Tolimųjų reisų vairuotojų žmonos, paplepėkim

26. Sep, 12:04

Labas vakaras,atydarau nauja temuke,per paieska kazkaip nerandu niekur,kur galima butu prisijungt,ir apie musu 'furistus paplepet.. Labai tikiuosi,kad cia musu atsiras ne viena ir mes galesime susipazinti,paplepeti,aptarti,pasidalinti patirtym..Laukiu jusu!

26. Sep 2010, 13:42

wendigute,tai,kad kazkaip mes kai Norvegijoj gyvenam todel ten ir neprisijungiu 😀

26. Sep 2010, 13:42

Hm..faina,gal Vilnieciu dar kada prisijungs,labai noretusi ir susitikt su tokiom pat vienisem kada..😀
Tai o jeigu mes su vyru turime ne abonementus,tai ka jam saskaita papildyt ant 100lt????

26. Sep 2010, 13:37

Oi pas mus sąskaitos kosminės būdavo... o db susiskambinam po N kartų per dieną 😀

26. Sep 2010, 13:35

Dzherda, o kaip smagu 😀 Kodėl neatbėgi pas mus į Šiauliečių temą paplepėti? Mes visada mielai priimame savo kraštietes😀

26. Sep 2010, 13:29

vaje...as tai visada sussiekdavau,kada noredavau,bet brangiai kainuodavo,kai budavo Europj,todel tik vakarais susirasydavom,ai nenoriu prisiminti,nes tas etapas buvo tikrai nekoks....mes is siaip esam Siaulieciai 😉

26. Sep 2010, 13:27

Mane labiausiai slėgdavo, kai išvažiuodavo į užsienį... siaubas, nežinai kur yra, ar kas nutiko, būdavo kad nuvažiuodavo į tokias glūdumas, kad telefonas ne ryšio zonoje visą dieną, atrodo imk ir kauk tarp keturių sienų. O dabar jau daug ramiau, žinau kad bent LT ir tikrai susisieksim. Tik dienos laaabai lėtai slenka...

26. Sep 2010, 13:23

Ne, mes šiauliečiai 😀 Gyventume Klaipėdoje, manau tada ir tėtį kiekvieną dieną matytumėm 😀 Kaip LT tai visai normaliai uždirba, apie 2 tūkst., viskas priklauso nuo reisų kiek padaro per mėnesį 😀

26. Sep 2010, 13:20

viskas liuks,kas liecia darba,pragyvenime,isitaisem cia,nes keli draugai cia dirba,na kitus darbus,tai mano vyras atvazives cia 3 men prktsikai be darbo buvo ir pats ejo per firmas ir ieskojosi 😉 taciau,kad ir kaip gerai,vis tiek liudna,kad vyras ne kiekviena vakara su mumis,o dar kai esi toli nuo savo seimos nariu,giminiu,draugu ri apskritai savo salies...labai labai visu truksta...na bet nieko,tikiuosi,kad LT situacija pageres ir grisim uz kokiu 4 metu 😀

26. Sep 2010, 13:19

RASA SVEIKA!labai malonu kad prisijungei!kuo daugiau,tuo idomiau,linksmiau mums bus..manau!
Jus is Klaipedos?
O kaip atligynimas,turbut nebetoks jau vaziuojant po LT?

26. Sep 2010, 13:15

Dzherda,kaip i Norge patekot?patinka tau ten gyvent?nzn,mes bandem kazkada Airijoj isitaisyt,na negaliu as,kaip cia bebutu LT,as svetur mirstu,viskas svetima..
Nors kad tik gerai gyvent,viska galeciau ir mest ir isvaziuot,jei tik tikrai rastu gera darba vyras..

26. Sep 2010, 13:11

Sveikutės 😉 aš irgi prie "furistų" žmonikių registruojuosi 😀 Mano vardas Rasa. Kaip tik prieš valandą išleidom tetuką savaitei. Seniau kur dirbo nebūdavo namie po dvi-tris savaites ir važiuodavo į Vokietiją, Lenkiją, Latviją, Estiją, Vengriją ir t.t. Bet pakeitė darbą ir dabar dirba Klaipėdoje, konteinerius vežioja ir tik po LT... Tai labai džiaugiamės, kad savaitgaliai namie 😀

26. Sep 2010, 13:11

Perskaiciau ankstesne zinute,sorry,narsau per telefona,tai neviska iskart pastebiu..
Erikiux,ka veikineji be vyro?su draugem turbut?tevais?neisivaizduoju ka veiksi,mes visur visad tik dviese,na dar vaikas musu ir mama,visa mano kompanija..taip noretusi artimos drauges..☹

26. Sep 2010, 13:10

babunia,zinok nereikia,nes cia tokia maza firmike,be to,mes gyvenam Norvegijoj 😉 prieme cia kelis Lietuvius,tai,kai jiems reikia pagalbos is mano vyro skambina diena nakti,o paima po kiek laiko ir iskrecia kokia nesamone vyro saskaita,tai liudna is tikro...

