Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)
nešalta namie..
ne ne,čia pasirodo irgi bobas, nors maniau kad karė
nu žodžiu įkeliu,greit nusifotkinau vonioj,nėr kada čia maivytis 😃Aleks įkelk savo šukuosenos foto 😀 labia įdomu
o tai pirmoj foto ne karė?
eik tu? kad pas tave gal karė?
aš dabar galvoju, na ir pas mane tokia šukuosena kaip pirmoj fotkėj įmetei gražuolę 😃 tik mano dar linkę suktis
kokios asmenukės? kas per velnias? 😃
eik jau, tikrai nusitrumpinai? kiek? laukiam ir tavo foto, smalsu, nes plaukai tavo tikrai ilgi buvo 😀
taigi mamą šalia turi, paprašyk, kad nufotkintų 😃 sakyk, noriu kakaliui pasirodyt 😃
trumpai 😀 😃
Aleks,kaip apsikirpai?
rodau šukuoseną 😃 kad įsivaizduotum..
ai,aš ne tokia graži kaip ta aktorė,tai gal nesirodysiu 😃 nemoku pati saves fotkint 😃
aai Kristina po biski mokslai😀 Lina persalau,tikriaussia darbe.nes juk nekur kitur negalejau.nu man taip atrodo😀 as ir savaites begyje apsikirpau😛
tai ką tu čia mum rodai 😃 pasirodyk, kaip tave apkirpo 😀
jojo tą patį 😃va tas bobas 😃atsispausdindau porą foto ir paprasčiau kad nukirptų per viduriuką,ne taip trumpai 😃
čia gal kalbi apie Bobą iš Tvin Pykso? 😃
koks šiandien multikas per teliką? neturiu programos, sustabdžiau vasarai Žmonių prenumeratą, tai vis pamirštu nusipirkti
ui, kas čia per bobas? 😃 ežiuku kirpais ar kaip?
jau 😃 ieškojau šukuosenų,gavos trumpas bobas 😃
Kriste, kaip šukuosena? trumpaplaukė jau?
Aleks, sveik 😀 peršalai ar kokia alergija užpuolė?
Jurga,kas vakarienei? 😃
kaip tavo mokslai Aleks?
mamukai zvirbliukai labas :_) snd darbe mus anksciau paleido.tai ilsiuosi.labai sluogoju tai nekas: S o taip tai viskas tas pats pas mus
aha 😃
tas vidurinis pėdų paveiksliukas tai nemaloniai nuteikia 😃
o aš va mąstau, kaži ar apskritai jos veiks.. gal taip nieko ir nenutiks 😀
įdomios kojinės,kaži veiksmingos? 😀brrrrrrrr šalta lauke tikrai
aš nebandžius tokių kojinių, visai gal ir nieko būt pabandyt 😀 bet šiaip net nebuvau girdėjus apie tokias...
ooooooo kokia apsukri moteriškė 😀
nešalta namie..
ne ne,čia pasirodo irgi bobas, nors maniau kad karė
nu žodžiu įkeliu,greit nusifotkinau vonioj,nėr kada čia maivytis 😃
Aleks įkelk savo šukuosenos foto 😀 labia įdomu
o tai pirmoj foto ne karė?
eik tu? kad pas tave gal karė?
aš dabar galvoju, na ir pas mane tokia šukuosena kaip pirmoj fotkėj įmetei gražuolę 😃 tik mano dar linkę suktis
kokios asmenukės? kas per velnias? 😃
eik jau, tikrai nusitrumpinai? kiek? laukiam ir tavo foto, smalsu, nes plaukai tavo tikrai ilgi buvo 😀
taigi mamą šalia turi, paprašyk, kad nufotkintų 😃 sakyk, noriu kakaliui pasirodyt 😃
trumpai 😀 😃
Aleks,kaip apsikirpai?
rodau šukuoseną 😃 kad įsivaizduotum..
ai,aš ne tokia graži kaip ta aktorė,tai gal nesirodysiu 😃 nemoku pati saves fotkint 😃
aai Kristina po biski mokslai😀
Lina persalau,tikriaussia darbe.nes juk nekur kitur negalejau.nu man taip atrodo😀 as ir savaites begyje apsikirpau😛
tai ką tu čia mum rodai 😃 pasirodyk, kaip tave apkirpo 😀
jojo tą patį 😃
va tas bobas 😃
atsispausdindau porą foto ir paprasčiau kad nukirptų per viduriuką,ne taip trumpai 😃
čia gal kalbi apie Bobą iš Tvin Pykso? 😃
koks šiandien multikas per teliką? neturiu programos, sustabdžiau vasarai Žmonių prenumeratą, tai vis pamirštu nusipirkti
ui, kas čia per bobas? 😃 ežiuku kirpais ar kaip?
jau 😃 ieškojau šukuosenų,gavos trumpas bobas 😃
Kriste, kaip šukuosena? trumpaplaukė jau?
Aleks, sveik 😀 peršalai ar kokia alergija užpuolė?
Jurga,kas vakarienei? 😃
kaip tavo mokslai Aleks?
mamukai zvirbliukai labas :_) snd darbe mus anksciau paleido.tai ilsiuosi.labai sluogoju tai nekas: S o taip tai viskas tas pats pas mus
aha 😃
tas vidurinis pėdų paveiksliukas tai nemaloniai nuteikia 😃
o aš va mąstau, kaži ar apskritai jos veiks.. gal taip nieko ir nenutiks 😀
įdomios kojinės,kaži veiksmingos? 😀
brrrrrrrr šalta lauke tikrai
aš nebandžius tokių kojinių, visai gal ir nieko būt pabandyt 😀 bet šiaip net nebuvau girdėjus apie tokias...
ooooooo kokia apsukri moteriškė 😀