Tolimųjų reisų vairuotojų žmonos, paplepėkim

26. Sep, 12:04

Labas vakaras,atydarau nauja temuke,per paieska kazkaip nerandu niekur,kur galima butu prisijungt,ir apie musu 'furistus paplepet.. Labai tikiuosi,kad cia musu atsiras ne viena ir mes galesime susipazinti,paplepeti,aptarti,pasidalinti patirtym..Laukiu jusu!

Tevelis Tevelis 24. May 2019, 14:54

oho, vyras tik kad pinigu parveztu reikalingas? Taip ir krinta nuomone apie moteris. Labai gaila visos seimos, kurioje vienas kitam trukdo. Gal ir pati islaikykite teises https://www.vairavimo.lt/vairavimo-kursu-kaina/ ir vaziuokite i reisa (tai tikrai labai sunkus darbas), pasiderinkite, kad grafikai nesutaptu ir visai netektu susitikti, tik pinigus stalciuke rasti, dar geriau bus

08. Jan 2016, 00:30

labas,skaitau jusu sapaliojimus ir asaras,as tai nejauciu jokio diskonforto,kai mano vyras isvaziuoja i reisa,as net specialei ji istumiau i ta darba i reisa, kad uzsidirbtu pinigu,nes atliginimai neblogi,jis iskart nenorejo seilavosi turbut nenorejo atitrukti nuo mano sijono,juk tai paprasta vyra prispausti siek tiek pradedi ikiret,ir neduodi tai ko vyrams labiausiai reikia tai jis ir pats nores pabuti vienas,o is to ir man yra nauda isivaizduokit kaip gera eini miegoti kada nori visiska laisve,o kai grista is reiso tai ir pinigu atveza

23. Apr 2013, 08:57

Labutis visoms :-) nava,niekad negalvojau kad teks prisijungti prie tokio forumiuko,taciau yra kai yra.Isleidau savo mylimaji i reisa,zinoma ne pirmas kartas taciau labai sunku.

02. Apr 2013, 16:38

NAUJIENA! WWW.VIETASKELBIMAMS.BUGS3.COM

25. Mar 2013, 14:35

Labas mamytės ,na ir sulaukėm ,bent jau kalendorinio pavasario ;-),visos tylit ,nebendraujat ,gal vyrai susirado kitus darbus ???,kad šioj temelėj tylu ;-(

01. Feb 2013, 12:33

Sveikute 😀 Taip, kukute, jau turim savo mažąją damutę. Mūsų tėtukas iki vasario 22 d. namie atostogauja, todėl džiaugiamės, dalinamės rūpestėliais ir darbais. Dičkiui mūsų tikras džiaugsmas kad tėtukas namie 😀

01. Feb 2013, 12:00

wendigute gal jūsų laimingoji diena jau išaušo ir turite dar vieną nuostabią būtybę namie ?

01. Feb 2013, 11:58

Labutis ,na praėjo laiko kai čia lankiaus ,maniškis jau trys savaitės išvaziavęs .Emociškai sunku labai apsiprasti su tuo, kad viską turi nuveikti, nuspręsti pati ,visas namų ūkis ant mano pečių .Anksčiau buvom pratę viską daryti kartu ,be išlygų.O dar tos lygos ,kurios užpuolė visą Lietuvą ,neaplenkė ir mūsų ,kol pati sveika kur kas lengviau pasirūpinti ir trim sergančiais vaikais ,bet kai pati sugriūni ,o tada tai jau ir pasirodai kokia esi ištikrųjų pajėgi ;-).Bet nieko išgyvenom ir tą momentą , sveiksta vaikai , sveikstu pati .Kas čia beliko už gerų dviejų savaičių ir tėtis grįš ,turėtų but smagu švęst vaikų gimtadienius kartu ,juk vienas gimęs per šv.Valentiną , kitas 18d.
Parašykit ir kitos mamytės apie savo kasdienius rūpestėlius ,kaip leidžiat laiką šią visai gražią žiemą ;-)

