Vilniaus gimdymo namai

03. Mar, 02:19

Ar yra mamyciu gimdziusiu VGN? Kokie jusu atsiliepimai apie siuos gimdymo namus? :) butu smagu, jei pasidalintumete patirtimi :)

10. Jan 2011, 13:09

Mielosios nėštukės! Mamyčių klubas, bendradarbiaudamas su šeimos centru "Kartu saldu" (Krokuvos 8) kviečia jus RYTOJ, antradienį, sausio 11 dieną, 11 val. atvykti į NEMOKAMĄ dailės terapiją.

Plačiau apie tai:

http://www.mamyciuklubas.lt/nestumas/d%C4%97mesio-rytoj-11-val-centre-kartu-saldu-nemokama-dail%C4%97s-terapija

09. Jan 2011, 21:45

Beja- pirkti ar atpirkti-nieko nereikejo. Tiesa,viena akusere klausdavo-gal savo turi,bet as nieko neturejau 😀

09. Jan 2011, 21:43

Sveikos 😀 na pagaliau ir as galiu pasidalint patirtimi. Gimdziau gruodzio 30,neplanuotas cezaris,nes nebebuvo kur dingti.. Esu labai patenkinta gydytoju ir akuseriu slauga. Na taip,valytojos 6 ryto nelabai turejo noro pasisveikint uzejusios i palata ir maista kur patiekia taip pat ne is maloniausiu,bet akuseres man pasitaike beveik visos super geros 😀 as pastoviai ejau pas jas,tiek nakti,tiek paryciais ir klausiau kas man svarbu,niekada nebuvau palikta likimo valiai. Nemokejau zindyt,tai net 4 skirtingos akuseres mane moke! Viena ypatingai gera buvo,5.30 ryte nuramino mano leliu ir uzmigde,nes mes su vyru nesugebejom. Gulejau privacioje palatoje,vyras arba mama salia buvo,po cezario kitaip nezinociau kaip reiketu pasirupint vaiku,jeigu ne pagalbininkai,beto is lovos sunku islipt ir pan. Palata kainavo 300lt,nesigailiu visai,kad sumokejau. Maistas- kai para negavau valgyt ir buvau isbadejusi, man buvo labai skanus. Tai va,na,o ko prireike: savo naktiniu,tapkiu,ranksluosciu,higienos priemoniu,chalato,sauksto ir sakutes,bei puodelio. Leliui pampiu,rubeliu. Kai gime tai tik pampi ir vilnones kojinytes paduot reikejo,veliau savo rubeliais perrengi 😀 Tai va,linkiu visoms busimoms mamos sekmes,kurios gimdys VGN!! 😀 P.S. dabar palatose 26 laipsniai silumos,tikrai labai silta 😀

02. Nov 2010, 15:14

Dzemili džiaugiuosi,kad tau pasisekė,bet nesutinku su tavimi. Gimdžiau šių metų gegužę ir susidūriau su visai priešinga situacija(nesu lepi ir nesitikėjau ,kad aplink mane šokinės,šypsosis ar galvą glostys),bet tikrai nebuvau sutikta maloniai,netgi priešingai,"va ir taip nėr vietų dar viena atvažiavo",gimdymo eigoje buvau pasimetusi,nes niekas nesiteikė atsakyti į elementarius klausimus ir buvo atšauta,kad reikėjo šemetos kursus palankyt(gimdžiau pirmą kartą,buvau tikrai apsiskaičius,bet teorija tai ne praktika)..Vos patekom į gimdyklą iškart mb buvo išdeleguotas vaistinę su sąrašiuku(apie 60lt) į kurį buvo įtrauktas net toks dalykas kaip pleistras.Poto išsiuntė antrą kartą epidūro(kurio ieškodamas po visą miestą užtruko porą valandų kol aš sąrėmiavau),nors buvo garantuota ,kad jei reiks duos, tik poto reiks atpirkt(apie 40lt). Prasidėjus gimdymui mb akušerę tik iš 3 karto prisikvietė. O kas liečia pogimdyvinę priežiūrą tai jos irgi nebuvo išskyrus mažiukų apžiūras rytais. Gulėjau 4vietėj palatoj,2moterys mokėjusios buvo ir oi kaip skyrėsi jų priežiūra nuo mūsų 2jų nemokėjusių

19. Oct 2010, 12:29

laba.as manau,kad cia vaziuosiu,jeigu cezaris bus planinis tikrai.o pas mus vaikelis gims nesantuokoje ir nemanau,kad tai kazka keicia😀

19. Oct 2010, 12:13

sveiki. noreciau pasiteiraut. kaip manot man geriau but atskiroj palatoj ar bendroj, kad vyras butu visada kartu ar tik kaip lankytojas ir ar mum geriau butu kad vaikas gimtu budami susituoke ar dar galima palaukt? labai aciu. 😀

10. Oct 2010, 17:18

tai netiesa kad tik atvaziavus duoda sarasa ir siuncia i vaistine apsipirkt uz 120lt?

