Gerbiamos pasidalinkite patirtimi vaikas šlapinasi į lova, ne kiekvieną dieną , bet būna šlapių naktų mums septyneri išbandeme visus liaudiškus gydimus ir medicininius, nesinori vaiko pompuoti vaistais, gal kas turite panašių bėdų
Gerbiamos pasidalinkite patirtimi vaikas šlapinasi į lova, ne kiekvieną dieną , bet būna šlapių naktų mums septyneri išbandeme visus liaudiškus gydimus ir medicininius, nesinori vaiko pompuoti vaistais, gal kas turite panašių bėdų
as parodyciau,nes.....veza mane vyrai 😃
nu pries svetima vyra visaj nei geismo, nei aistros neparodyciau😃 tada reikt kad fotkintu pats vyras😃
man šita nuotrauka kažkodėl primena Demi Morre filme "Striptizas" 😀
vienam grazu, kitam ne 😉 man nieko..... idomu but pamatyt visa fotosesija. as noreciau savam albumui. ir duomenu nebutina.... protingas fotografas ka reikia pasleps, ka reikia isryskins
matai indrex ne visi vyrai seiliai....
indrex 😃 ar supranti ka nors apei jausmus,geisma ir aistra?
o man sita pagrindine kur ant temos tai visiskai negraziai atrodo (tik nesupyk) veido israiska kazkokia keista ir plaukai sukelti nesamoningai...
nebent buc isgerus😃 juokaujui😃 siaip nelabai nusirenginec pries koki dieda kad tas ziuretu ir seiletusi... savo albumui norec bet turet fotografuot kas nors pazystamo...
Sutikčiau, jei būtų duomenys geri, jei nekompleksuočiau 😀
😃
bet problema,jus visas savo stotu uždengsiu😃
tai tu aidar gali neprisidengti😃
klausyk,nori visą mano žavesį paslėpt?😃
pagalvem ar patalais 😃
Laimonda,o kuo prisidengti reikėtų?
korsetas, kojinės ir aukštakulniai - puikus derinukas nustebinti savo vyrą😀
ooo kojines jas myliu,deviu jas kasdienai ne tik i lova,beje jau senai besimaiviau mb su joms,laikas prabust ir letergo miego o dar aukstakulniai plius ,mhhhh
bet prisegamos kojnes ir korsetas visada nuginkluoja 😀 😀
laimonda 😃
as ir turiu silpnybe tokiems rubelems, tik beda kad mano vyrui paprasta maike kartais daugiau aistru suzadina nei sexy naktinukai 😀
davai darom! aš galėčiau pafotkint! 😛
aha ir vidury kurveris 😃
būtų nebloga fotosesija laimonda😃 fotografas iš padangų iškristų pamatęs tiek daug mamulyčių, o dar pusnuogių😃
na mamulytes o gal darom MK foto sesija pusnuogiu 😃 na prisdengusiom ?
ne nereikia manęs laikyt nei už rankos, nei už kojos😃 tiesiog morališkai kad palaikytų😀
spanguolyte,kad už rankutės palaikytų?😃
sveikos😀 aš tikriausiai išdrįsčiau tokiai fotosesijai, tik aišku reikėtų artimųjų palaikymo😉
esu rubensų formų,😃,aš tai pasirįščiau,bet niekas į mane žiūrėt nenorėtų😃
mes turime siena antrame auksta ten ir nusprendem visas foto kabint
as turejau savo,tokiu dalyku namie turiu,jauciu silpnybe,tai yra jausdavau 😀