07. Dec 2012, 06:32

Labas rytas 😀 Kukute, kad ir kaip sunku, jei tiek pergyventi ir nervuosies bus tik blogiau... turi anksčiau ar vėliau susitaikyti arba vyras turi ieškotis vietinio darbo. Įsivarysi dar kokią ligą, beto ir vaikai stresuoti pradės kai matys mamą ašarojančią. Maniškis kai pirmą kartą išvažiavo į reisą aš išdrožiau į kaimuką su dar nė metukų neturinčiu pypliu, o ten tik spėk suktis su darbais... Namie susiradau veiklos, pradėjau iš karoliukų papuošalus daryti, tai man laikas labai greitai prabėgdavo, o galiausiai grįžau į darbą... Emilis paskutiniu metu jau be ašarų atsisveikina su tėčiu, nes abu susitarė, kad tetukas grįždamas jam po 2 kinderius parveš. O taip kai užsienyje būdavo, visada priveždavo lauktuvių ne tik mažiui, bet ir man. Dabar kai esu dekrete irgi tas laikas labai lėtai slenka, bet vis dirbu širdžiai mielus darbelius, tokius kaip kraitelio pirkimas ir tikiuosi, kad vyras spės grįšti namo kol sugalvos mūsų pupa ateiti į pasaulį.

06. Dec 2012, 23:51

labutis ,jau šeštadieni , net dvi savaitės kai mes atskirai ,per pragyventus septyniolika metų kartu ,tiek raudojau tik du kartus ,kai vyras ėjo i armiją , ir kitas kartas- brangaus ,laukto žmogeliuko mirtis .Su vaikais kasdien šnekam apie tėti ,ka jis veikia ,kur važiuoja ,kada gryš ,kodėl išvažiavęs ,nesvarbu kiek jie supranta ,nors dvimetis kasdien pasitikslina per skaipą ar čia tas tėtis rašė,skambino , kuris išvažiavo su fūra??? kaikurios paskaitę tema galėtų sakyti , ko čia nervuotis ,žliumbti juk nemirė ,-gryš ,bet kada jauti abipusiai ,kad trūksta puse savęs ,ką tada daryt ? ;-(,mamytės gal kokios naujos veiklos susiradot ,vyrams išvažiavus ?maniškis planuoja gryšt visai ant švenčių ?ar jūsiškiai kokių dovanyčių parveža ,nebūtinai per šventes ???

26. Nov 2012, 07:32

kukute pradzia pati sunkiausia,kokie trys issiskyrimai atrodo kaip kokia gyvenimo bausme,poto priprasit suprasit kad taip jau bus,aisku ilgesys visada islieka,as prisimenu i pirma reisa isleidau dvi dienas verkiau apsikabinus vyras gloste ramino,kai nuveziau i fura isedo isvaziavau is aiksteles ir sustojau nebegalejau vairuoti tai verkiau su balsu,pusvalandi grizau namo sese ir mama atvaziavo dar verkiau zodziu buvo sunku,as esu is radviliskio rajono o vyras dirba siauliu firmoje,jo reisai europa visa-vokietija italija ir dar ten visos ir vaziuoje i rusija.

26. Nov 2012, 07:31

kukute pradzia pati sunkiausia,kokie trys issiskyrimai atrodo kaip kokia gyvenimo bausme,poto priprasit suprasit kad taip jau bus,aisku ilgesys visada islieka,as prisimenu i pirma reisa isleidau dvi dienas verkiau apsikabinus vyras gloste ramino,kai nuveziau i fura isedo isvaziavau is aiksteles ir sustojau nebegalejau vairuoti tai verkiau su balsu,pusvalandi grizau namo sese ir mama atvaziavo dar verkiau zodziu buvo sunku,as esu is radviliskio rajono o vyras dirba siauliu firmoje,jo reisai europa visa-vokietija italija ir dar ten visos ir vaziuoje i rusija.

26. Nov 2012, 00:15

labutis ,na va jau antra para be tėčio ,košmaras kažkoks ,kodėl taip sunku ? ;-((( mamytegita-iš kokio jūs miesto ?? mano didžiajam 16,o mažiams -sūnui 2,2 ,o dukriui - išokom į 10mėn.Su tėčiu jau šnd,susirašėm kelis kartus ,tas visagalis skaipas ,be jo būtų dar sunkiau.O kokioj firmoj dirbs ? tiksliai pavadinimo db ir neparašysiu, nes nžn. Firma įsikūrus mūsų mieste ,o darbas vyks Vokietijoj,Prancūzijoj,Šveicarijoj .

