mamytes.gal kazkas is jusu dabar laikot vairavimo teises?gal galit pasidalinti ispudziais,patarimais ir t.t.as labai noriu laikyti vairavimo teises,bet deja baime kol kas nugali...
mamytes.gal kazkas is jusu dabar laikot vairavimo teises?gal galit pasidalinti ispudziais,patarimais ir t.t.as labai noriu laikyti vairavimo teises,bet deja baime kol kas nugali...
Sveikos mamytės,
nata aš kai pradėjau lankyti vairavimo kursus nieko nemokėjau, galima sakyti, kad į kursus užsirašiau būdama "žalia", nemokėjau nei vairuoti, nei teorijos nemokėjau, bet kaip pasakiusi nuo to tik geriau. Kursuose dėstytojai pasako viska kas yra svarbiausia. Knygutės tu tikrai nesimokink atmintinai, nes kai laikysi teorija tau viskas susipainios, o be to galėsi gi kursuose pasirašyti tai ką sakė dėstytojas. Ir ten testus paspręsti.
O dabar kaip tik ir vairuoju 5 metus 😀
Šiaip aš nata, tau patarčiau eik "žalia" į vairavimo kursus ir pamatysi, ten bus aiškiau negu viena skaitai knygute ir viskas painiojasi. 😀
aurelija30,kaip tu mokinais teorijos?kaip be butu pradzia visiems sunki,kol neisivaziuosi.as tik savaite kaip mokinuosi,savarankiskai.
VILTEKAMILE tu geriau patarimu neduok,kas liecia vairavima!nemanau kad gerai moki!merginos nera sunku islaikyti,tik noro reikia!IR NEPAMIRSKIT!VAIKUS VEZAT!
visiems buna sunki pradzia.as tikrai pradzioj nevaziuosiu i ta puse,kur dideli kamsciai ir t.t.
JEI NEISEINA,TAI GERIAU IR NESIMOKYKIT,tokiu vairuotoju tikrai nereikia kelyje,kurie net taisykliu isiminti negali!o tai vaziuoji keliu ir bijok tokiu varnu,kurios varnas gaudo kelyje!o mes juk vaikus vezam!NESUPRANTU KAIP TU ISLAIKEI!IS 5 KARTO,SIAUBAS!
Na nesuprantu ,tevas moke,o is 5 karto islaikei:-),as tai is pirmo karto,ir jokiu problemu nebuvo!jei blogai sekasi tai nevairuok!juk vaikus vesti reikia!ot tokios paskui avarijas ir padaro!NEPYKIT,BET TUREJAU PATIRTIES,MANO KRIKSTO DUKRA TAIP ZUVO,per tokia ziople kuri vairuot nemokejo!
nezinau kodel,bet as teorijos laaabai bijau.aisku kiek viena karta skaitant vis kazka atsimenu,bet vistiek vis dar sunku.o islaikyti laabai noriu.galvoju vasaros pabaigoi eiti bandyti.
nata, kompe panasus klausimai, bet va kai eini i kursus, tai tos imones kurios mpkina isinuomuoja regitrinius klausymus , tai ten yra daug lengviau 😀 ir sedi kiek tik sirdis leidzia 😀 oi as vairavima is 5korto issilaikiau, vaziuodavau su teciu labi gerai ir pastatydavau, bet va regitros aiksyteleje susijaudindavau ir padarydavau fbitku 😀 net islipdavau juokdamasi palinkedama destytojui iki sekancio karto 😃
sveikutes, sveikinu kas issilaikiusios esate teises man labai grazu kaip moterys ar paneles prie automobilio vairo😃 pati kol kas neturiu teisiu ,bet apie tai pagalvoju ,nes dabar istisai kur reikia vaziuoti turiu draugo prasyti
o dabar vazineju, galiu pasigirt, geriau nei kai kurie vyrai 😃 nes mano vyras mane ismoke 👍
as teorija is kart islaikiau, padariau tik 1 klaida 😛 o praktika tik is 3 karto, oj buwo asaru pakalnes 😃 o dabar juokas ima 😃
viltekamile,ar tiesa,kad regitre visai kiti klausimai nei kompe?kiek trunka vairavimo kursai?
