Tolimųjų reisų vairuotojų žmonos, paplepėkim

26. Sep, 12:04

Labas vakaras,atydarau nauja temuke,per paieska kazkaip nerandu niekur,kur galima butu prisijungt,ir apie musu 'furistus paplepet.. Labai tikiuosi,kad cia musu atsiras ne viena ir mes galesime susipazinti,paplepeti,aptarti,pasidalinti patirtym..Laukiu jusu!

laurora laurora 15. Sep 2012, 16:24

laba. isleidau vyra. asarom abu apsipylem 😕 jau kaip tokie issiskyrimai veikia, tai ne tas zodis. uosvienei reikes operuotis voztuva. kitaip nepageres, nes kaupiasi vandenys plauciuose, kuriuos pastoviai nutraukinet reikia. o man tai paeme daug tyrimu...ir del skydliaukes, ir del kalio, ir visus kitus

13. Sep 2012, 10:20

laurora sveikute sveikatytes tau ir anytai greiciau sveikti,taip ir buna visada beda viena ne beda,butinai iskart kelios bedos,kantrybes viskas bus gerai,lauksim ziniu kaip jusu sveikatytes ar gereja anytai ...

laurora laurora 12. Sep 2012, 19:46

labukas. mus tai bedos uzgriuvo ☹ ir kaip tik ant vyro ruosimosi isvykti. uosviene ligoninej del sirdies, man irgi ji sustreikavo ☹ tik abiems skirtingi dalykai

09. Sep 2012, 12:56

sveikutes renata ir kitos mamytes,kaip jums sekasi,mes augam puikiai maziukui jau 2 su puse menesiuku

04. Aug 2012, 22:08

Gerb. Mamytės šiuo metu perduodama Šiaiulų administraciniam teismui dokumentai nagrinėti , dėl Telšių rajono savivaldybės vaiko teisių įstaigos darbuotojų V. Petkiėnės ir A. Tomkevičiėnės pusantrų metų slėpima motinos Viktorijos Perminiėnės veiksmus , žalojant mažametį vaiką kurį nuo gimimo atsisakė auginti . Dantukų dygimo metu kad vaikas būtu ramus motina 4-8 mėnesių vaikui duodavo po 2-3 tabletes raminamūjų vaistų , ne blaivi mama vaiką išmetė ant žėmės , už ėjus mamai nerviniam priepoliui smarkiai tenkė iš mobilaus telefono kuriuo pataikė 9 mėnesiu vaikui į galvele .Dėl motinos sužalojimų vaikas pripažintas neįgaliu .Visi nusikalstami veiksmai priėš mažameti vaiką raštiškai buvo pranešami Telšių savivaldybės vaiko teisių skyriui . Vaiko teisių skyrius kur dirba vaiko motinos giminaitė visus nusikaltimus slėpė . Po skundų nė karto ne atvyko įvertinti aplinkybių . Gal kurios mamos taip pat nukentėjo nuo vaiko teisių tarnybos nė teisėtų darbuotojų veiksmų , prašau prisidėti apsiginti teisme.

25. Jul 2012, 01:27

+viriausiasis 9m sunus su tete bar italijoj pasivezinti sumaste,as pas mama kolkas kai mazius gime ta pacia diena mano tete mire tai mamai sunku bunu pas je kol vyras reisuose,nesunku man ir daugiavaikei kazkaip speju viska bet jau reikia suktis 😀

25. Jul 2012, 01:27

+viriausiasis 9m sunus su tete bar italijoj pasivezinti sumaste,as pas mama kolkas kai mazius gime ta pacia diena mano tete mire tai mamai sunku bunu pas je kol vyras reisuose,nesunku man ir daugiavaikei kazkaip speju viska bet jau reikia suktis 😀

24. Jul 2012, 22:32

aciu renatuk 😀

24. Jul 2012, 22:11

sveikutes oi senai cia bebuvau uzsukusi 😀 turiu jau trecia savo karalaiti GERMANDUKA sverem 3.944kg ugis 54cm dabar mums menesiukas jau sveriam 5.400kg tetukas dar tik pora valandu mate maziuka vis dirba,tai jau nuo kito menesio 5dienos bus menesis atostogu tai jau pailsesiu ir as gales su maziuku uzsiimti 😀

laurora laurora 09. Jun 2012, 15:33

laba. vakar isleidziau vyra i reisa, tad dabar laisvesne esu. kol manoji miega, galiu atsipusti ir prisest prie kompo.

05. Jun 2012, 16:36

Sveikutes, senai girdetos ir matytos...
nezinau kazko , manes nebeiileizdavo i mamyciu kluba, vis slaptazodis netoks budavo, kazkaip blokuodavo 😥( , bet va po kurio laiko gal kai kompa periinstaliavau, vel ileidzia su senu slaptazodziu , mistika kazkokia..
Kaip jus cia gyvenate, ziu nelabai kas cia ir bendrauja, ar visos namuose vyrus turite gal?

18. May 2012, 22:21

oi kokia grazi mergyte 😀 tikra princese saunu,kad nesergat ir gerai augat 😀 o apie sesyte tai kazin ar jau isdrysim jau triju manau sociai bus 😀

18. May 2012, 21:54

turiu du berniukus ir trecias bus vel berniukas 😀 va armija berniuku auginsime 😀 kaip jus augate?