25. Nov 2012, 17:14

Sveikos mamytės, visas, kurios turi facebook kviečiu apsilankyti puslapiuke, kuriame pilna gražių nertų dalykų jūsų mažiesiems, kaip tik dabar vyksta konkursas, kuriame gali dalyvauti visi 😀 nepraleiskit puikios progos 😀 http://www.facebook.com/pages/-Nerta-Pasak%C4%97l%C4%97-/375252029215165?ref=hl

25. Nov 2012, 13:39

sveikute kukute 😀 kokio amziaus jusu vaikuciai? tokia jau ta realybe Lietuvoje niekam neidomu zmones,aisku kad randa tokiu kurie dirba,algu laukia arba nesulaukia tai jau tokie patinka valdziai,labiausiai jei pretenziju nereiskia ir vis laukia tai lobis,mes taip pat tetuka isleidom tikrai neisgero gyvenimo,alga buvo normali bet didelei seimai ji permaza,tai vat jau 2metai musu tetukas vaziuoje i reisus, kokioje firmoje tetukas jusu isidarbino?

25. Nov 2012, 00:06

labas ,mamytes ,noriu pasiguosti ir jum ,šnd,maniškis išvažiavo i reisą .Jis mano pirmą kart kaip mokinys ,buvo minėję kad gal pora savaičių ,nu tris daugiau nereiks .O kada šnd,paėmė iš namų tai pasakė ,kad bus iki švenčių ,tai isivaizduokit ,kaip buvau maloniai ,kabutėse nustebinta ;-((( aš likau su trim vaikais ,bet man nei kiek del to nebaisu ,kad su jais nesusitvarkysiu ,bet man be proto skaudu ,kad reikia ,verčia aplinkybės skirtis per prievartą su labai mylimu žmogumi .Jaučiuosi kaip beprotė,su vyru lb gerai sutariam ,bet darbą kurį turėjo- dirbdavo už dyka ,nemokėdavo algos .Tokie tie mūsų Lietuvoos darbdaviai ,nei kiek jiems nerūpi ,kad liktume čia dirbti ir gyventi .

laurora laurora 04. Nov 2012, 17:29

labukas. Sveika prisijungus,alex. Mes tai jau beveik 2 men.be tecio ☹ gal dar 2 savaites,o gal ilgiau bus. Pats dar nezino. Kai atvaziuos,tures but namie iki 3 karaliu,tai dar nori padirbet,kad ilgai be pinigu netektu sedet.

02. Nov 2012, 10:07

sveikute aleks junkis junkis 😀 ir kiek jau laiko jusu tetukas furistas?kaip paciai sekasi gyventi be tetuko?

29. Oct 2012, 20:32

sveikos.ir as noriu prie jusu chebros prisijungti😉 musu tetis db išvaziaves i rusija.

laurora laurora 29. Oct 2012, 19:46

labukas. Laukiu...vis dar laukiu vyro. Jau 1,5 men.isdirbo ir dar gal kokias 3 sav.dirbs. Kai dabar dirbu,tai greit tos savaites lekia. 3 d.dirbu,tada 3 iseigines buna,tai beveik savaite ir prabega. Per tas iseigines tiek namu ruosos prisikaupia,kad greit jos prabega. Tik idomu,kaip bus,kai gris vyras... Manoji tokia aktyvi,kad net valandai su ja po parduotuves pavazinejes vyras grizta pavarges ir be nuotaikos,o cia reikes ir valgyt padaryt (jam tai kancia),ir priziuret

25. Sep 2012, 09:02

Labukas na kaip sekasi gyventi laukimu? Man apie darba dar ilgai nereiks mastyt,musu tetukas rusijoj kita savaite zada grist porai dieneliu,su vaikais ir dar trim susitvarkau kolkas neblogai,maziukas 3dienas labai neramus bet speju viska pasidaryti,kaip toliau bus matysim 😀 mums jau 3menesiukai 😉

laurora laurora 19. Sep 2012, 16:21

laba. as is utenos. tai prekybos centruose iskart klausia, ar turiu mazu vaiku. o tada jau pasako "paskambinsim, jei atrinksim". taip pasakius galima jau ir nebelaukt skambucio

