Ar yra mamyciu gimdziusiu VGN? Kokie jusu atsiliepimai apie siuos gimdymo namus? :) butu smagu, jei pasidalintumete patirtimi :)
Ar yra mamyciu gimdziusiu VGN? Kokie jusu atsiliepimai apie siuos gimdymo namus? :) butu smagu, jei pasidalintumete patirtimi :)
oho dar reikia pirktis? butumet pakelusios sula butu nereikeje ne uz nieka moket.... jie iesko tik tokiu kurie nusipirks nes sutaupys ligonines lesas 😀
na taip reikejo ir man musipirk kazkokio skyscio lasint per lasaline kateteri ir pleistra nes man dare cezari.bet vistiek dziaugiosi kad ten gimdziau
as nesenai ten gimdziau ir likau patenkinta nieko nemokejau,personalas puikus ir gydytojai puikus papuole
na girdejau kad reikia moketi uz vaistus itd..o gal tai tik snekos☹
na, nezinau. o ka tu turi omeny, kad reikia uz daug ka moketi?
bet neseniai girdejau kad ten daug uz ka reikia moketi:☹ idomu ar tai tesa?
sveiki.as irgi gymdziau VGN..labai viskas patiko.turejau cp.su mumis buvo gydytojas Zaliunas.liuks liuks liuks gydytojas:😀 😀
Man irgi labai idomu ta tvarka. Nes as vaikstau privaciai pas ginekologe, o gimdyti noreciau VGN, tai nezinau, ar reikia is anksto uzsirasyti, ar galiu, bet kada nuvaziuoti apsiziureti, ar kai jau ateis laikas gimdyti vaziuoti tiesiai ten? 😀 dar butu idomu, ar galima is anksciau pasiimti vienviete palanta, ar cia jau kaip pasiseka, jei yra leisva gerai, jei ne tai ne? 😀
sveikute, as taip pat noreciau ten gimdyti. tad noriu paklausti, kokia ten yra tvarka?? pvz, kad ejote apsiziureti? ar buna kazkokios atviros durys?ar reikia nuo tam tikro nestumo laiko ten uzsiregistruoti, kad nori gimdyti. beje, ar tarsites su gydytojais is anksto ar vaziuosite ir tiek?
smagu 😀
na as pas ji tik i konsultacijas eidavau:😀o mano mama pas ji gimde😉o gimde pries 16metu😀
doviliuk, ir tu pas ji gimdei? tikrai labai saunus gydytojas. ir kas svarbiausia be galo zmogiskas ir rupestingas 😀
ooo Kalinauskis😀puikus daktaras😀
Na tada dabar tikrai apsisprendziau ten gimdyti😉Jau anoj temelej miegucio isejom abi, labanakt😉
tikrai taip, amelija 😀 viskas puiku 😀 ir prieziura, ir pati ligonine. zodziu, man viskas patiko 😀 aisku, nelabai turiu su kuo lyginti 😀 niu tik maistas nelabai skanus, bet cia su gimdymu nesusije 😃
Klausiu nes mano gydytoja irgi ten dirba, J.Zmuidzinaite.Bet siaip tai tu patenkinta, ar ne VGN?
akusere Viera, gydytojai M. Diliautiene ir K. Kalinauskis 😀
Simute, kokie gydytojai buvo prie taves?
gimdziau VGN ir tikrai viskas patiko, antra leliu gimdysiu cia irgi 😀
sveikutes😉o apie raudona kryziu ar yra atsiliepimu?vis negaliu apsisprest kur gimdyt
Vilijaj,o kokia gydytoja prieme leliuka?
as irgi gimdziau vgn, labai patiko, akusere superine buvo ir daktaras papuole labai saunus 😀 antra gimdyciau tik cia 😀
oi, namai turejo buti 😉
nors patys gimdymo nmaia ir seni, bet labai jaukus😀
sveikos,gimdziau vgn,ir tikrai geri atsiminimai apie sita ligonine ir daktarus bei seseles,del to daug kam patarciau ten gimdyti😀
dziugu, kad daugumos mamyciu prisiminimai apie VGN yra teigiami 😀 pati ruosiuosi ten gimdyti...
aha, as taip pat ta laida ziurejau ir tik geri prisiminimai iskilo😀
sveiki, siandien ziurejau laida "mamyciuklubas" ir dar karta isitikinau, kad VGN geriausias pasirinkimas😀
gimdysiu tik ten ir jei bus galimybe paimsiu atskira palata, nes ji kainuoja 200lt jei busiu viena ir 250 jei su manim nores nakvot vyras ar mama.visai normalios kainos ir labai grazu visuose gimdymo ir naujagimiu skyriuose.
A, tada viskas aisku.Dekui Viltyte😉O sakykit, gal teko kam susidurti su ginekologe-akusere Jurate Zmuidzinaite?😀
amelija,vadina tyzenhauzu arba dar VGN,naujininkuose jie,erkule,as is pradziu lyg ir nenorejau kad jis butu,bet kai jau mane nuvede i gimdykla,skambinau jam ir sakau ateik,kai prasides pats gimdymas galesi iseit,tai taip ir sutarem kad ateis veliau,pavalgys persirengs ir ateis pabut su manim,o va kaip gavosi😀 paskui bego griudamas pas mane 😀 na buvo kaip buvo svarbu viskas buvo gerai😀bet va kai gimdysiu antra karta (jei zinoma taip bus,o jei ir bus tai tikrai negreit😀 ) tai viskas zinosiu jau,kai kur kai ka kitaip darysiu😀