Tolimųjų reisų vairuotojų žmonos, paplepėkim

26. Sep, 12:04

Labas vakaras,atydarau nauja temuke,per paieska kazkaip nerandu niekur,kur galima butu prisijungt,ir apie musu 'furistus paplepet.. Labai tikiuosi,kad cia musu atsiras ne viena ir mes galesime susipazinti,paplepeti,aptarti,pasidalinti patirtym..Laukiu jusu!

02. Jan 2011, 14:50

jap jap tie susitikimai NEREALUS...;D Niu mano maze, truputi yra tinginiukas, ji sau tai leidzia, be skrupulu 😃 Bet jau varau lauk is jos ta tingini ir man tai visai neblogai sekasi! Nupirkom toki gera aparata, kaip maniezas ir ji ten po ji duodasi, kaip suzaveta, stojas, eina, virsta ir vel viskas is naujo, taip po truputi, po truputi ir jauciu pradesim eiti, nes jos nebenusodinsi, kimbasi net man i plaukus, kur tik gali, kad tik atsistoti😀 Bando ir ropoti, bet tik bando, nes kai atsistoja i startine pozicija, virsta ant sono ir tada atsigula ant nugarytes, tuom didysis finisas buna baigtas, labai juokingai atrodo😃 O jei ne maniezas, tai turbut visalaika butu ant ranku, siaubas tokia rankinuke ji pas mane, kad kartais jau jauciu, kad nu viskas nebegaliu, nebepakeliu...Ji uzmiega tik ant ranku, tai visa diena 10kg patampius, oj nekas...Bet pati kalta, ipratinau, dabar ir turiu. Raminu save, kad greitai uzaugs ir baigsis tie dalykai, noresis paimti, o nepaimsi😀 Keik tavajai mergytei laiko? Kuo vardu?

02. Jan 2011, 14:21

Labux!😀 su naujaisiais 😀Vaje rrennaata, aciu dievui, kad tavo vaikeliui jau geriau! na ka bedarysi, kai isvyksta, gyveni kaip gyvenes ir tiek, laikas bega i prieki susitaikai...Tik kad tas issiskyrimas buna zudantis!! pirmoji savaite vienatves tragiska, as pora dienu net i kambari negaliu ieiti, lovos pataisyti, atidarau duris, taip sirdi sugelia, asaros upeliais pasileidzia, bet su kiekviena diena vis lengviau, o paskui laukimas, sugrizimas😀 Kai vaziuoju i orouosta parsivezti, tai kaip i pirma pasimatyma, jaudulys, sirdute virpa, nuostabus jausmas..😉 toks tas musu gyvenimas, savotiskai romantiskas, suteikiantis dideles galimybes ir tuo paciu daug ka atimantys, pvz.:kaip pirmasis vaiko gimtadienis atskirai, kucios ir pan.Man tokie dalykai labai svarbus, esu seimos zmogus. Aplamai, man seima didele vertybe😀 Sis darbas vyro vaikystes svajone, pradzioje negalejau net tos savokos jura pakesti, o dabar palaipsniui ir pati pamilstu..😃

31. Dec 2010, 14:38

Labutis😀 Sveika prisijungusi, Liepa😀 Aš Erika, gyvenu Panevėžyje. Šeimoje aš pagerbta tarp vyrų - jie trys, o aš viena😃 Pauliui jau tuoj 19 sueis, o Matukas neseniai dviejų metukų gimtadienį atšventė😀

Renata, tai tikrai nekokios pas jus naujienos☹ Galgi pagerėsit, gal nereikės ligoninės. Laikykis, stiprėkite😀

31. Dec 2010, 14:34

Dabar jau nesvarbu, ar metai šie laimingi buvo,
Nes viską jau palikot praeity.
Linkiu visiems tvirtybės, meilės,
Linkiu visiems sėkmės ir laimės.
Su Naujaisiai metais😀

31. Dec 2010, 14:14

Jeee jauciuosi lyg ir priimta 😃 Truputi apie save: auginu dukryte, kopiancia jau i desimta menesiuka, jai kovo 13d.metukai, paciai 23metai, gyvenu Sventojoje, taip, kad jura mums neisvengiamas dalykas, negana to, kad jau gyvenam prie jos, tai dar ir vyra pasiima😃 Vyras palieka mane sausio pabaigoje ir begris tik vasara... Tai va trumpas reziume😉 na, o kadangi jau prie duru slenkscio nauji metai, linkiu geru, dosniu, kantriu ir laimingu naujuju metu!😀