19. Sep 2012, 15:31

labutis,na pinigai slidus reikalas,o dar ir poreikiai visų skirtingi ,laurora kokiam mieste gyvenat ?na mes iš Anykščių, išėjau i motinystės atrostogas iš prekybos centro.Tai grįšiu irgi i pamainini darbą ,o kaip seksis suderint vaikų darzelį ir mano darbą bus matyt .Paprastai normalioj įstaigoj kol vaikui sueis trys metai privalo sudaryti grafiką pagal darželio darbo laiką,bet prekybos centruose tai įgyvendint sunkoka ,dar stengiuos negalvot ir nesinervuot ,nes mazajai tik 7mėn.
wendigute ,jūsų kasdienybė turėtų būt šiek tiek mažiau sudetingesnė,nei mano ,bet visvien kiekvienas atsiradęs pupulis reikalauja globos ,šilumos ,o kleckiukai kuriuos turim ūgtelėjusius irgi sulepėja ,gerai tai kad jūsiškis keliauja i darželį.

19. Sep 2012, 07:54

Kukute, ačiū 😀 mano pipirui jau 3 metukai , kai gims broliukas arba sesutė bus 4. Jau paaugintas vyrukas 😀 mano vaikinukas labai savarankiškas, keliauja į darželį, bet labai prisirišęs prie tėčio ir manęs. Savaitgaliai pas mus šventi... Rytais Emilis ilgai vartosi su tėčiu lovoje, paskui abu kepa blynus, jei kur važiuojam abu eina kaime mašina remontuot, plaut... net parduotuvėje apsiperkant aš negaliu prekių vežimėlio stumt, nes čia tetuko darbas 😀 Todėl pas mus vis ašarų pakalnės kai reikia atsisveikinti...

laurora laurora 18. Sep 2012, 22:44

laba. nors vyra isleidziu i tokias keliones, bet su pinigais vis tiek striuka. dabar jau savaja vedu i darzeli, o pati duoduosi po miesta ieskodama darbo. norint gaut toki darba, kad tik darbo dienomis butu iki 17 val.,o savaitgaliai laisvi - be sansu. bet mama sako, kad eiciau ieskoti ir pamaininio. bendrom jegom vaika priziuresim. galvoju, kaip gerai, kad tevai gyvena tame paciame mieste, tai is tikruju tikimybe darba susirast daug didesne

18. Sep 2012, 15:39

wendigute,lb sveikinu su artejanciu dziaugsmeliu,o kiek jūsų sūnučiui metukų?nžn kaip jum seksis su dviem mažiukais ,bet man su pametinukais tai reik suktis ,už tat retai čia užsuku ,tiesiog trūksta paroj valandų ;-)

18. Sep 2012, 10:27

Sveikutės 😀 labai retai beužsuku čia 😀 vis paskatinėju kaip jum sekasi, bet neparašau... Manasis taip pat fūristas, bet mes matom savaitgaliais tėtį namie, nes vežioja krovinius tik po LT. Kukute, labai sunku, bet ilgainiui apsipranti... iš pradžių labai sunku, o ypač vaikams... manasis dirba jau keli metai. Iš pradžių važinėjo po Europą, db paskutinius 2-3 metus tik Lietuvoje važinėja su fūra. Sūneliui iki šiol labai sunku atsisveikinti su tėčiu, ašarų pakalnės, apsikabina ir nepaleidžia... Sausį turėsim broliuką arba sesutę, tai spėju ir man bus dar sunkiau.... bet tikiuosi greitai apsiprasiu ir vėl laikysiu namie visas keturias sienas 😀

18. Sep 2012, 09:54

Labutis ,jungiuosi i jūsų gretas mamos.Nors maniškis dar neišvažiavęs i reisą ,bet jau lb rimtai keičia darbą .Man nuo minties ,kad jam teks išvažiuot jau akys pilnos ašarų.Mes esam lb artimi ,gerai sutariam ,tai tie išsiskirimai man bus košmaras ,o dar turim ir tris vaikus .vyresnelis jau paauglys ,bet kiti du spirgiai -2metų ir mažoji 7men.Tai įdomu kaip vaikams bus įsiskyrimas su tėčiu .Tėčio darbas europoj trūks po 6 savaites .
Ar pasikeitė mamytės jūsų buitis, kasdienybė išvykus vyrams?

1 2 3 4 ... 17