Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:31

o kodėl reiktų stovėt tokioj ilgoj eilėj? juk yra rinkimų apygardos, mes eisim į Beno mokyklą.. Dalia, ne ne, man Kubilius niekada nepatiko 😉 visada buvau už kitą partiją, kurios vadas jau pasimirė 😃 tiesiog vakar susėdom su vyru, ativertėm puslapį kur yra visos programos..jis iš pradžių sako, kad balsuos už Zuoką.. bet kai perskaitėm jo programą, persigalvojom..tiesiog sėdėjom, skaitėm programas ir mums priimtiniausia pasirodė pats 1 nr. Eligijaus Masiulio..nes esmė vyrui buvo tie progresiniai mokesčiai, kas pasisako prieš juos

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:30

aš maniau, kad ją uždeklaravau, nes tai dariau internetu, ir visada galvojau, kad aš čia registruota.. kai atspausdino lapelį pamatė kad marijampolėje, vėl pildžiau per naują

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:25

Dalia, jei čia klausi manęs, tai delfi jau iš ryto rašė, kad eilės driekiasi savivaldybėj prie išankstinio balsavimo, nes man su mano lapeliu reiktų važiuot į marijampolę

11. Oct 2012, 12:24

Dalia, vakar viena pažįstams 2 val stovėjo eilėj

11. Oct 2012, 12:21

ka tiek daug balsuojanciu pas jus zmoniu 😀?

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:21

tai kas gali anksčiau, tai galim atvažiuoti ir prieš kiną, arbatos išgerti 😉

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:17

aš už Kubilių, bet nebalsuosiu 😃 nes turėčiau jau dabar tada stovėti eilėje prie savivaldybės 😉

11. Oct 2012, 12:15

Kristina, aš kurią čia dieną apie 17,30 važiavau vingio pusėn, puse valandos stovėjau kamšty nuo "Kauno" iki vingio, tada spjoviau, apsisukau atgal, bet tada dar blogiau, o Austėja kaip tyčia rekt pradėjo, ir nėr kaip kur sustot, žodžiu baisuma... niekad daugiau į miesto pusę nevažiuosiu piko metu 😃

11. Oct 2012, 12:15

tai tau kristina kubilius ir jo politika patinka ?😀 as tai net nzn uz ka balsuot turbut ir neeisiu :/

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:15

Kristi, aš kamščių nebijau 😉 atvažiuosiu ir ten 😉

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:14

Rima, tai galim ir Akropolyje, na kaip kitos pasisakys, bet galvoju jei Vikai reiks skubėt, tai būtų patogiau jai Vingis, nes į akropolį dar geras kelio gabalas..aš tai galiu ir anksčiau išlėkt, vyras taip ar taip pilną baką kuro užpylė 😃

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:13

Pas mus norfoj dažnai Sipavičių sutinku, nepažinau, kol neišgirdau kalbant 😃 toks pacanas atrodė 😃

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:12

dėl Rasos net nežinau... RAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAAA, atsiliepk

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:12

aš atsispausdinau rinkimų korteles, išsiaiškinau programas..man arčiausiai širdies liberalai 😛 kam prie širdies Kubilius, tai man trūkumas ,kad jis pasisako už atominę elektrinę, kurios nafik niekam nereik čia

11. Oct 2012, 12:12

na pas bosus tai jo geras gyvenimas,kai dirbau padaveja jie daznai ateidavo pietaut pas mus tai teko aptarnaut tai tas bosas nu toks malonus ,su tavim elgiasi kaip su lygiu mes buvom apzaveti jo charakteriu,tai net poto konkuruodavom kas ji aptarnaus 😃

blogietee blogietee 11. Oct 2012, 12:12

Kriste, būna nes visi iš Vilniaus varo, bet nieko, aš prisiderinsiu 😉 O Rasa nevažiuoja?

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:09

Dalia, nemačiau aš tos laidos..bet dažniausiai taip ir būna..aišku ,žiūrint koks tas vyras, jei turtingas banditas, tada tikrai jos gauna į skūrą, ir dar taikstosi kad jų diedas pas kūrvas varinėja..bet pvz tokie Bosai..abejoju, ar ten smurtas vyrauja šeimoj

11. Oct 2012, 12:09

vikte nu jau buti musamai,geriau be pinigu bet santarvej 😀

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:08

tai kaip suprantu einam į kiną "Pabandom iš naujo" 18.45 val Vingyje ir Akropolyje tuo pačiu metu.. daugumai būtų patogiau Vingyje, nes man rodos kamščiai į Akropolį gali būti, o Rimai į tą pusę kur Vingis kamščių nebus. Yra "Laukiniai" 18.30 Akropolyje.

11. Oct 2012, 12:07

Dalia, o ko tikėtis?

11. Oct 2012, 12:06

o gal kas matė filma pagal miegančius drugelius?

11. Oct 2012, 12:05

o ziurejot pirmadieni nuo iki,kai snekejo apie turtinguju gyvenima,kai sake kad tos turtingos moterys uz prabangu gyvenima yra vyru zeminamos ir musamos 😃

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:05

mano anyta turi, reik paprašyt..ji man paskolintų 😀

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:04

tik iškart sakau, pirmi 20 psl..neįdomūs, na tokie skaitai ir tiek... aš ją buvau pradėjus skaityt kai Faustos laukiausi, bet taip ir nebaigiau..vėl iš naujo pradėjau..gerai, kad buvo mane įspėję, kad kuo toliau, tuo įdomiau 😉

11. Oct 2012, 12:04

Kriste, o tu neturi tų drugelių?

o tai kaip mum vasara buvo tiksliau vyrui,isvaziuoja masina is p;osukio ir atsistojo vidury kelio na ka ir vyras kad isvengt avarijos i sona isuko ir nuriedejo kad visa pakaba sugadino,nu tai tie tipo tu kaltas kvieciam mentus nu davai bet kazkaip nekviete nees bernas sedejo kuris ka tik teises gavo tai vyrui pinigus iskart sumokejo ir atsisveikino 😀 as ryt su austeja vaziuoju i santariskes sirdies echoskopijai tai i kina eilini syki nevaziuoju 😃

Tai skaityk, skaityk, mes stojam į eilę 😃 Tai aš po Vikos, Vika pirma paprašė 😛

Krisliukas Krisliukas 11. Oct 2012, 12:03

Vika, Lina, aišku galiu paskolint aš jum tą knygą...bet palaukit, dar neperskaičiau iki galo 😃

11. Oct 2012, 12:02

jo, baisu, jeigu jau vyras musa moteri, tai cia...net ne vyras, nors siais laikais manes jau beveik niekas nestebina😉

11. Oct 2012, 11:54

Oi, Vika, ir aš norėjau prašyt Kristės paskolint tą knygą 😃 Jei ten knyga Kristės... Neišėjo man ir su Ivanauskaitės kn. Miegančių drugelių tvirtovė, galvojau, kad anyta ją turi, o pasirodo, kad ji irgi buvo iš kaimynės pasiskolinusi, tiek ją ir temačiau 😀 Gal kuri turit šią knygą? Nes reikės bibliotekoj tuomet man ieškot