30. Dec 2010, 22:44

Sveikos! Gal priimsit i savo gretas? Mano vyras ne reisu vairuotojas, bet daro reisus i jura... Tai esu panasaus likimo zmona, kaip jus😀 tik gal siek tiek sudetingesnio, nes tie reisai po 4-5menesius..du men. namie ir vel is naujo😀

29. Dec 2010, 14:51

šiandien su Emiliu buvom darželyje eglutėje... bet mano zuikis tik praverkė per visą šventę, nenorėjo nei šokti, nei kalėdų senio matyti... grįžom namo irgi piktas kaip velniukas, niekas neįtinka, nieko nenori.

29. Dec 2010, 14:48

sveikutės 😀 su šventėmis, mielosios 😘 mes šventes sutikom su tetuku, naujieji taip pat bus su tetuku, bet greičiausiai be mažulio, nes ketinam lėkti pas vyro puseserę į gimtadienį 😀 Mažulis su močiute sutiks naujus 😀

29. Dec 2010, 14:36

Labutis😀 Tai kaip šventės, ar sulaukėte savo brangenybių😀 Renata, ar dar vienos? O gal jau tetukas namie?

24. Dec 2010, 15:26

Mūsų tetukas vakar vakare vėlai grįžo, tai šiandien eglutę pasipuošėm, ir šventės su geresne nuotaika laukiasi😀

24. Dec 2010, 15:25

Šiltos ir ramios Kūčių vakarienės, linksmo Kalėdų šventimo, daug daug dovanų ir begalinės meilės ir širdies šilumos😀

19. Dec 2010, 12:47

Renata, tu vaikų darželyje dirbai? Tai vėl vienos būsit? O kur Kūčias sutiksit, kur Kalėdas? Mes per Kūčias būsim pas mano tėvus, o Kalėdos uošvijoje. Vienais metais kūčiavojam pas vienus tėvus, kitais- pas kitus.

19. Dec 2010, 08:54

Labas rytas😀 Renata, tikrai liūdna, supratau, kad su tėveliu buvo labai artimi ir šilti santykiai?
Mes su Matuliuku šiandien ilgokai pamiegojom, ir pusryčiai vėlyvi buvo. O visą kitą savaitę man bus atostogos, taip kad nereikės anksti keltis, išsimiegosiu, juk aš visiška miegalė esu, man ankstyvas kėlimasis tikras siaubas😃 O kai einu darban, tai prieš šešias tenka keltis😀

18. Dec 2010, 21:25

Kol dukrytė mažutė, tai turbūt tau didesnis liūdesys, bet paaugus vaikui, prasideda klausimai☹ Maniškis dažniausiai šeimos šventes praleidžia - ir gimtadieniai, ir Velykos, ir mokslų pradžios ar pabaigos.... Va Kalėdos, tai tos beveik visada kartu😀

18. Dec 2010, 14:41

O mano brangenybė turėjo šiomis dienomis grįžti, bet kad Vokietijoje užstrigo ir jis pats, ir kitas vairuotojas, kuris turėjo jį parvežti☹ Taip kad dabar laaaaaaaaaaaabai tikiuosi kad bent jau Kalėdoms sugrįžtų

18. Dec 2010, 14:39

Renata, nieko sudėtingo pervesti iš savo kortelės, pirmą kartą pabandysi, o paskui jau kaip per sviestą😀 Man irgi iš pradžių kažkaip ne taip atrodė, o dabar tai ir mokesčius susimoku, ir šiaip visokius pavedimus ar internetinius pirkimus😀 Tiesą pasakius, nelabai aš mėgstu pirkti internetu, man vis norisi pačiupinėti daiktą, bet va kartais tenka😀

18. Dec 2010, 10:37

Labas rytas 😀 kaip naktelė prabėgo? šiandien laukiam tėčio, daug planų... tikiuosi pavyks viską susitvarkyti... reikia Emiliukui kostiumo į darželį, noriu dar mažių į kirpyklą nuvežti, nes jau apaugęs gauriukais kaip meškinas 😀 po pietų važiuosim į kaimuką pas senelius, reikia atrinkti rūbelius būsimam brolio sūneliui.

18. Dec 2010, 09:57

Labutis😀 Vėl ryte pabandžiau, kaip ten tos nuotraukos susikelia, lyg ir gaunasi, tik kažkodėl jas sukėlė į seniau padarytą nuotraukų rinkinį. Pinigus pervedžiau internetu. O kas tau nesigauna su atsiskaitymu?

