Gerbiamos pasidalinkite patirtimi vaikas šlapinasi į lova, ne kiekvieną dieną , bet būna šlapių naktų mums septyneri išbandeme visus liaudiškus gydimus ir medicininius, nesinori vaiko pompuoti vaistais, gal kas turite panašių bėdų
Gerbiamos pasidalinkite patirtimi vaikas šlapinasi į lova, ne kiekvieną dieną , bet būna šlapių naktų mums septyneri išbandeme visus liaudiškus gydimus ir medicininius, nesinori vaiko pompuoti vaistais, gal kas turite panašių bėdų
o rubeliais reikia pasirupinti paciai? nu sexy ?
mes tai šeimos eisim sausį, dukrytės metukų proga, tai apie 300-400 kainuos...man irgi gražu ant drobės, bet vis nesugalvojam kaip su foto elgtis namų interjere, tai pakibęs klausimas
dabar darysim senovines seimos fotosesija kaune tai 500lt 1-2 val iduoda cd ,as noriu ant drobes
zurnalui nieko nekainavo nes man mokejo paciai o kai dariau vyrui 300lt
gerule foto raimonda 😀 drasi moteris esi
o kiek fas malonumas kainuoja na mazdaug
Išties laisvo stiliaus, tai geriausios foto, kai nepozuoji, nes tarkim ir aš, jei ilgai reikia pozuoti pavargsta šypsena ir tokia dirbtinė atrodo 😀
Būtinai, jei tik tu rasi laiko 😀 griebsim Deimante ir bus Kauno meetas 😀
Gražu, bet visai išsirenkti prieš svetimą fotografą dar turbūt būtų sunku, tiksliau jaustųsi mano susikaustymas...gal bus 30 kitaip žiūrėsiu 😀
atomine taip tik atrodau fotografuojantis kazkodel man neina sysotis kazkoks stabdziukas,o va kur laisvos foto kai nematai kai fotografuoja tai ten foto liuks...manau atomine susitiksim mes kaune 😀
Labai graži foto...man išvis patraukli moteris esi, nuostabi pašnekovė, įdomi asmenybė...žavu 😀 tik taip, visur tokia griežtoka atrodai, bet manau tik atrodai 😀
va trumpam imetu i savo pagrindine
oooo! ką pamačiau! super! 😀 👍
as noreciau sau ar vyrui, bet tik noreciau atrasti gera fotografa ismananti savo darba.😀 teko susidurti su tokiais kurie pastato i grazu fona ir viskas....
aš žinau, kad nedėsi, bet juk pasvajot galima 😃
taip moters kunas koks jis bebutu yra grazus tai sknio reikalas
sandr ten nuoga visiskai ir nedesiu nes ji neskirta netui,cia vyrui buvo padaryta 😀
aš tai norėčiau pamatyt tą nuotrauką visu ūgiu, kur kaip pagrindinė įdėta 😀 😈 ...ir čia ne į temą gal, bet koks man gražus moters kūnas... siūliau ne vienai draugei man papozuot, bet nei viena nepasirašė... ☹ ot tas moteriškas drovumas
va idedu viena jokio shopo tik apsvietimas,nuotrauku net nezinau gal 400 kokie,o su garbanotais plaukais pabaisa,netinak man jie
http://www.ipix.lt/desc/42796029/
iš smalsumo atėjau pažiūrėt, galvojau, bus nuotraukų įdėta... jaučiuosi išdurta!!! 😃
Laura, diržas tai diržas, bet kad per kojas kabo 😀 sakiau į bazę lėksiu, nes niekur aptemptų ant savęs nerandu 😀
as sakau,kad ne taise nieko uztat ir sunervinoir foto netas sudejo kur buvo tikrai vertos demesio
nu tikrai super atomine (y) graziai atrodai😀
Ačiū mamukai...čia prieš gimdymą, dabar reikia truputį svorį atgauti, nes nukritau žemiau normalios ribos 😀
Atomine, nu kokia daili moteris esat ir figūra super 😀 Raimonda, aš labai abejoju, kad į žurnalą galėjo dėti nuotraukas nekoreguotas photoshopu. Juk jis priduoda estetiško vaizdo, išbaigtumo
Vyrui buvo šokas, kai pirmą kartą nuvykome į pliažą ir išsirengiau 😀 o aš sakau, tegul žiūri kas nori, gi blogai įdegsiu 😀 Nesu gražuolė ir nugarytė minimaliai matosi žalota, bet myliu savo kūną...
SUPER atomine..
as pleze visad be virsaus 😀 ir be liemeneles kur sukneles su sleikutem
Besmegenės, gerai pasakyta 😀
Ne tai tiek ir aš esu už, kad spalva paderinti, jei kur reikia min. retušiuoti, ten kokį spuogutį...tikiu, kad su tavimi buvo karšta jam 😀
O aš tokių foto neturiu, vienintelis pažaidimas buvo su vyru pajūryje prieš n metų, bet jokia čia erotika, norėčiau kažko gražaus...Reikia vasarą vėl vykti į jurmalą fotosesijos daryti...bet va su kelnaitėm jaučiuosi saugiau, be viršaus, kad ir gatvėje galiu būti 😀
http://img404.imageshack.us/img404/8581/picture070za.jpg
atomine kai fotografuoja nuoga kuna vistiek tai spalvos kur truksta,tai dar kas,as nekalbu apie kuno liniju nukirpima ar pridejima,man sito nereikejo ir iki dabar nereikia 😀 nesvisi tiki,kad 3 vaiku mama esu nors esu kaip ir daugeli moteru tik myliu savo kuna...
del silikonu as tik uz juos ju toks darbas o jei mirtingajai moteriai reikia as ir tik uz juos jei tik geriau jausis,kiek po maitinimu krutines susigadina ir kiek moteru kompleksuoaj pries vyra ir jei tai pasidaro,pasikelia ar implanta dedasi as tik uz kas yra proto ribose.
pirmoji mano fotosesija buvo vyrui gimimo dienos proga antroji zurnalui ,vyru zurnalui....neslepsiu fotografui kaito netik ausys 😃 o as dar tokia zibalo ipilanti i ugni,pasistengiau,kad dar faugiau uzkaistu 😃 paskui sako siandien sesija baigta jau nebegaliu..