na as nupo mazens zenklus zinojau o ir mano tetis vairuotojas daug ko ismoke ir pametejo tokia miti 😀 o teorija is anto karto islaikiau nes pirma susimoviau 😃
auksiuke pritariu tau nes turi eiti i kursus ir viska isaiskina 😀 o testus pradejau spresti po triju perskaitymu knygutes, daugiau nebeprireike skaityti 😀
Kai pradesi lankyti kursus, daug kas paaiskes ir lengviau pasidarys mokytis. O savarankiskai sunkoka mokytis
reikia ir man taip pabandyti.o kai tu ejei mokytis,tu gerai sprezdavai testus,ar ne?kiek trunka kursai?tu islaikei viska is pirmo karto?
patrima turiu😀 as kaip mokiausi ir mane kursuose destytojas del to gyra 😀 spresdavau testus ir i kuriuos blogai klausimus atsakydavau,nusirasydavau i sasiuvini su teisingu atsakymu ir poto namie mokindavausi is sasiuvinio, poto vel testuka ir vel klaidas i sasiuvini ir dariau tai tol kol nebepadariau ne vienos klaideles 😉 tikrai veiksminga 😀
as siandien beveik visa diena prie tu bilietu.darau 10klaidu.man sunku atsakyti i tuos klausymus,kur reikia pazymeti ne viena atsakima.o tu gal pazymi svarbiausia knyguteje ir stengiesi atsiminti?
as nesakau kad jos isvis neskaityti ja paskaityti kokius 2-3 kartus tikrai pakaks ir svarbiausius dalykus reikia zinoti.. as tai vaziavime esu pasiruosusi, tik teorija reikia islaikyti.. svarbiausia paspresti bilietus
sveikos.aciu jums uz patarimus.gintaree be knygutes nieko nebus.reikia atmintinai zinoti greicius,kada reikia praleisti ir t.t.o tai kad viskas painu,tai faktas.as nezinau kaip reikia mokytis,o zalia eiti i kursus nenoriu.dar girdejau,kad regitre labai sunku.
kad cia nera ko bijoti, malonumas vienas 😉 😃
labukas mamytes 😀 as taip pat laikausi teises, niekaip tos teorijos neismokstu..tai dukryte sprest neleidzia, tai noro nera... pravaziavimus jau padariau, bet nemanau, kad jau esu pasiruosusi..be to kol teorijos neilaikysiu negalesiu su vyru vazinet ir pasimokyt..ech..
as knygute tik perskaiciau nekaliau mintinai tikrai nepatariu nes dar labiau susipainiosi, o ten labai painiai viskas surasyta... paspresk testu internete ju yra, ir knygute perskaityk nors viena karta ar du, bet mintinai nesimokyk.. as va laikysiu teorija birzelio 19 diena 😀
as knygute tik perskaiciau nekaliau mintinai tikrai nepatariu nes dar labiau susipainiosi, o ten labai painiai viskas surasyta... paspresk testu internete ju yra, ir knygute perskaityk nors viena karta ar du, bet mintinai nesimokyk.. as va laikysiu teorija birzelio 19 diena 😀
as mokinausi lygiai taip pat kaip auksiuke 😀 o vairuoti ir pribijojau tai mokinausi su tevuku uzsidejus m raide 😀 , tik gavus teises pati viena islekiau i miesta 😀
As, kai laikiau teises, tai tos teorijos mintinai tikrai nekaliau. Man labai padejo bilietu sprendimas testu forma. Vairavimo mokykloj ju daug sprendziau, kol galiausiai mintinai atsakymus zinojau. Daug tokiu pat klausimu buvo ir egzamine. Testu gali rasti internete ir paspresti.
o kaip su teorija?man labai sunkiai daeina(blush).geda prisipazinti.kaip jus mokinates?gal galit ka patarti?
Kol nepradesi vazineti savarankiskai, tol ta baime nedings. Atsimenu, kai pirma karta buvau priversta viena pati isvaziuoti i miesta, tai net koja ant gazo pedalo drebejo. Bet kuo daugiau pradejau vazineti, tuo baime mazejo.
as ir planuoju laaabai noriiu!!!yra masina tik teisiu nera,o taip noris ir paciai be vyro kada nors kur nors pavaziuot,bet man siuo metu neatlieka vis to 1000lt😀 visai nebijau nes labai megstu,vyras vis uzsiima,pamokina,man patinka taip atsipalaiduoju😀 ir tu nebijok o tik dar labiau NOREK ir viskas bus gerai😀
zinai raimonda,nenoriu meluoti.bijau to ir to.pradejau skaityti knigute,man taip ten viskas painu.zenklus beviaik visus ismokau ir tai galvoi viskas susimaiso...
ko bijai ar mokintis ar vaziuot ?