17. Dec 2010, 15:23

Net nežinau, ką tau ir pasakyti. Man irgi buvo, kad nekėlė, tiesiog kelis kartus bandžiau ir gavosi. Ten įkėlimo mygtukai yra ir viršutinėje juostoje ir dešinėje pusėje. Net nepamenu, ką dariau, spaudinėjau, kol gavosi

17. Dec 2010, 12:57

Matai, Renata, mes jau 20 metų kartu, tai tas erzinimas kartais visai tikras būna😃 Na bet šiaip, sugrįžus jam iš reiso, tai kiekvieną kartą vis iš naujo medaus mėnuo😀

17. Dec 2010, 11:36

Tiesa, dabar jau šiek tiek lengviau būna, nes aš dirbu, po darbo grįžtu vakare, jau po penkių, tai spėjam vienas kito ir pasiilgti per dieną😀

17. Dec 2010, 11:35

Renata, man irgi taip būna, kai ilgesnį laiką sėdi namie, tai ir nervuoja, ir pasipykstam dažniau, mat kiekvienas savo tvarką bandom namie įsivesti😃

17. Dec 2010, 10:40

gerai, mamukai, pabėgu namučių kuoptis, mažius per penkias minutes sugebėjo kambarį apversti aukštyn kojom 😀 vėliau prisėsiu 😉

17. Dec 2010, 10:38

prie gero greit priprantama 😀 man iš pradžių buvo labai sunku, bet po truputį pripratau. Dabar jau ta savaitė akimirksniu prabėga 😀

17. Dec 2010, 10:31

Renata, pienukui tikrai nepakenksi 😀 svarbiausia, kokių rimtų vaistų negerk 😀 kas matina savo pienuku, vaikiukai dažniausiai neužsikrečia 😀

17. Dec 2010, 10:29

Aš Rasa 😀 Bet kiek vaikui įspūdžiu 😃 manasis nuo galvos iki kokų būna murzilka 😃

17. Dec 2010, 10:26

Manasis kiek pakeitė, tai tik dėl to, kad ilgainiui pradeda algas nebemokėti arba pradeda vos ne tyčiotis iš darbuotojo... seniau maisto produktus vežiojo, tai užsikrėtė kažkur žarnyno infekcija... paskambino į darbą, kad neateis, nes blogai... ryte paskambino vadybininkė, o mano vyrą kaip tik operavo... tipo parašo kažkokio reikia, kur galėjo bet kas kitas už jį pasirašyti. Aiškinau aš jai, kad jam blogai, operacinėje, vistiek ta višta kudakuoja ar negali atvažiuoti pasirašyti... vėl aiškinu, kad jį operajuoja... o ta vėl savo plokštele, o tai vakare ar galės atvažiuoti? Kol nepradėjau piktai kalbėti, nesuprato ponia, kad žmogų operuoja...

17. Dec 2010, 10:25

O tarp kitko, koks tavo vardas, wendigute? Gal ir rašei anksčiau, bet pamiršau turbūt😀

17. Dec 2010, 10:24

Renata, vyk laukan ligas, stiprinkis, juk šventės artėja😀
Wendigute, pirkau vakar flomasterius ir akvarelę, tai laaabai gražiai vaikas po piešimo atrodė - ir veidas ir rankos ir megztinis😃

17. Dec 2010, 10:22

Labutis😀 Maniškis tai jau seniai važinėjasi, jau turbūt kokį 14-15 metų. Anksčiau būdavo trumpi reisai, po pusantros savaitės, paskui namie kokias 2-3 dienas, tai beveik ir nematydavau jo, nes eidavo darban mašinos tverkyti. O dabar jau keli metai važinėja europinius reisus po 6-7 savaites, bet užtai namie būna 2-3 savaites. Prieš grįžtant būtinai nuperku alaus ir skumbrės, nes baisiai lietuviško alučio būna pasiilgęs😃 Pirmas dienas, kai grįžta, tai palepinu kokiu skanesniu maistuku, o po to jau jis pats pradeda ką nors gaminti, jam labai skaniai gaunasi mėsos patiekalai ir sriubos. Mūsų vyresnėlis tik jo virtas sriubas ir valgo, mano jam neskanios, nes neaštrios😀

1 ... 11 12 13 14 15 16 17