,nusiskinu ir suvalgau paprastai..dar žemuogės mano išdygo, ir gražgarstės 😀 na ir petunijos šiokios tokios laibakojės 😃

10. Apr 2013, 12:22

tai pasirasom dar arciau laiko😉

10. Apr 2013, 12:15

sveikos 😉 noreciau ir as susimatyt su visom, bet dar toli sekmadienis... 😀

Krisliukas Krisliukas 10. Apr 2013, 12:11

dėl sekmadienio aš dar pažiūrėsiu kaip man gausis..noriu susitikt, bet yra truputį kitų planų 😉 man tiktų be kino 😀

10. Apr 2013, 11:47

jeigu megstat apie snipus, bet ne siaip saudau-gaudasu, o realiai su mintim, tai parsisiuskit the debt😉

10. Apr 2013, 11:43

Lina, vakar ziurejau toki romantiska, i kuri mes nepanorom kazkada i kina varyt, bet gailiuos😉 as maniau, kad ten bus eilinis amerikietiskas slamstas, juk ten vaidina Pierce Brosnan, bet pasirodo, kad filma kure berods skandinavai, lb artima tema man paliesta, skaudi tema, plius yra meiles, romantisko ir daug daug tiesos ir dar daug daug graziu vaizdu, laikas neprailgo😉 visiems rekomenduoju:den skaldere frisor, linkomanijoj jis rusu k😉

10. Apr 2013, 11:25

Ooo super, man irgi tinka Ozas... Vika, o kokį filmą tu vakar žiūrėjai?

10. Apr 2013, 11:12

man nėra skirtumo, tinka visi variantai 😃

10. Apr 2013, 10:57

klausykit, gal, sturmuojam koki Oza? ten virsuj ir kaviniu yra, ir minkstas kampelis+kinas, ka manot?😀 bet siaip esu atvira visiems pasiulymams, tik i siaubiaka eit nenoriu😀

10. Apr 2013, 10:10

Lina, puikus pasiūlymas 😉 👍

10. Apr 2013, 10:00

Lina, as pilnai tave palaikau del sekm, tarp kitko planavau isvaryt kur uzkast ir i filma😉 as jau irgi pavargau nuo visu tu ligu ir savo 4 sienu😉😃 vakar, kai nuvariau i kina, tai buvo sviezaus oro gusis😉😃

10. Apr 2013, 09:34

Labukas 😀 Oi, Vaidilei vis dar laikosi tempa, va ruošiamės pas gydytoją, nors miegojom neįtikėtinai gerai... Rusnė keliaus pas seneliukus 😀
Sakau, gal būtų norinčių kokį susimatymą padaryt, aš visai norėčiau, pavyzdžiui, kokį sekmadienį vėlyvų pusryčių kokioj kavinukėj... ką manot? nes vis kinas, kinas, kinas... o čia šiaip paplepėt 😉 nors aš šią savaitę ir į kiną noriu būtinai nuvaryt 😀

10. Apr 2013, 09:23

ryta laba, oj, jau tas sniegas, net bloga nuo jo

Krisliukas Krisliukas 10. Apr 2013, 08:42

Labas rytas, vėl sninga? Pagaliau mažiukai išsikapstė iš temperatūrų..bet koso, ir aš kosėt pradėjau..nenuostabu kai miegu su bacilom.. Vika, na bus visai smagu, jei įsidarbinsi keliom valandom..Rasita, na man net klausimas nekilo, jūs juk bendraujat..

10. Apr 2013, 08:36

labas rytas😀 Kristi, vakar klausei ar man pavyx isidarbint porai val, manau, kad visai taip, pas mus juk ne 10 ir ne 20 darbuotoju, ir daug ivairiu projektu, viliuos kad bus kazkas naujo ir idomaus, jei ne, tuomet pasirasysiu atostogas 3 metams ir viskas😉

Krisliukas Krisliukas 09. Apr 2013, 22:23

Renata,ar nebijojo Godutė? Rasita, kaip tu taip nežinai, kur Rima 😛

09. Apr 2013, 18:55

Klausykit, o kur Rima dingus, kiba jau į kelionę išvarius? nepamanu, lyg balandį minėjo..

09. Apr 2013, 18:52

Oi, numigau truputį, tai atsigavau, nes jaučiaus kaip daužta, tiesą sakant, tikrai jau atsibodo tos ligos, labai labai laukiu to tikrojo pavasario... Vaidilė šiandien praktiškai nuo rankų nenulipa, o jei padedu, tai zyzdama iš paskos varo... glaudžiu, myluoju, bučiuoju, bet gi kiek galima... kol kas lyg ir geros nuotaikos atsikėlė 😀 ir dabar mąstau, mąstau 😃 kažką papildomai dar man su tuo savo pilvu reik daryt, žiūrėjau vakar besportuodama į save, o pilvas tai praktiškai koks buvo 😃 labai susirūpinau, šiemet gi reiks maudytis, žmonėms pasirodyti 😃

Krisliukas Krisliukas 09. Apr 2013, 18:08

Vika, va paskaičiau, ką rašėtės, o manai tave priimtų į darbą keliom valandom?? neįsivaizduoju tokio darbo, į kurį priimtų dirbt keliom val... nebent į maniškį 😃 už minimumą

Krisliukas Krisliukas 09. Apr 2013, 18:02

o žinot, aš va galvoju... tarkim grįšiu į darbą... tai grįšiu visam laikui, jau visi vaikai pagimdyti..ech..beliks tik pensijos laukt..kaip neįdomu..

09. Apr 2013, 16:52

na, as tai kitaip masciau, man reikejo 2 vaikuciu vienu kartu, nes pagalvojau, kad padarius pertrauka bus lb sunku grizt prie vaikucio auginimo😉nors kartais pagalvoju, kad buciau visai nieko pries 3 leliuka...tik ne db zinoma😀

09. Apr 2013, 16:22

manau sveika biski sugryzt i visuomene paauginus vaikuti, paskui vel galima iseit... ir nebutu tokio didelio tarpo, bet cia mano tokia nuomone... nors as va sugryzus jau 8 men. bet jau atsibodo... gal kad nekaifuoju nuo darbo kaip galeciau... 😀 nu bet irgi delioju, planuoju, bus matyt kai susidelios viskas toliau....😀