Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

16. Apr 2013, 16:16

Sveikos 😉 Vika, sveikatytės tavo vyrui 😉 o aš jau pasigražinau prieš darbą, eina sau, kažkaip neramu man, nervinis drebulys ima 😃

16. Apr 2013, 15:47

Kas čia laukia mano skambučio? 😃

16. Apr 2013, 15:24

Vika, kuo didžiausios sveikatos tavo vyrui, na labai zaraznas oras paskutiniu metu, matyt, gal kur išsirengė ir perpūtė... Mes tai net nėjom į lauką, bijau aš to vėjo dar kol kas, Vaidilė 3 h man balkone nuparpė, tai ir užteko jai 😀 Rusnė su seneliais į Grigiškes į svečius išvažiavus 😀

16. Apr 2013, 15:08

Mes lauke pasivaiksciojom, db leksim i miesta. As nagu tvarkytis, xebryte mano i zaidimu aikstele 😀

16. Apr 2013, 14:20

Kristi, jis ant koju negali pastovet, jam visa diena laikosi tempa 39☹

Krisliukas Krisliukas 16. Apr 2013, 14:09

Vika, o kodėl Mantas vienas nevažiuoja pas gydytoją? ar ir vaikams reikia pasirodyt?

16. Apr 2013, 14:07

as irgi kai isvariau snd, pajutau, kad vejas gan saltas ir stiprus, nzn kaip cia mes pas gyd ta vaziuosim, Mantas nerealiai prakaituoja, bet siaip gerai, kuo daugiau prakaituos, tuo greiciau visos ligos dings, bent jau tiek pamenu is vaikystes😀
Rasita, o kas buvo tavo vyrui, ka?

Krisliukas Krisliukas 16. Apr 2013, 14:02

oho, Vika, laikykitės, gal čia tik virusas..mes grįžom iš lauko su Fausta..iš pradžių ploną kepurytę buvau užrišus, bet žiūriu, kad vėjas, šaltoka..tai teko rišt storą žieminę, gerai, kad visokių atsarginių rūbų vežime vežiojuos 😃

16. Apr 2013, 13:51

Rasita, lb bijau, kad tik nieko rimto nebutu, jis pas mane kone men pakoseja, bet gyd nieko neranda, ir krauja priduot buvo, ir rentgena dare, ir nieko, o db stai kas....na, viliuos, kad viskas paaiskes per pietus, kad tik kokio gripo nebutu pasigaves☹

16. Apr 2013, 12:08

sveikos,sveikatos ligoniukams 😀 o as jau is darbo,gal vaziosiu sndn i Nottinghama 😀jeigu drauge po vakar gales vairuoti,nes jos vyro gimtadieni sventeme 😃

16. Apr 2013, 11:36

sveikos, mergaites, o pas mus snd dar vienas ligoniukas☹ vakar vyras grizo is darbo su 37,7 tempa, tai kazkaip numusem, atskyrem nuo seimos, miegojo didziajam kambaryj, o snd pabudo ir vel tempa, bet jau db vos ne iki 39☹ daviau paracetamolio, duodu daug gert ir per pietus puskuosim pas gyd....vienu zodziu, db net 3 vaikus auginu, tai visai nera laiko prisest😛

16. Apr 2013, 11:10

Labas rytas😉 Mes pusryciaujam, gal iseisim i lauka pavaikstinet, nes po pietu pas manikiurininke vaziuoju, xebryte i akropolio zaidimu aikstele

Krisliukas Krisliukas 16. Apr 2013, 09:35

mes irgi nematėm Žirklių, reiktų kada nueit..bet labia sunku paderint laiką, kai dažniausiai vidury savaitės spektaklius rodo

Krisliukas Krisliukas 16. Apr 2013, 09:35

Labas rytas...pas mus irgi jau viskas gerai, tik Fausta dar pakosti..na ir aš pakosčiu, bet geriu gelomyrtol, tai jau situacija geresnė..KAsparas va tuoj keliaus į darželį, o mes su Fausta į lauką

