Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

10. Oct 2010, 09:50

labas rytas. ankstoka jus pakele. mes tai puse 8 pabudome.

10. Oct 2010, 09:49

jolieee86 mes su vyru auginam dukryte vardu Gabija 1m ir jau beveik puse men😀 esam is Pasilaiciu, si ketv organizuojam boulinga Big'e apie 6-7 vakare (be vaikuciu), gal nori jungtis?😀

10. Oct 2010, 09:47

Labas rytas visoms😀 na, as vakar norejau paplepet, taciau, kaip tik neateinu, vis nieko nera☹ dar maniske tokia sirguliuojanti, tai viskas jai netinka, jai norisi daugiau meiles ir silumos, mes su vyru nerealiai isvarge, snd pakele mus 6 15!!!!tai vaikstom kaip kokie zombiai😃 😃 😃

09. Oct 2010, 23:07

Aš auginu dukrytę,mums 1madienį 5mėn😀 Esam iš fabų. Čia turbūt visų mamyčių vaikučiai jau paaugę?

09. Oct 2010, 22:48

Be taves cia ramu😀 Laukiam nesulaukiam plepuciu gryztant po savaitgalio😀

09. Oct 2010, 22:32

Gi reik aplankyt jus,paziuret kaip gyvuojat 😀 Einu miegelio vynelis savo daro.Labanakt 😀

09. Oct 2010, 21:41

Alinut, negali be MK?😀 O pas mus sveciuose buvo vaiko krikstamote, bet nieko negerem😃 taip pasedejom paplepejom.
Jolieee, sveika. Mes is Olandu. Auginu sunu 1.5 m. O tu is kur, ka augini?

09. Oct 2010, 20:34

Prašom Vikut, kad tik padėtų😉
Alinut skanau vynelio😉
Buvo brolis su drauge, tai ir mes vynelio pagėrėm, prisijuokėm, žodžiu smagus vakaras😀
eisiu mažo maudyt, prisidūko. O ant veido bėrimas dar labiau paryškėjo☹ Gerai kad pirmadienį pas daktarę, tai pasikonsultuosiu...

09. Oct 2010, 20:30

Sveikutes 😉 atejau pas drauge i svecius , tai nutariau ilyst i MK 😃 Kaip gyvuojat? Gabytei sveikateles 😀 Vika, del teatro tai turbut nevaryciau, nes ta diena vyras dirbs, o seneliai nzn ar gales paziuret. O i boulinga, tai jo kokia 1🤓19val galima butu susitikt 😀 Einu toliau vynelio gert 😃

09. Oct 2010, 20:29

Miglut, dekui uz info, butinai pasinaudosiu😉

09. Oct 2010, 19:51

Vikut vakare mažiukei gerai pakaitink kojas vandeny su druska (kad paraustų), tada su tamponėliu ištepk pėdutes jodu (nu kad visos rudos būtų, jis per naktį išgaruoja), apmauk vilnonines kojinytes ir į lovą😉 visai neišgydis, bet palengvins tikrai😉
Dar gerai padeda koks tepaliukas su eukaliptu ar mentoliu. Pvz į dubenėlį verdančio vandens įdedu tepaliuko šaukštelį su mentoliu ir eukaliptu ir pastatau prie mažiuko lovytės. Vanduo garuoja, kartu paskleidžia mentolį kuris lengvina kvepavima.Arba patepu krūtinytę, irgi garuoja nuo kūno ir atkemša nosytę😉 mes naudojam "MENTHOLATUM" tepaliuką, labai geras😉

09. Oct 2010, 18:44

Sveikutės😀 Iš kur esate mamytės,kokio amžiaus vaikiukus auginate?

09. Oct 2010, 17:44

Miglut, nea, nebandziau, sakai pades? na, reikes isbandyt, bet tik ryt vakare, nes tik rytoj griztam i vln😉 o kaip ten tept? gausiai? 1k per diena?

09. Oct 2010, 15:29

Sveikos😉
Oras šian puikus, pirma 2 val pravaikščiojom, matėm voverytes, kurias mažius au au pavadino😃
Gabytei sveikatytės😉 Vika o su jodu nebandei kojytes patept? mums aną kart padėjo nuo slogos😉

09. Oct 2010, 14:51

na, man tiktu kokia 1🤓19val, galima ir keliom val😉 jau cia kaip kt mamytes nores ir nuspres, lauksim ir kt nuomoniu😉 ech, tox grazus oras, o maniske serga, tai sedim name ir ziurim filmus...maze net miegot negali, nes tik uzmiega, iskart nosiukas uzsikemsa ir pradeda koset, o svarbiausia, kad vakar buvom pas gyd, israse spec.vaistukus, kurie pagaminami Ssekines vaistinej, nuvarem vakar, mums sako, snd jau nespesim pagamint, svtgl negaminam, tai atvaziuokit pirm 10val....Jezau Jezau, tai laukiam pirm kaip kokio isganymo, trec varysim su maze daryt kraujo tyrima ir pas lora siaip patikrinimui😉