26. Sep 2010, 13:08

Erikiux ir kiek namie nebuna vyras?jau tiek metu..pripratot turbut..
Kazkaip daug kur komentaruose perskaitau,kad neteisetai jei moka uz km,bet kiek matau kiek vyras bevaziavo i pokalbius,tai visi siulo uz km o ne dienpinigius..

26. Sep 2010, 12:55

Na, tuo klausimu aš menka patarėja. Maniškis jau 12 metų tokį darbą dirba, darbo vietą tik du kartus keitė, gerai užsirekomendavęs.

26. Sep 2010, 12:32

Nu faina pas jumi,dzerda o daugiau vairuotoju nereikia i ta firma😀
Maniskis vairuotoju dirba 8metu,bet tik po LT,dabar islaike kategorija ir iesko darbo,uz 1000lt jau nebeis dirbt sako tikrai,tai tenka ieskotis po 2uropa,bet nelabai kas ima,vienoi firmoi pasake,jei nieko neras,ateit treciadieni..o ka cia kur rasi.. gal turite ka patarti?

26. Sep 2010, 11:08

sveikos 😉 dabar mano vyras vazineja po Norvegija-500km i veina gala,arba i Svedija,na retai ,,bet buna i Svedija issiuncia ant savaites...Tai cia metai,kaip taip,o pries tai atsikankinau,kai dirbo LT po 1-3sav budavo isvaziaves i Europa ir namie pabudavo po pora dienu arba isvis pora valandu,net dabar verkti norisi,kaip uvo man blogai 😀 na bet viskas praeity ir tikiuosi,kad niekad gyvenime neteks to patirti...dabar gaunasi grizineja kas antra diena,na nebent pats nori padaryti daugiau reisu tai tiesiog negrizta namo ir varo kita is eiles,tada nematau 4 dienas... 😀 na va pasiguodziau truputi...kiek laiko jusiskiai uzsiimineja siuo darbu?Mano apie 4,5 metu 😉

26. Sep 2010, 10:36

babunia, maniškį samdo kelių mašinų šeiminkas, o pagrindinė jų valdžia Vokietijoje. Aš iš Panevėžio😀 O ar seniai taviškis važinėja?

26. Sep 2010, 09:34

Labux!kaip faina,atsiranda kompanija!mergaites is kokiu miestu esat?erikih kokioj firmoi taviskis dirba,senai?patenkintas?maniski jei priims irgi vazinet reiks 6sav europa,3namie..
Dzerda,o taviskis kur?

26. Sep 2010, 09:32

Labux!kaip faina,atsiranda kompanija!mergaites is kokiu miestu esat?erikih kokioj firmoi taviskis dirba,senai?patenkintas?maniski jei priims irgi vazinet reiks 6sav europa,3namie..
Dzerda,o taviskis kur?

26. Sep 2010, 08:26

Labutis😀 Jungiuos prie jūsų😀 Maniškis "europinis" vairuotojas, nes išvažiavęs būna po 6-7 savaites, po to namie 2-3 savaites. Kokiu grafiku jūsiškiai važinėja? Dzherda, taviškis tik po Norvegiją važinėja, ar ir kitur?

26. Sep 2010, 01:08

sveika,prisijungiu i sias gretas 😃 na maniskis jau nebe tokiu tolimuju reisu vairuotojas,bet vis tiek prie ju... 😉

26. Sep 2010, 00:04

Labas vakaras,atydarau nauja temuke,per paieska kazkaip nerandu niekur,kur galima butu prisijungt,ir apie musu 'furistus paplepet..
Labai tikiuosi,kad cia musu atsiras ne viena ir mes galesime susipazinti,paplepeti,aptarti,pasidalinti patirtym..Laukiu jusu!

1 ... 14 15 16 17