Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

09. May 2013, 22:29

Mes irgi neseniai grįžom, buvom Trakuose, smagiai pasivaikščiojom su draugais, garbės ratą aplink pilį tradiciškai apsukom, pavakarieniavom 😀 Karšta tikrai šiandien... bet ir vėjas buvo ten, bet toks maloniai šiltas...

09. May 2013, 22:22

o mes ka tik grizom, mama buvo padovanojus man bilieta i baleta, ir sau kartu😀 tai Gabyte irgi isiprase, vos ne vos sulaukem 1 veixmo pabaigos ir tuomet ejom pasivaiksciot, pavargo mano pupa😃 pasirodo, kad i vakarinius baletus/operas leidziama tik nuo 7metu su atskiru bilietu, kazkaip kai buvom Spragtuke, neuzkliuvom, o sikart veja pakele, bet kazkaip isiprasem😀 sakem, kad niekam musu zuika netrugdys, ir tikrai sedejo visa laika tokia rimta, susikaupius, net neklausinejo nieko, pati nustebau😀bet svarbiausia, ki paskiau paklausiau apie ka buvo baletas, pasake, kad nesuprato, patiko kaip soko ir kad masina vazinejo per scena😀

09. May 2013, 22:18

Kriste, ryt iskrendam 😀

09. May 2013, 20:21

sveikos 😀 as taiuzeinu paskaitau,bet parasyti neturiu ka ☹ dabar dirbu ir dirbu ir ieskome namo nuomai 😀

Krisliukas Krisliukas 09. May 2013, 18:29

Rasa, kokie fainuoliai taviškiai..Adas toks rimtas vyruks

Krisliukas Krisliukas 09. May 2013, 18:28

Sveikutės..iš žiemos iššokom tiesiai į vasarą 😀 kokia karštybė lauke, aš kaip žuvis išmesta ant kranto 😃 nesuprantu, kas daros, kaip miegas ima, vos sulaukiau dieną kol Fausta užmigs..mes į lauką einam iki pietų, pasiimu dviratį, įsimetu Faustą ir maunam po mišką pasivažinėt..Alina, tu vis dar Lietuvoj?

09. May 2013, 15:16

Laba, kokie patenkinti vaikai zygouoja i darzeli 😀 Mes, tai po miesta varinejam, reikalu visokiu.

09. May 2013, 12:16

Renata, kaip tau sekasi, kaip Godutė? 😀

09. May 2013, 11:55

ne,kazkaip persalau pagal nosies turini suprantu ir gerkle persti,po ziemos turbut organizmas dar neatsigavo,issiviriau brukniu kompoto gausiu vit c,atsigausiu 😃

09. May 2013, 11:13

Labas visoms šią gražią dieną 😀 Dalia, gal ir tau alerginė sloga? Man tai baisu, kas daros, čiaudau, sloga, bet man taip visada tokiu metu

09. May 2013, 10:51

sveikutes 😀 kokie grazus ir laimingi vaikai,as irgi laukiu kol austeja iskelaius darzan 😀nu bliamba atsilo oras o as apsirgau,uzvakar isejau su maikute i lauka,bey juk karsta buvo nesuprantu is kur cia ta sloga,vat tai tau ir siluma😀

09. May 2013, 10:14

O kad parasiau 😃 zodziu i darzeli isejo abu 😃

09. May 2013, 10:13

Siandien pasiruose i darzelis, tik foto per tel nelabai kokia 😃

09. May 2013, 10:10

Sveikos, kad rode snd man 9 ryte masina + 21 !! beja net nebutina tel turet, mane el. pastu galima beveik 24 val per para pasiekti 😃 kazkada pasiziurejau prabudus kiek val, ziuriu drauge raso 4 ryte, ka tu veiki prie kompo, nes gtalkas suzaliavo 😃 😃 o ji maitino berniuka savo 😀

