Na mielosios, manau dauguma jūsų prisimenate savo sukneles tą dieną :) Pasidalinkit patirtim ir prisiminimais - kokios buvo jūsų suknelės (spalva, ilgis, modeliukas) Kodėl norėjot būtent tokių :) Jums bus smagu prisiminti, o tom kurios dar tik svajoja apie savo rūbelį galbūt padėsite apsispręsti :) :)
o as manau kad sena ar ne bet kiekviena turi savo norus 😀
gal ir neskaicios😃 ,bet as tai tik uz balta😀juk buna visokiausiu niekas nesako,kad tai turi butinai buti tortiska😀
oi sandryte savom akim esu macius kaip moteris turinti sunu su rutu vainikeliu ejo juokinga ....
Balta suknele kaip ir rutu vainikelis simbolizuoja nekaltybe...tai kazin ar ce visos jau tokios skaiscios 😃 as ir pries tortiskas suknelias atgyvena jau ne ten grazu ne ten ka...
sandryte - na as tikrai nesakau, kad visos turi butinai detis baltas sukneles, yra tokiu kurios tikrai nenori detis tos baltos sukneles, na bent man priimtiniausia yra balta😉
zivile26 - niu va o butu fainiai , bandyk tada seip kuria dienele, savo plana ivygdyti
zivile26 sveikinu ir suknele tikrai nuostabi 😀
sandryte matai kitoms ta diena yra pati svarbiausia 😀 bet as gerbiu tavo pasisakyma 😀
zivile26 - na dar nebuvo bernvakario, ka sumaniusi buvai padarei ar dar galvoji?😀
as net neisivaizduoju kitos, spalvos sukneles, tik baltos,😀na jau kitos spalvos tai man jau tikrai netinka tokia dienele kaip vestuviu, beja tokia kaip tiu apsirengei galima vilketi tik baliuose ir pns, bet tik ne savo laimingiausia dienele, balta juk ne kiekviena dienele gali uzsideti tad nzn nepyk cia tik mano nuomone
zivile26 - ogo suknele kokia grazute,
volunge - na taip tokios suknlesnoreciau labai per savo svente, bet kazi ar ji man tiktu jei rasiu butinai paziuresiu kaip ji man😀
Oho, Zivile, kokia ispudinga suknele 😉 Vysniuke - grazi suknyte. Svarbiausia, kad tiktu ir jaustumeisi su ja pati paciausia 😀
sveikutes manes dar ta dienele laukia tai man pati ideliausia butu si nzn ar ji man tiktu , bet man ji ir paprasta ir kuklli bet kartu ir labai orginalihttp://www.didysisvestuviukatalogas.lt/img-salonas-zeiga-vestuviniu-ir-proginiu-rubu-nuoma-kaune-21354.html
Tai vat aš taip pat pagalvoju apie artejancia savo dieną, tai zinau tik tiek kad sukneles - torto nenoriu, o ir nelabai tiktu ji- pilvukas bus didokas jau 😀
as twirtai zinojau, kad nenoriu sukneles-''torto'' 😀 issirinkau pacia pirma pasimatuota, wisos kitos pries manaja nublanko 😃 be petneseliu, wisiskai balta, nugara suwarstoma, su ilgu sleifu, kuris buwo siuwinetas kristaliukais.zinau, daug kas sakysit, kad su sleifu nepatogu, nu bet zinokit kokios super nuotraukos, werta buwo ir pasikankit, bet wisumoj suknele buwo labai patogi, labai mane kudino, buwo be jokiu lanku ir jokiu pustumu, ko as labiausiai ir nenorejau.prie jos dejausi weliuma kuklu, liuks nuotaka buwau 😛 wyras pamates, neteko amo 😉
tekejau, kai jau sunui buvo 3 men, suknele turejau neiprasta, is 2 daliu, priekis buvo gan trumpas, o galas vilkosi zeme gera metra, visa suknele buvo balta, bet kai kur su ruzavu atspaliu, jau praejo 4 metai ir negailiuosi, kad pasirinkau butent ja
mano suknele buvo balta ir ilga. norejau, kad nebutu "tortas", todel issirinkau "zuveles" tipo. man ji labai patiko. o oranzines spalvos musu vestuvese ir netruko, nes norejau, kad pamergiu sukneles, vaikinu kaklaraisciai butu tos spalvos.o vestuves vyko rugpjucio pabaigoje, jau rudenejo...😀
vestuvės buvo rugsėjo mėnesį, todėl norėjosi kažko rudeniško, tad oranžinė spalva, man panašėjo į rudeninius lapus ir tuo metu man ta spalva buvo pati gražiausia 😀
rimapec - turėjo būti nuostabu 😀 Kiti stebisi, o juk svarbiausia kad tu tą dieną jauteisi princese 😀
Sveikos, super duper mamos 😉 Gal kuri nors esate susidurusi su "Vamp mados namais"? Kokie atsiliepimai? O gal zinote kokia kita viecike, kur galima rasti siuolaikisku, originaliu sukneliu? Labai noriu paprasto, taciau kartu originalaus ir stilingo apdaro krikstynoms, o veliau galbut ir vestuvems. Kazka panasaus kol kas radau tik "Vamp'e".
Savosios nepamiršiu niekada, ilgai sakiau kad baltos nesirengsiu, nes tekėjau turėdama jau 5 metų dukrytę, galvojau apie šampaninę. Bet visi kaip įprasta bandė atkalbėti, tad nuėjusi į nuomos punktą net apsidžiaugiau.. ilgai rinktis nereikėjo - kabėjo man prieš nosį, atrodo laukė manęs.. kukli, paprasta ir tvarkinga, bet balta 😀 suknelė iš dviejų dalių - sijonas ir korsetas pasiuvinėtas baltais karoliukais.. tiko, patiko 😀 vyras išsirinko smėlio spalvos kostiumą, kurio pagrindinę detalę jau seniai buvau suplanavusi, bus ryškiai oranžinis kaklaraištis, tokia pat bus mano puokštė ir gėlytė vyro atlape. kas pamato nuotraukas stebisi, kad tokią spalvą pasirinkom, bet man patiko 😀
Na mamytės, kur jūs? 😀
Na mielosios, manau dauguma jūsų prisimenate savo sukneles tą dieną 😀 Pasidalinkit patirtim ir prisiminimais - kokios buvo jūsų suknelės (spalva, ilgis, modeliukas) Kodėl norėjot būtent tokių 😀 Jums bus smagu prisiminti, o tom kurios dar tik svajoja apie savo rūbelį galbūt padėsite apsispręsti 😀 😀