16. Apr 2013, 09:32

Gerą rytą 😀 Mes tai lyg ir sveikstame pagaliau 😉 Rusnę jau kokį 4dienį greičiausiai leisiu į darželį, o Vaidilė irgi neblogai, sloga išvyta, beliko nedidelis kosuliukas, taigi ir nuotaikos pas mus žymiai geresnės 😀 namuose ramiau... bandysim lįst į lauką, bet kad žiūriu vėjas yra 😀
Kriste, o eisim mes į Žirkles, nematę šio spektaklio dar 😀

16. Apr 2013, 08:14

la rytas

Krisliukas Krisliukas 15. Apr 2013, 22:00

visos be nuomonės? 😃 o kur Laura dingo? pasiilgau jos nuomonės jau 😀

15. Apr 2013, 18:37

kuom jau visos uzsiemusios? Mes apsipirkom ir dabar abi grazuoles masinoje miega 😀

15. Apr 2013, 15:46

Naujiena! VietaSkelbimams.lt

15. Apr 2013, 15:39

sveikos 😀 o as jau po darbo 😀 eina sau Rasa tikrai ka jau sau pasidarei?norsman Rasa visa laika buvo labai grazi moterys 😀

15. Apr 2013, 15:10

Renata, čia jau reikia pamatyti 😉

15. Apr 2013, 14:41

sveikos 😉 nu matyti sauniai laika praleidot 😉 Rasa ir man jau idomu ka ten pasidarei ka taip isgirta tarp moteru 😃

15. Apr 2013, 13:57

Cia, tai geras😀

Krisliukas Krisliukas 15. Apr 2013, 13:34

žiūrėkit, pas mane sužaliavo pagaliukas 😃 klevo lapelius išleido 😃

15. Apr 2013, 11:35

Labas rytas. Karolina, kad ir keles nakti valgyt ir paryciais, bet kazkaip issimiegojom iki 9val miegojom, dar paskui pasivoliojom iki puses 10 😀 Reik eit sriuba virt, veliau gal iki akropolio pavaziuosim

15. Apr 2013, 11:05

laaaa rytas😉

Krisliukas Krisliukas 15. Apr 2013, 10:57

Lina, ką žiūrėsit? mes tai eisim su vyru į masažus šeštadienį, o sekmadienį dar ir su Benu į tą cirką De solea..paskui kursim vestuvių metinėm filmuką apie visa mūsų dešimtmetį, tiksliau jis kurs aš žiūrėsiu..nuotraukas atrinksim ir t.t.

15. Apr 2013, 10:52

O dėl kino tai tikrai, kad nėr ką žiūrėt, aš irgi vakar Vikai sakiau, kad kažkaip nėra filmų, kurie mane dabar domintų, na lyg šios savaitės pabaigoje daug premjerų žada... Rima sakė, kad tas milijardierius šiaip sau... O šį 4dienį mes su vyru varom į teatrą 😀

Krisliukas Krisliukas 15. Apr 2013, 10:52

Labas rytas.. pas mus vėl kai kuriose vietose bute nėr elektros 😃 vakar juokinga buvo,vyras lyginosi kelnes, traukė lygintuvą iš rozetės, kažkas pokšt ir dingo visur elektra... mažiukai kad dėjo rėkt išsigandę.. kadangi buvo apie pusę 11, tai ėjom miegot.. paskui kažkaip vyras sumąstė nueit iki garažo pagrindinį saugiklį patikrint..pasirodo tą pagrindinį išmušė, įjungė, elektra atsirado, bet ne visur... virtuvėj jo nėr...šaldytuvas neveikia, lempos, indaplovė...visur kitur yra..ot š..... kažkoks čia pas mus..

15. Apr 2013, 10:48

Labuką 😀 Aš tai nerealiai gerai miegojau, Vaidilė naktį nesikėlė, tik 6 ryto pavalgė ir dar parpėm porą valandų 😀 Tai mano rytas darbingas, išsivaliau miegamojo lovos patalynės dėžę, pasikeičiau patalynę... atrodo paprasta, bet darbelio yra... Žadėjo šiandien 14 šilumos, bet kažkaip saulės kol kas nėra, gal dar išlįs... nes galvojom iki Vingio parko palėkt