18. May 2012, 14:30

vau o cia ,kad tuscia 😀 as dar vyra isleidau i reisa bet greit jau busim menesi kartu,nes lauksim mazylio gimimo o jis jau greit gims uz 3savaiteliu 😀

24. Mar 2012, 19:52

pritariu laurorai, kai pas mus buvo vienas vaikas tai vyrui buvo sunku isvaziuoti, o dabar kai turim du vaikuciustai dar sunkiau isvaziuoti😀

laurora laurora 23. Mar 2012, 10:03

julyka, visos zinom, kaip jauties. as pati gal 20 metu buvau, kai pradejo manasis vazinet. irgi tada isimyleje buvom. sunku skirtis budavo. bet patikek, dabar ne ka lengviau. o kai vaikuciu yra, tai vyrams dar sunkiau isvaziuot...bent jau manajam.

laurora laurora 23. Mar 2012, 09:58

sveikutes. pries kelias dienas islydejau savaji i reisa. vaikstau po namus nuliudus, prastai miegu. bent savaite kokia sitaip visada prasikankinu, o tada kazkaip priprantu. ligita, bet ir extremale esi - su pilveliu keliauji 😀 manes nescios niekas su fura neperveztu. uzteko kazkada keliolika km pavaziuot ir liepiau savajam vezt mane namo (laimei, pakeliui buvo namai). jau tas kratymas ir supimas... nu taip nepatogu, negera 😕

22. Mar 2012, 21:43

Renata, gyvenu karoliniškėse 😀

22. Mar 2012, 18:26

Na deja, esu tokioje situacijoje, kad čia, Vilniuje, neturiu jokių draugių, tai taip ir sėdžiu užsidariusi ir laukiu... ☹

22. Mar 2012, 07:40

julyka svarbiausiai neuzsidaryk namuose,eik i miesta pas kokius draugus taip greiciau laikas beks 😀

19. Mar 2012, 22:50

Na, bent vaikučiais gyvenate, vis paguoda 😀 o mes dar jauni esam, abiems po 22 metus, tokie įsimylėję, nuolat kartu būdavom, bet taip viskas susiklostė, kad teko jam tokį darbą rinktis ir taip staigiai čia išsiskyrėm, o aš dar tokioj situacijoj, kad čia neturiu jokių draugių, tėvai taip pat kitam mieste, tai vaikino kai nėra, tai man juoda depresija, net neturiu su kuo pasikalbėti, kad bent kažkiek užsimiršti... Vos ištvėriau šias 4 dienas, liko11 dienų ir tai jeigu viskas gerai, o paskui reikės skirtis po pusantro mėnesio, tai va čia man bus tikra tragedija....

19. Mar 2012, 19:29

julyka tavo isvaziavo draugas tik dviem savaitem,o as i pirma reisa vyra isleidau ir grizo tik po dvieju menesiu,oi depresija buvo sukudau 10kg,prasidejo anoreksija ka suvalgiau ta isvemiau,darbas 2vaikai viskas vienai,jis dirbo po eiropa i lietuva neizengdavo o dabar jau 2savaites ir namie,kadangi jau metai vairuoja tai jau apsipratau 😀

19. Mar 2012, 18:03

Mamytegita, kaip smagu, kad galėjote keliauti kartu su vyru... O mano vaikinas išvažiavo 2 savaitėms.. šiandien dar tik 4-ta diena kaip jo nėra, o man vis sunkiau ir sunkiau... Jau ir nebežinau kaip iškesti tą vienatvę... O po šio reiso greičiausiai jo reisai bus 6 savaičių ilgumo, tai visai košmaras ☹ ☹ ☹

18. Mar 2012, 19:11

sveikutes o as katik grizau,buvau su vyru reise pusantros savaites,truputi pavargau nes su pilveliu jau sunkoka keliauti,bet nepaisant visko labai smagiai laika praleidom kartu 😀

laurora laurora 17. Mar 2012, 10:19

labukas. visos cia esancios zinom, kaip sunku skirtis su mylimaisiais 😕

16. Mar 2012, 14:52

Grįš, bet taip buvom įpratę visad šalia... o dabar reiks skirtis ilgiems laiko tarpams, jau šiandien atsisveikinom abu ašarodami ☹

15. Mar 2012, 22:31

julyka,zinau,kad sunku...bet gris😉

15. Mar 2012, 17:37

Sveikos, merginos, aš neturiu nei vaikučių, nei susituokusi esu. Turiu vaikiną, kartu esam 10 mėnesį... Dar neilgai, bet per tą laiką labai jį pamilau. Na ir štai, dabar, kad ir kaip liūdna, turiu jungtis į Jūsų gretas.. ☹ rytoj mano mylimas vaikinas išvažiuoja į pirmąjį savo reisą, nežinau kaip reikės visa tai tverti... ☹

07. Mar 2012, 22:18

https://apps.facebook.com/novaturas_keliones/?dalyvis=859 prabalsuokite,aciu

laurora laurora 04. Mar 2012, 21:22

tai kad gal kuo toliau, tuo vagiu daugiau

1 2 3 4 5 ... 17