Na mielosios, manau dauguma jūsų prisimenate savo sukneles tą dieną :) Pasidalinkit patirtim ir prisiminimais - kokios buvo jūsų suknelės (spalva, ilgis, modeliukas) Kodėl norėjot būtent tokių :) Jums bus smagu prisiminti, o tom kurios dar tik svajoja apie savo rūbelį galbūt padėsite apsispręsti :) :)
niu va tikrai grazi, man ji turi vilktis suknele😀
dar viena galiu prideti, kur beveik visa matosi😀 kadangi uodega buvo prisegta, tai nelabai kur foto matosi, tik baznycioje istempta buvo
http://www.didysisvestuviukatalogas.lt/img-salonas-zeiga-vestuviniu-ir-proginiu-rubu-nuoma-kaune-21354.html perfect
va va kazkas tokio i mano suknute kokios as noreciau😀
turiu😀
o tiu gal foto savo suknytes turi?
matavausi kelias sukneles, ir buvo tokiu, kurios "nelipo", atrode kaip ant pakabos, nes kaip uzdejo, tai ir kabejo. dar salono darbuotojos sako, kokia kuda, reikia daug siaurinti, nes db daugiau praso platinti😀 buvau patenkinta, buvo patogi suknele ir atrodziau dar plonesne nei realiai, bet ne skeletas😀
na man ir labai grazi yra zuveles formos ,bet kaip girdejau ji nelabai visoms tinka as esu zema ir kudute tai nzn kokia aas rinkciausi
vestuviu diena, kiekviena nuotaka yra graziausia, ir visai nesvarbu, kokia suknele, kokios spalvos, ji vis tiek demesio centre😀 sau sukneles nenorejau tortines, todel rinkausi "zuveles" tipo, man ji buvo grazi ir patiko, labai panasi i natiuskos😀
lieposmamyte- labai panasu stiliu mes turime as ir tokios noreciau paprastutes suknytes
zivile26- visiskai sutinku su tavo nuomuone
tai manau😀 jie niekada nemate juk su graze suknute balta, veliumas, sukuosena, makiazas ir t.t
na taip, manau wisos ta diena buna graziausios 😉
wyras tai isvis buvo netekes amo 😃😃😃😃
grazu, ir del auskariuku nebereikejo sukt galwos, nes tiko kukluciai 👍
prasau manau ta dienele daug komplimentu gavai😀
nu ir paskutine 😃
tikrai tas piesinelis labai puosia kakla geriau nei apsikarciusi grandinelemis, saunu as kaip man reiks pagalvociau apie toki dalykeli
aciu, aciu....
va, cia matosi tas piesinukas truputuka
grazute😉
na jau zinok ka pamatai pirma tai jau kitos nebeidomios😀 tikrai labai grazi ir labai tas ant kaklo idomus dalykelis geriau nei kokie papuosalai (y)
va, dar viena
nuomavausi, ir nebrangia gawau 😀 uzejau i saliona, man siulo tokia, anokia, o as ziu ant sienos nuotrauka su sia suknele mergina, paprasiau, pasimatawau, ir taaaaaaaaaaip prilipo!!! kur dar ejau, matawausi,niekur nieko neberadau grazesnio.....
ten piesinys toks, su ''deimanciukis'' gaila neturiu is arti to piesinio.... cia man buwo vietoj kaklo papuosalo, pasiule visaziste, ir pabandziau, nepasigailejau 😀 👍
natiuska- niu jau man tavo suknewle labai grazi tu ja nuomavaisi ar pirkaisi?beja kas ant kaklo ten matosi papuosimas kazkoks?
is priekio va taip va atrode 😀
mano buwo tokia 😛
mergaite6 - na taip tikrai siuolaikiskai turi atrodyti, na bet vienoms tinka tortai kitoms ne. sutinku didelis pasirinkimas tik reik ziureti ko nori, ir netinget ieskotis ta suknele turi buti ypatinga, mm
grazu baltos,bet turi buti siuolaikines-madingos.o ne kaip sakoma,kaip tortas...negaliu ziureti i tokias.ir nesuprantu kaip kitos neskoningai rengiasi.juk yra toks didelis pasirrinkimas..o vestuviu maciusi pakankamai...
Sveikutes 😀
Buvo ne per seniausiai mano vestuves 😉 buwau siu balta suknele ir tikrai jauciausi nuostabiausia 😀 tos dienos niekada nepamirsiu 😀
tai aisku kiekvienas pagal savo skoni renkas,dabar ziurejau as tas suknelias vampe tam nu tai gal dar po kokiu 10metu ir atrasiu ta savaja suknelia...