09. Oct 2010, 12:06

manau, kad galeciau. tik kad kelias i viena puse man uztrunka 1-1.30 val. o kelintai valandai planuojat ir keliom valandom boulinge. manau, kad valandai boulinge per mazai, nepajausim zaidimo smagumo😀

09. Oct 2010, 11:52

Elena, norejau taves paklaust, o kaip tau boulingas si ketv Big'e? ar galetum iki big'o atvaziuot? ar dalyvautum tik tuo atveju, jeigu butu akrike? matai, pvz. Oksanai ir Rasitai yra patogiau Big'e, gal, dar Gintare sumastys atsokt, o kaip tau paciai?😀 brukstelk ka mastai, ok?😀

09. Oct 2010, 11:51

elenyte, tu is dalies teisi😉 nemaniau, kad zmones taip greit isgraibsto bilietus, na, bet cia naujas spektaklis...o ir mums su vyru neiseina dviems iseit, nes mamyte negales priziuret mazyles...ech, laaaaaabai gaila☹ sakau, gal, bandom i vilnius-dakaras? jau seniai ji rodo, girdejau, kad irgi neblogas, o ir bilietai siek tiek pigesni? yra variantas lapkricio 29, pirm 19val, bilietu dar yra po 40Lt...kas uz?😀

09. Oct 2010, 10:28

labas rytas. vika, su tokiais tempais po valandos ir uz 60 lt bilietu neliks😀

09. Oct 2010, 10:03

as cia zodziu viena visa eteri uzimu, bet va ziurejau, kad bilietu po 50Lt nebera, yra jau po 60Lt plius aptarnavimo mokestis 3Lt😉

09. Oct 2010, 09:47

ups mokestis per bilietai.lt yra 3Lt, o pats bilietas 50, tai isvis 53Lt, na kiek prisimenat, pas mane visuomet buvo problemu su skaiciavimais😃

09. Oct 2010, 09:38

beje, as su tokiu pasiulymu, kadaise kalbejom apie isejima i teatra, i koki spektakli, vakar per radija girdejau apie komedija "Seimyninis ivykis", jauciu, turetu buti geras😀 taigi, siulau visoms pasigalvoti, ar gali, ar nori ir pranest man kt sav, geriausia butu irgi iki kokio pirm😉 bilietai ne tokie jau ir pigus, bet jauciu, kad spektaklis turetu buti geras😉 radau, kad yra paciu pigiausiu bilietu (po 53Lt plius aptarnavimo mokestis, kiek pamenu, is bilietai.lt 2Lt=55Lt) spalio 21d Domino teatre (kuris yra Vingio kinoteatre) 19val. Taigi, praneskit man iki pirm, as tuomet rezervuosiu ir galesim atsiimt kasoje😉 jei ne, tuomet varysiu su vyru😀 laukiu is jusu ziniu😉

09. Oct 2010, 09:26

Labas rytas😀 neisivaizduojat, kaip snd buvo fainai...atsikeliau apie 7 ryto, ziuriu pro langa ir matau kaip kyla saulute, dangus toks alia rozines spalvos apacioj ir po truputi po truputi kyla saule...tikra romantika, nors vyras dar miegojo😃 😃 😃 Jezau, pamazu pradedu isimylet sia vieta😉

08. Oct 2010, 23:12

Jo per mobilu 😃 kai maniskio toks darbas,tai didelio poreikio teisem nebuvo,prisiderinam

08. Oct 2010, 22:57

nu as neisivaizduoju saves be teisiu ir be masinos 😃 butu ragas 😀 jau per telefa transliuojies 😀

08. Oct 2010, 22:41

Mano auksele guli pasonei migdos 😀 ilgai pas drauge pasibuvom,maze iseit nenorejo 😃 O teises ir man reik issilaikyt

08. Oct 2010, 22:29

o as pradejau teises laikyt ir nedabaigiau nes tas vairavima ziaurei sunkei sekesi☹

08. Oct 2010, 21:43

o apie teises ir man reikia pagalvoti, bet man reikia gero spyrio, kad pagaliau susiruosti tam. bet nezinau ar galesiu vairuoti. prisiminus pamokas, tai nekokia buvau, buvau visa susikausciusi, rankos kojos drebejo, i prakaita muse na zodziu😀

08. Oct 2010, 21:33

reik pirma nora sugalvot, paskui i dangu ziuret 😀 jau manau greit ten kelsies 😃

08. Oct 2010, 21:31

bandziau, bet taip greit krito, kad oi oi oi😉