Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
xi xi fainnuole tavo vilte ,matas taipat vakarieniauje toi eisiu migdyti ,kai uzsimaniau saltibarsciu mmmmmmmmmm rytoi butinai jauciu pagaminsiu jei noras nepraeis 😃DD
Manoji pasiutmergė tai pusbernis 😃 Sugeba čiurkšlę gera pavaryt, kad kartais nespėju pasitraukt 😃 Bet kai jai taip patinka tai ir leidžiu, ji tiesiog krykštauja kai išrengiu 😀
na mums sunkiau nes berniukui visur po to slapia buna :d
Na va, mes jau valgom naktipiečius 😀 jūsų mažiukai mėgsta būt pliku subiniuku? Nes manoji kiaurą parą galėtų taip būt 😃 nespėju palučių keist 😃
aiskutis 😀
ne, nežiūriu, kažkaip man ji neįdomi 😀 be to mažąją ruošiuos maitint, jau irzlena 😀
tikrai saunu kad toki stebukleli turi 😀 ar ziuri eurovizija/
aha, pasitikėjau, na bet viską kompensuoja mano pasiutmergė 😀 be kontraceptikų nebūčiau jos turėjusi 😍
eina sau. ir pasitikek kontraceptikais ir daktarais ane ... ;/
man šalutinis poveikis buvo, kad tepliojo, daktarė sakė viskas tvarkoj, susireguliuos per mėnesį, o aš pastojau per tą mėnesį 😃
o kaip tau jos netiko ? koks salutinis poveikis buvo?
:o normaliai :d tu mane dbr prigazdinai ... tai ka man toliau daryti/? gerti?
nepraleidau, ir kasdien tą pačią valandą gėriau 😀 tiesiog mano organizmui jos netiko 😀
:O ar rimtai? tai gal praleidai diena viena isgerti?
neįsivaizduoju, vienąkart gyvenime gėriau kontraceptikus ir per juos susilaukiau savo dukrytės 😀 tai man čia toks turbūt šalutinis poveikis buvo 😃
niu mano taipat 😀 sendien kai blogai jaucuosi ir jauciu cia nuo kontraceptiku pradejau gerti antra diena tai kazkoks salutinis poveikis pradejo veikti bet keistai kad antra diena salutinis poveikis ar gali taip buti ka manai?
oj dantistai mano didžiausi priešai 😃
Sveikutes, 😀 mes katik pavakarienevom dabar sedim pilvus ispute 😃 sendien buvau pas dantiste uzsiregistravau ui kaip bijau dantistu 😃 ;// netas zodis 😀 nezinau kol mamkos mazai cia beuzsuka 😛
Labas mamytės 😉 kur prapuolusios kad tėmelę užleidot 😉 mes va ką tik vakarienei trečdalį banano sukirtom, patiko mažei laaabai 😀 niamniojo išsišiepus 😃 Kitą savaitę bandysim trijų grūdų košytę ragaut, įtariu kad toji neskani jai bus, bet gal kaip nors priprasim 😀
mes tai dieną irgi lauke buvome 😀 dabar mažylė žaidžia su barškučiu,tiksliau kalbina savo bitutes 😃 vėliau eisim maudytis 😀
laukiu kol vyras grys is darbo priziures maziuka eisiu su drauge pabegioti 😀 jo orelis ir pas mus puikus buvom visa diena parke 😀)
turbūt gražiais orais naudojasi 😀 mes visą dieną išbuvom laukuty, o dabar nusimaudėm ir valgom 😀 ka jus? 😉
kur visos mamos dingo? ko tokios nekalbios ? ☹(
Labas Rytas ! 😀 as katik atsikeliau maziukas dar miega pas mus oras taipat puikus saule sviece silta😀 eisiu koju nagus nusilakuoti ir y kiemuti 😀
Labas rytas mamukai 😉 pas mus oras jėga, tai turbūt namie neužsisėdėsim su pasiutmerge 😃 naktelė irgi praėjo gerai, švintant kaip visada prabudo, užmerktom akim pavalgė ir toliau miegojo 😃 o dabar jau pusvalandį spardosi pliku subiniuku ir šneka 😃
manoji viską suvalgė ir lūžo, net nejuto kaip į lovytę perkėliau iš savo lovos 😃
maniskis pavalge maziau nei puse ir vel nuluze nebekankinsiu tegul miega😀
oj žinok su krikštynom nesu dar susidūrusi, tai net neįsivaizduoju. o aš va jau mišinuką užsitaisiau ir eisiu budint 😀
va net nereikejo matuko kelti pats pabudo 😀 pavalgysim ir eisim miegucio😀
rytoi taipat jei bus geras orelis busim laukuti 😀 na manau busim jau gal kokius 6kg priauge :p
gal kas zinai kai krikstiji vaika ar reike vaiko liudijimo ir musu pasu?
o tai lauksim žinių kiek priaugot 😀 o rytojaus planų neturim, bet jei gražus oras, namie tikrai neužsisėdėsim, nes pastebėjau kad kai pasiutmergė pabūna laukuty tai labai rami pasidaro, tad stengiuosi kuo dažniau ją ištempt 😀 o ką jūs planuojat? 😉