Vilniaus gimdymo namai

03. Mar, 02:19

Ar yra mamyciu gimdziusiu VGN? Kokie jusu atsiliepimai apie siuos gimdymo namus? :) butu smagu, jei pasidalintumete patirtimi :)

03. Mar 2010, 23:01

As gal cia ne i tema, bet kadangi Vilniuj tik 3 metai, cia Vilniaus gimdymo namus dar vadina Tyzenhauzu?😀

03. Mar 2010, 22:50

aha, as taip pat viena sesute labai geru zodziu galeciau paminet, tik net nezinau kuo vardu. ji man taip gerai isaiskino apie vaikelio maitinima ir prieziura..na zodziu kaip antra mama...😀
viltyte, turbut kad vyro kai nebuvo, taip tau ir gavosi....As jau vien del to vyra pasonej norejau turejau turet..kad butu bent kas sesute pakviecia...

03. Mar 2010, 22:41

oi tas dusas tai dar nieko,naujai padarytas tik labai truko kokios kedutes savo pampersams ir kelnaitem susidet,zodziu labai nepatogu,o va tualetas tai ojojoi,visu pirma per zemas,sunku atitaikyt,o kai siaip ne taip ant vieno sono bandydavau pritupt tai baisiai jau saltas jis,zodziu man didziausias ir blogiausias atsiminimas is sitos ligonines tai tualetas 😃 nors zinoma nieko ypatingo nesitikejau,bet...😀o gimdziau as be vyro,nes ji pasake kad labai letai atsidarineja viskas ir uztruksim visa diena,tai vyras isejo namo pabut ir sutarem kad apie 10-11 ryte ateis,o jau kai man viskas taip staigiai prasidejo as net nespejau jam paskambint kad lektu pas mane,ir va 10.25 pagimdziau,tai kai galu gale atsiliepiau ir pasakiau kad jau pagimdziau jis kokia minute tylejo 😃 😃 😃tai va galbut kad nebuvo vyro galbut kad nieko nedaviau,na bet cia jau kita tema,tiesiog man ji nebuvo tokia kuria rekomenduociau,daktare tiesa labai patiko tik niekaip neatsimenu nei vardo nei pavardes,zinau tik kad buvo tamsi ir jauna moteris,ir viena sesute jau pogimdyvinej palatoj buvo super,nu tokia miela ir atrodytu puikiai ismananti savo darba😀

03. Mar 2010, 21:50

nu jo, vilyte, ne kas tada...☹ zinok, mano vyras ja irgi daznai kviesdavo. o ji ateidavo, paziuredavo..o tu su vyru gimdei?matai jei viena, gal kitaip i gimdyve ir ziuri...as jai irig nedaviau, niekam nedaviau, nes tuo metu nebuvo is ko duot..tai po gimdymo ji zadejo dar mane aplanyt, paziuret kaip viskas, bet...nebeatejo...Matyt, aksd nieko negavo...☹ o gulejom me ssu maziuku net savaite.NEs tyre kokia alergija maziukui...Tai va, galima sakyt, kad irgi ne is kokios puses pasirode ji ir per mano gimdyma, bet kanagi gimdymas sklandus buvo, tai ji puikiai vaikeli prieme...Man va irig tas bendras dusas tik nepatiko, toks nepatogus biski...dabar aisku atskira imciau...

03. Mar 2010, 21:07

nelabai noriu vaziuot ant zmogaus galbut tik man ir tai kitai mamytei taip pasitaike,nes cia kiek rase mamos tai ja giria,betgi kaip sakoma visiems neitiksi 😃 siaip ji is pradziu buvo tokia salta nelabai maloni,beje kazkodel retai ateidavo pas mane,o kai praplesus vandenis ir uzdejus tuos tonu matuoklius paliko mane beveik 40 minuciu ir nei sykio per ta laika neatejo,tai sitas dalykas labai nepatiko man,nors as jau gana garsiai rekavau ir nieks neatejo paklaust ar viskas gerai,o kai jau atejo Bozena,pasirodo man jau prasidejes gimdymas ir jau pradejus lyst galvute,zodziu paliko likimo valiai kuri laika...nezinau kaip kitos mamos bet as nesiruosiau moket nei cento gal delto...o pazystu viena mamyte,kuri irgi pas ja gimde,jos vaikeliui baigesi nekaip ir tik delto kad pas ja ji neatejo net dvi valandas...nebenoriu pasakot svetimu istoriju,svarbiausia kad man buvo viskas gerai,dukryte sveika ir rezultatas liko labai geras 😀 kita vertus juk daktarai ne dievai,visko pasitaiko,galbut tai ne jos kalte...eglyciuke butent ta atskira palata verta moket del atskiro duso su tualetu,as kol iki to bendro nueidavau tai gana ilgai uztrukdavau,beveik visada gryzus rasdavau dukryte verkiancia,o juk tai turejo klausyt ir palatos kaimyne😀

03. Mar 2010, 17:08

vilyte, o kas nutiko, kad Bozena tau nepatiko?

