Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

05. May 2013, 19:58

sveikos.su Mamytes diena 😀

04. May 2013, 22:59

oi mes savo varniukei neaisku kada pagalbinius ratukus nuimsim, kol kas manau jai dar ankstoka butu 😀 Kol kas mokinasi su rieduciais vazineti

04. May 2013, 22:27

mes tai Adui nuemem tuos ratukus pagalbinius, bet sunkiai sekas po arimus be ju vazinetis, na bet gal ismoks kaip nors vaziuot per vasara be ju, nes jau beveik ir mazokas tas dviratukas 😀

04. May 2013, 22:07

kalbejot apie dviracius, na Gabytei mano mamyte dar rudeni papirko ten su 2 dideliais ratais ir 2 mazais ratukais gale, tai lb gerai, jau Gabyte pedalus pasiekia, tai pamazu mokinasi, bet siaip Karoliui jis labiau prie sirdies😀

04. May 2013, 22:06

oi, kai orai tokie faini, tai mes db praktiskai visuomet lauke su vaikais duodames😀 beje esu macius as ta Mergvakari Maljorkoj, na tiesa pasakius didelio ispudzio nepaliko😀 moka rusai ir geresnius filmus kurt, o cia tokia abrakadabra😃 bet grynai moteriskas filmas, vyrai nepatemptu😃 😃 😃

04. May 2013, 21:37

savaitgali jau ne ☹

Krisliukas Krisliukas 04. May 2013, 21:28

Alina, dar net nežinau ką daugiau rodo? Bet tavęs jau nebus kt savaitgalį ☹

04. May 2013, 21:23

Kriste, koki siulytum? Ir kada?

Krisliukas Krisliukas 04. May 2013, 21:22

o kt savaitę į kitą filmą nenorėtumėt? 😛 kaip fainai pavažinėjom dviračiais miške..nuvarėm prie namo, pažiūrėjom ką naujo padarė, ką išgriovė, ką perstatė..oras nerealus

blogietee blogietee 04. May 2013, 21:11

Jo jo, aš galėjau šnd ir ryt, po darbo jau nelabai man, tad jei nepamatysit šito filmo per šią savaitę, galim kitam savaitgaliui kas pasiplanuoti, jei kas norėtų

04. May 2013, 21:08

Tai var, kad Rima gali tik savaitgali, o savaitgali negaliu, laisvas vakaras pas mane tik treciadieni, penktadieni jau isskrendam

04. May 2013, 20:44

Sveikos, as gal ir prisijunkciau jei iseitu😀

blogietee blogietee 04. May 2013, 15:45

kada jį rodo? gal nulekiam kartu?

04. May 2013, 15:42

Vat ir as noriu i ta filma nuvaryt Mergvakaris Maljorkoj

blogietee blogietee 04. May 2013, 15:37

Kristina, kol dirbu tik iki 18.30 tai atrodo dar nespėjo sugriūti, Ugnė kambarį būna pasitvarkius kažkiek.. laiko jau maža darosi, miegot be 11-12 nenueinu, nes tai skalbimas tai dar kas nors..

Krisliukas Krisliukas 04. May 2013, 15:30

LAbukas... Rima, kaip tau sekasi darbuotis? Ar namai negriūva, kai tavęs near..ar viską suspėji? klausiu, nes tikrai įdomu, kaip čia tau sekas visur suspėti.. Reiktų ir KAsparui dviratuko, dabar senelis atvežė seną Beno triratį 😃 tai jam kiek laimės..pas mus vakar tai skalbiankė sugedo..Benas paprašė vakare išskalbt kimono, nes šiandien varžybos, įmečiau skalbt greituoju režimu, atvarau, pilna vandens ant grindų... ☹ tai šnd su vyru didelį darbą padarėm, atitraukėm skalbiankę, džiovyklę, išvalėm viską kas per 5 metus prisikaupė..vyras pravalė kažkokį vožtuvą..uždėjom vėl skalbt, nei lašo vandens nebebėga... nebereiks taisyt..Laura, super tavo prekės..aš irgi apsiprekinau... internet 😃 antrą dieną iš eilės .. ryt su savo draugėm eisim į kina Mergvakaris Maljorkoj..o po filmo kavinukėj aptarsim būsimos kelionės įvykius, ką norim pamatyt ir pan.. laukiu kol vyras grįš, išvarė padangų žieminių keist 😃 Fausta parpia, pasidariau kavos su tinginiu.. paskui atsikels, pavalgysim ir išsitrauksim savo dviračius iš žiemos miego..bliamba, Fausta jau sunkesnė, tikiuosi aš ją dar pavešiu 😃

