mamytes.gal kazkas is jusu dabar laikot vairavimo teises?gal galit pasidalinti ispudziais,patarimais ir t.t.as labai noriu laikyti vairavimo teises,bet deja baime kol kas nugali...
mamytes.gal kazkas is jusu dabar laikot vairavimo teises?gal galit pasidalinti ispudziais,patarimais ir t.t.as labai noriu laikyti vairavimo teises,bet deja baime kol kas nugali...
sveikos mamytes.as nuo vakar pradejau mokitis teorijos mokykloj.pamokos kaip ir nebuvo.pasodino prie kompo ir as savarankiskai sprendziau biletus.nupirkau knygute2010metu,plius pas juos nupirkau ir kompakta su testais.nezinau kodel,bet man sunkoka mokytis.daug dalyku painiojasi.kaip moketes jus?gal galit pokomentuoti.aciu.
o kodel interenete negali spresti ? 😀
Labas, gal turite kas nors KET bilietus ir galetumete atsiusti? Arba pasakyti is kur galima atsisiusti, nes nerandu, tik online randu spresti.
goddess, cia pats geriausias mokymasis 😀
nepamenu kas patar4\e, bet as lygiai taip pat mokiausi: salia vairuotojo sededama ir zenklus stebedama, taisykles kartodama.
mokykites, noro turekit, baime nugalekit ir po to savaime nebebijosit😀 as teorija is pirmo karto islaikiau, vairavima is antro.Ir tfu tfu tfu jokiu avariju nepadariau ir jokiu pazeidimu neturejau, jokiu prasizengimu pries policija, baudos ne vienos. Cia ne esme is kelinto karto islaikysi nuo to vairuotojas geras nebusi, esme tame kaip ka viska isisavinsi.O praktikoj panaudosi.
ne,tai as suprantu.man reikia paieskoti,kad galima butu lankyti nuo 19 val.
Nu be kursu teisiu tai tikrai negausi.
zinok labai brangu.jei taip kainuoja 780 mazdaug,tai ten apie 900lt.
tai juk yra kursų kurie vyksta savaitgaliais 😀
man reiks dar paieskoti kursus,kur galima lankyti nuo19val netoli stoties.as neturiu kam palikti savo leliukus.vyras gryzta tik 19val.
na, nebent nepasiryžusi 😀 o šiaip pamatytum kaip viskas kursuose atrodo lengva.
Pasakysiu tau taip, aš asmeniškai nė karto neskaičiau knygutės, bet teorija išsilaikiau iš pirmo karto.
Beje, žinok, dažniausiai būna taip, kad kai mokinies teorija, kali vos ne atmintinai, teorijos ir neišsilaikai, o kai nieko nemokėdama lankai kursus ir nueini laikytis teorijos išsilaikai iš pirmo karto. 😀 Taip ir su pravažiavimu, tie kurie vairuoja žiūrėk neišsilaiko, o tuos kurie mokosi pas instruktorius išsilaiko, nors pravažiavimas ir nuo instruktoriaus priklauso kaip jis tave mokins 😀
oi kristute0919.net nezinau.as jauciuosi nepasiruosusi.skaitant knigute nera taip paprasta kaip tu sakai.aisku dekuj tau uz palaikima.nezinau kas man yra,bet as dar nepasirizus.
nata, patikėk, aš nieko nemokėjau ir nuėjau į kursus, tada dar nežinojau kokiu greičiu kur glaima važiuoti ir pan. Bet kai pradėjau lankyti kursus, tai viskas atrodė taip paprasta.
Tu juk žinai kokiu greičiu galima važiuoti autostradoje, kokiu greičiu miestuose ir miesteliuose, kokiu greičiu kituose keliuose.