10. Oct 2010, 12:47

sveikoss mamyte na va ir as metus atgal gimdziau tem treciaja mergyte tai super VGN trys syk teko ten gimdyti du syk pas gyd skyriaus vedeja Razuma du syk gimdziau pas ji o treciaja gimdziau pas gyd. Vitko moteris tokia superine gera ir maloni sutiko labai siltai visus trys syk apziurejo viskas buvo ciki ir kaskart daviau gyd po 600 ir akuserei 400 lt visus tris gimdymus tai priziurejo kaip poniakokia nors palatoj gulejo moteris kuri nieko nedave ir ja priziurejo ne ka prasciau nei mane 😀 nieko nepirkai nieko nereikalavo nei jokiu gimdymo rinkiniu nieko kaip girdejau sako kad reik pirkti viska atsivesti viska tureti nesamone viska duoda viska turi ir nieko nereik pirktis tad patariu visoms gimdyti VGN busit sutiktos siltai priziurimos ir nesigailesite

09. Oct 2010, 23:52

dekui uz info😉

08. Oct 2010, 19:56

200lt

08. Oct 2010, 19:31

gal zinot kiek kainuoja atskira palata?

28. Sep 2010, 13:37

mm, vat kaip 😀

28. Sep 2010, 13:33

Gaila pamirsau pavarde. Jauna tokia. Bijau suklyst ar Zelne ar Gelne..kazkokia trumpa pavarde.Tikrai nepamenu..Neisidemejau.Zinau,kad apie tokia jokiuose forumuose neskaiciau,pirma karta isgirdau😀

28. Sep 2010, 13:32

aiksiukas.. o gyd pavardes nepameni?

28. Sep 2010, 13:31

Beja irgi buvau prisiklausius,kad uz vaistus reik moket arba turet savo,bet man net neuzsimine. Nors daktare pas kuria buvau apziuroj dar pries gimdyma,tokia senyva,sake kad reiks atpirkt. Cia jau gal priklauso nuo to pas ka papulsi.

28. Sep 2010, 13:28

niu va... aciu uz info, as ir galvoju vaziuot tiesiai 😀 o pinigelius vaikeliui geriau tuos skirti...o kokia gyd pasitaike?

28. Sep 2010, 13:27

Norejau tartis,bet galiausiai nusprendziau pinigus pataupyt leliukui😀 Tai kai prasidejo saremiai atvaziavau ir tiek,ir gydytoja sauni pasitaike(nors ten visi neblogi). Taip kad niekam nieko nemokejau, tik pries isvaziuodama saldainiu deze sesutem nupirkau prie kavos ir viskas.

28. Sep 2010, 13:18

oj kaip saunu.. o gimdei ir nesitarusi ???

28. Sep 2010, 13:17

As irgi VGN gimdziau ir gimdyciau ten dar karta.Viskas man ten patiko. Beveik visi daktarai ir sesutes buvo lb malonus(isskyrus viena vaikuciu daktare,matyt ta diena nebuvo nuotaikos),viska ko klausiau paaiskino,padejo. Naktinukus turejau savo ir palutes,bet kiek supratau butu dave,jei buciau neturejus,nes i gimdykla atnese,bet kadangi turejau,tai nepanaudojo. Daugiau uz nieka nemokejau ir nieko nepirkau. Gal kad gimdziau naturaliai ir jokio skyscio man neleido tik antibiotikus del to streptokoko. Siaip palata kur gulejau tvarkinga,tualetai ir dusas taip pat. Ant kiekvieno stalelio prie lovos guli akuserinio skyriaus tel ir jei ko prireiks gali skambint pades. Man pvz vaikutis pirma nakti visai neeme kruties, tai akusere atejo apie 2val nakties ir pamokino kaip maitint (beja lb graziai ir nebuvo nei kiek susinervinusi,kad as cia ja vidurnakti issikvieciau). Taip kad mano patirtis kuo geriausia.

28. Sep 2010, 11:17

tvarkingi tikrai.

28. Sep 2010, 11:13

o bendri tvarkingi?
nes kai antakalnio gulejau,tai katastrofa buvo

28. Sep 2010, 11:07

taip . be wc ir duso

28. Sep 2010, 11:02

bet nemoka tai be wc ir duso?

28. Sep 2010, 10:59

ne nemokama man labai siule gal norit mokamos gal penkis kartus bet as atsisakiau nes man ir nemokama normali buvo.

28. Sep 2010, 10:44

nu super, nes as irgi nesitariu su niekuo 😀 o ten mokama palata ar ne?

28. Sep 2010, 10:35

as guejau 301 ,del naktiniu nezinau tiksliai man tai dave.marijadnk nesitariau su nieko is anksto ir likau patenkinta .

28. Sep 2010, 10:32

o tu beata, tareisi is anksto su kazkuo???

28. Sep 2010, 10:30

sveika beata😀 o kokioj palatoj teko gulet po gimdymo? ir gal zinai o gimdymui savo namtinukus reikia turet ar duoda,jei ne cezari daro?

28. Sep 2010, 10:28

as atvaziavau su siuntimu bet dar tiksliai nezinojau ar darys cezari bet pamate mano istorija pirmas taip pat buvo cezaris nusprende daryt cezari tai suplanavom antradieni daryt.

26. Sep 2010, 18:49

Beata ,o tau cezaris planuotas buvo ir iskart ten vaziavai?

1 2 3