09. May 2013, 08:42

labas rytas😀 vat ir ne, siuo metu mano telefas nulauztas, krito krito jis man ir galiausiai sukrito, tai nuo svtgl be rysio sedziu😃 snd lyg ir vyras zadejo parvezt man, nes reikejo prisest ir issirinkt😀 na, bet nusivilus as Nokia, anxciau laikydavo per 10metu, o db va pries 2metus papirkau ir sukrito☹ nebe ta kokybe, oi nebe ta....zinokit, pas mus taip graziai jau tulpes prazydo ir vysnia, reikes snd pafotkint😀

Krisliukas Krisliukas 09. May 2013, 07:57

Labas rytas 😀 taip taip, ir aš kviečiu visas norinčias pas Rasą, telefoną juk turit 😃 o jei rimtai, mes ekspromtu susibėgam, nieko neplanuojam..nes kol čia susiplanuosi 😛 negaliu patikėt, ryte rodo +17 😀

08. May 2013, 23:42

😃

08. May 2013, 23:37

persiprasau 😃 telefona turit, jei tik noro yra visada prasom 😛

08. May 2013, 23:29

jo, Rasa, ir musu kodel nekvieciat 😃

08. May 2013, 22:45

joooo, buciau zinojus, kad sakuros nuzydejusios, net nebuciau varius😃 o zmoniu tikrai mln, gerai kad plikau auto prie forum palace, nes kitaip jauciu per nakti namo grizineciau😃 sutikau Rima ir Vikute, soriukas, nesiuliau fotkintis, nes tikrai nebuvo jau ko😉 siaip padurniavom biski su mano draugemis, bet pritariu Vikutei, vaizdas nebe tas😉 db jau reikia siaip prie visokiu krumu ir medeliu, nes ju ziauriai daug visur prazydo😉
Rasa, ogo, kaip fainai ten draugaujat, kdl musu i svecius nekvieciat?😀

08. May 2013, 21:14

mes iš sakūrų grįžom, pavakarieniavom 😀 vaje.... TIEK ŽMONIŲ nesitikėjau 😃 visas kalnelis, paupys apsėstas 😃😃😃😃 visi tik fotkinas, bet jau ne tas grožis kai Vikos fotkėse, lb nubyrėjusios, vienas kitas medelis dar su normalesniais žiedais 😀

08. May 2013, 17:16

aga ir man austeja i tave panasi,o sitoj nuotraukoj gali nuspet austejos bruozus 5metu 😃 bet ir faustai su smilte kaip gerai kad dvi drauguzes patapo,linksmaiu augt bus 😃

08. May 2013, 17:00

Man Smilte irgi i Rasa panasi, bet yra ir Dariaus bruozu. Austeja, tai mamos vaikas 😀

08. May 2013, 16:25

nu gal šiek tiek yra manęs, bet man ji vyro 😃

Krisliukas Krisliukas 08. May 2013, 16:22

oj, kopija tavo 😃 gali ką nori sakyt, kad vyro, bet nelabai

08. May 2013, 16:19

o aš čia kai man buvo 5m 😃

08. May 2013, 16:18

Kristina, jaučiu su 3 mano kantrybė visai dingtų 😃 bet tas 3 GAL tolimoje ateityje 😃

Krisliukas Krisliukas 08. May 2013, 16:15

REnata, super nuotraukos atostogų, jau buvot prie jūros nulėkę?? oj, Sveikos gyvos, pamiršau pasisveikint

Krisliukas Krisliukas 08. May 2013, 16:15

abi Viktorijos, norėtumėt trečio??? oj oj.. o aš visai nenorėčiau, ir žinokit manęs nei nėštukės nebežavi, nei maži leliukai..seniau norėdavos pačiupinėt, paniurkyt..bet dabar geriau su tokiais kurie jau šneka 😀 Rasa, galiu kokiai savaitei Beną duot 😃 Smiltė tikrai į tave panaši, be kalbų..tėčio near 😀 o Vikutės Austėja man tikra Vikutė..nu nėr tėčio

08. May 2013, 16:05

nu matai, aš kai tėvelio nelabai mačius tai man taip atrodo 😀