Žinai kuris pagrindinis, kuris šalutinis ženklas
Ką tau dar reikia mokėti, eik į kursus drasiai ir nebijok 😀 tikrai išlaikysi teorija iš pirmo karto 😀
kristute0919,as kazkodel abejoju.as manau,kad as turiu tureti bent zalia minti apie testus.tuo labiau,kad kursai kainuoja.o as labai noriu issilaikyti is pirmo karto bent teorija.
nata, tau sunku, nes tu mokinies viena, eitum į kursus ir būtų lengviau 😀
goddess,jei gali papasakok ir tu,kaip sunku tau buvo ismokti teorija?nezinau kodel,bet man painiojasi greiciai,ka galima,ka negalima kelija.sunku man.
ujei, kaip draugiškai čia aurejila30.
Aš irgi išlaikiau iš 5 karto važiavimą. Ir ką? Vairuoju 2,5 metu beveik jau. Ir jokių rimtų įvykių nebuvo. O mano mama iš pirmo išsilaikė viską ir per 2 metus 2 mašinas sudaužė.
Nieko neparodo tai, ar iš pirmo ar iš 5 karto išsilaikysi. Juk jaudulys daro savo. daugybė yra faktorių, kurie sutrugdo.
O priedo, mano vyras vairuoja 10 metų: teorijos testa bandė išspręsti ir surinko gal 40 procentų. Tai jau viskas - teises atimti reikia?
sesi uz vairo ir nebebus baisu 😀 o berto jei mokinuas nemoka veiruoti visiskai tai pirma instruktorius vaziuoja su mokinuku i aikstele kad pramoktu 😉
sveikos jau vairuojančios ir tik besiruošiančios, aš irgi esu iš tų kuri ruošiasi laikytis teises ir ta kuri bijo😃 teorijos kažkaip nebijau, manau kad viskas išmokstama, o va paties vairavimo tai ojoj kaip bijau
gali nesitiketi, o turi zinoti kad islaikysi, pamatysi sesi uz vairo mokomuke ir zinosi kaip lengva 😉
saunuole viltekamile.as tikiuosi kad ir as islaikysiu be dideliu problemu.
mane ir daugelis giria nuo pat islaikymo nes sake vairuoju kaip patyres vairuotojas 😀
aurelija30, cia biski perlenkei lazda su savo komentaru. Kaip kitaip ismoks zmogus vairuoti, jei nevairuos. As taip pat is pirmo karto islaikiau, bet desimtukui tikrai nevairavau. Regitros instruktorius mane ziede sustabde, kam per greit islekiau ir neivertinau atstumo (bet ten jis mane norejo suvaryti, nes atvaziuojanti masina dar toli buvo), paskui prie posukio uzgesau is tos baimes. Bet kazkaip praleido jis mane, o dabar vairuoju tikrai neprasciau, nei mano vyras.
aciu tau viltekamile uz palakima.man malonu,kad mane supranti.
man truko beroc 2.5menesio 😀 nebepamenu gerai ,oi meluoju 2menesiukai 😀 viska isaiskina ten, buk rami 😉 o jei vyras vairuoja tai vaziuodama salia, stebek zenklus ir kartok sau ir tikrinkis vyro klausdama ar teisinai 😉
nera ne vieno vairuotojo kuris vairuotu tobulai 😉
aciu jums mamytes uz patarimus.man labai painiojasi greiciai automagistralese,greitkeliuose ir t.t.o seip viskas kaip ir nieko.mano didziule beda,kad as savimi sitoj srity nepasitikiu.man tas ir pakisa koja.kiek trunka kursai?
atsirado protinguole, kuri matyt per stebukla islaike 😃 juokas is tokiu ima
aurelija tau geriau patileti jei nezinai kodel neislaikiau ir prikasti liezuvi, islaikiau pati!!!!! ir avariju per du metus visiskai neturejau, beto pabandyk siauliuos islaikyti kur pastoviai regitra yra paduodama i teisma, nes suzlugdo visus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tu ,Aurelija30, nebūk tuo tikra, kad tik merginos "varnos" avarijas daro...Ir kelių ereliai, asai iš savo mokėjimo gerai vairuoti padaro avarijas, nusinešančias gyvybes.O dėl neišlaikymo iš kažkelinto karto.Nebūtinai čia dėl to, kad nemoki vairuoti.Šiandien tokia sistema,kad tave specialiai sudirba, kad mokėtum pinigus užperlaikymą ir pan.