04. May 2013, 14:53

Laba, tai Rima smagu db vaikams kieme vazinetis 😀 Deimante irgi po kiema su dviraciu varineja 😀 Karolinai norim nupirkt toki trirati be pedalu, na kaip pas Augusta buvo. Nes jai visai patiko ir gerai gavosi vazinet, kai Multikino buvom

blogietee blogietee 04. May 2013, 14:22

labas labas 😉
aš išeiginiauju, tai vyksta apsipirkinėjimas, nes kai yra rūbų protokolas, tai teko paieškoti specialiai kažką nusipirkti.. tam labai pagelbėjo Gariūnai 😃 tuo pačiu vaikams dviračius naujus nupirkome, nes Ugnei kur pirkome prieš metus jau per mažas, tai db įkėliau į skelbimus, nes kaip naujas.. Augustas ir gavo naują PIRMĄJĮ 😀 ir ne triratuką, o visą rimtą su dviems ratais 😉 tai db jau mokosi važiuoti lauke, o aš paruošusi pietus mėgaujuosi kava.

04. May 2013, 14:07

vajeeeeeeeeezau kokia tyluma

04. May 2013, 00:11

na ka,jau savaitgalis 😉 gaila,kad sis man trumpesnis 😀 negaliu zinokit nepasigyrt,sian tokia man faina papirkimo diena gavosi,kad norisi trypciot is laimes 😃 buvau darbe susiradus Austejai drabuziu,tai sian gaudziau visa diena atsakinga motera,kad ikainuotu ir galeciau pasiimt namo,ir pagavau!! o ikainavau lietpalti,sarafaniuka,maikute su ilgom rankovem,pinigine sau,svarkeli,sarafana,akinius nuo saules,ir sumoket turiu tik 105lt 😛 ir svarbiausia,kad tie daiktai visi nauji!! nu sian man tikrai vykusi diena 😉 Lina,o is rubines isleido,bet gerokai veliau,negu turejo 😀 sian ejom net pavelavusios,tai ta moteris patenkinta stovejo,kad nebegam is darbo 😃

03. May 2013, 23:18

tai jo jo, isivaizduoju, maniskis irgi ziauriai istikimas buvo, pamenu ileist tai visus ileisdavo, bet jeigu jau kas norejo is namu iseit, tai vaje vaje😀

03. May 2013, 23:16

Vika, ir del suns ir siaip visokiu reikalu buna. Nelabai jis jus prisileistu 😀 Piktokas jus pas mus. Bet siaip liepa mes patys gryztam, vyras db su reikalais i anglija vazines 😃 Na ir mes kartais pasishopint 😃

03. May 2013, 22:26

Alina, del suns taip skraidot??? ogo, nieko sau, o jei rimtai, va jeigu su buda mums atveztume, mes ji butinai priziuretume😉 man Jusu suniukas lb fainas pasirode, tik va klausimas ar mus prisileistu😀

03. May 2013, 21:23

Pas mus oras irgi subjuręs, ryt kaip suprantu irgi panašų žada, tik nuo 7dienio labiau atšils 😀 Aleks, sveikatos tau, gaila, kad jau į darbą keliauji, taip ir nespėjai iki galo išsigydyt...
Aš tai pamarinavau sparnelius, šašlyką, dabar va tik neseniai keksiukus pašoviau, trepsėjau, trepsėjau virtuvėj ir tik besiruošdama produktus pastebėjau, kad cukraus tik kavai rytdienai belikę, tai dar iki pardės vyrą siunčiau, tai ir susivėlinau 😀 Važiuosim ryt į sodybą visam savaitgaliui, pabūsim gamtoj, nors ir oras nekoks bus...

03. May 2013, 19:57

Olia dar nelabai.aisku kaip pradejau gerti waistus tai geriau bet bet dar reikes ilgai gydytis.o dar kosulys kankina.

03. May 2013, 19:45

sveikos 😀 aleks o kaip tavo sveikata?o pas mus oras yte buvo grazus o dabar baisus ☹

03. May 2013, 19:14

aaaaišku😉 nu tikrai butu nekas.gerai kad kaimynai sutinka ji pašert.

03. May 2013, 18:44

Aleks, neskaiciavau, bet turim skraidyt taip daznai, nes suo musu cia. Gerai, kad kaimynai paseria, o tai visai butu ne kas

03. May 2013, 18:26

mes tai tinginiaujam😉 ryt ir poryt i darba tai kazkaip nesinori.

03. May 2013, 18:25

Alina neskaiciavai kiek jus jau skrydziu turejot? Juk tik skraidot,ir skraidot 😉