03. Mar 2010, 16:22

tai va kas dar gerai toj palatoj kad turi ir atskira tuoleta ir dusa 😀 Na zodziu kaip viesbutis 😃

03. Mar 2010, 16:19

as irgi gimdziau situose gimdymo namuose,beveik pries metus,viskas buvo gerai,gulejau dvivietej palatoj,siaip netrukde bet jei yra galimybiu geriau jau ta atskira,buvo tik nefaina toli eit iki tualeto,maistas skanus ir sotus,personalas geras,kaip valdiska istaiga tai labai gera,tik va apie bozena negaleciau atsiliepti gerai....bet nenoreciau sukelti bereikalingo nerimo toms kurios ruosiasi gimdyt ten...😀

03. Mar 2010, 16:09

as taip pat pagimdziau pas Razuma ir Bozena😀neturiu jokiu priekaistu😃

03. Mar 2010, 16:07

beje, gulejau dvivietej...visai normaliai ir nenuvargino manes nei lankytojai, nei kaimyne😀

03. Mar 2010, 16:06

as pritariu stebuklei. Ptariu tartis jei kas nori su gyd. Razumu ir akusere Bozena...super komanda!Labai profesionaliai ir sklandziai vyko gimdymas!

03. Mar 2010, 15:58

man dare skyriaus vedeja, tokia sviesaplauke, simpatiska moteris, niekaip negaliu atsimint pavardes☹
as ir noreciau atskiros palatos, tai tikrai daug lengviau pagal mane

03. Mar 2010, 15:58

na man gimdyti tik liepos men., bet jei ji bus laisva tai tikrai ja imsiu, nepagailesiu pinigeliu, na o jei nebus tai nebus, bus gerai ir bendra 😀

03. Mar 2010, 15:46

as ir gimdziau VGN esu labai patenkinta ir taip pat turejau palata tik sau bet va beda kad nezinai kada ji bus laisva gali buti kad kai tu indreteise gimdysi ji bus uzimta ir nieko nepadarysi turesi gultis i bendra ☹ o siaip kainuoja apie 250 jei neklystu visam laikui kiek tik gulesi ar diena ar dvi savaites nesvarbu 😀 linkiu kad pasisektu ja gaut nes tikrai geras dalykas yra dar viena laisva lova tai leidzia pasilikti vyrui nakvoti... As tai labai dziaugiausi nes viena nakti vyras buvo salia o kita mama tai tikrai padejo ir atsikelt ir mazyte pasupt ir t.t na zodziu tikrai nepagailekit tu pinigeliu jei tik bus laisva griebkit 😀Sekmes

03. Mar 2010, 15:37

gal ir kvailai nuskambes klausimas, bet kiek kainuoja palata tik sau?😀

03. Mar 2010, 15:34

As gimdziau VGN. Pirmagimę pas gyd. Kasilovskienę, kuri jau nebepriiminėja gimdymų ir sūnelį pas gyd. Razumą. Abu kartus buvau patenkinta gydytoju profesionalumu.
Tik pirma kartą guliausi į bendrą palatą, antrą kartą pasiėmėm palatą tik sau. Tikrai rekomenduoju pasiimt palatą tik sau, nepagailėt tų pinigėlių. Nes po gimdymo būsit pavargusios ir tt. tai norėsis ramybės. O palatos kompanija gali trukdyt, tai vaikutis savas verks, tai svetimas, tai pas palatos drauges ateis lankytojai... tas laaaabai vargina.
O šiaip, jei reiktų rinktis dabar pas ką gimdyt ir turėčiau sčlygas susitart, kas priiminės man gimdymą, tarčiausi tik su Razumu ir akušere Božena.

03. Mar 2010, 15:34

as pries5 metus ten savo pirmaji suneli gimdziau. MAn patiko, viskuo likau patenkinta😀 personalas irgi nuostabus!

03. Mar 2010, 15:33

as pries5 metus ten savo pirmaji suneli gimdziau. MAn patiko, viskuo likau patenkinta😀 personalas irgi nuostabus!

03. Mar 2010, 15:30

tai simute jau apsisprendei VGN gimdyt?

03. Mar 2010, 14:52

o pas koki gydytoja?

03. Mar 2010, 14:48

as ir ketinu ten gimdyti😀
man ten dare valyma po nesivystancio nestumo, pora operaciju atliko esu visiskai patenkinta atliktom procedurom, personalo aptarnavimu ir giimdyti noriu tik ten😀

03. Mar 2010, 14:21

as taip pat noreciau susizoti daugiau apie VGN, nes pati planuoju ten gimdyti, tad butu smagu jei kas pasidalintu patirtimi 😀

03. Mar 2010, 14:19

Ar yra mamyciu gimdziusiu VGN? Kokie jusu atsiliepimai apie siuos gimdymo namus? 😀 butu smagu, jei pasidalintumete patirtimi 😀

1 2 3