Tėvas nepripažįsta savo vaiko

13. Apr, 08:20

mano draugas žino kad turi dukryte bet savo giminei aiškina ,kad nejo vaikas

15. Apr 2010, 16:08

Tai taviskis kitoks. Jus abu planavot, o ne netyciukas buvo. Bisky kita situacija. Svarbiausia, kad jis pripazysta ir rupinasi. Keikiam tuos, kuriems nerupi nei mama, nei vaikas.

15. Apr 2010, 16:06

o man tai jau dzin zinok, neverta nervu gadintis. nu musiskis tetis tai kasdien skambina paklaust kaip laikomes.

15. Apr 2010, 16:03

Aha, suvalkiete, griezta tokiems vyrams, apie kuriuos kalbam sitoj temoj.

15. Apr 2010, 16:03

Aha, suvalkiete, griezta tokiems vyrams, apie kuriuos kalbam sitoj temoj.

15. Apr 2010, 16:02

ir tu suvalkiete 😃

15. Apr 2010, 15:55

As is Sakiu raj, bet dabar gyvenu kaune.

15. Apr 2010, 15:55

As is Sakiu raj, bet dabar gyvenu kaune.

15. Apr 2010, 15:40

nu panasiai pas tave ziuriu irgi 😀 as kai studijavau pas saviske gyvenau, bet man nebeuztenka nervu 😃 as lygiai taip pat pati blogiausia esu 😃
is kur tu esi? 😀

15. Apr 2010, 15:35

Nu mano tai neloja taip ant manes. Mes gyvenom su ja, tai mate kiekviena mano zingsny ir isdaiga. Todel buvau blogiausia anuke, kaip ir mano seses.
O pati tai tekejo is reikalo😀

15. Apr 2010, 15:20

kita kart tie pletkai tai gyvent neduoda. supranti mano mociute irgi buvo " merga su vaiku " bet ji niekad neziuri ka blogo padarius, tiesiog atsikirsti pati jai galiu tuo kad as bent zinau kas mano vaiko tevas 😀
maniske tai nuolat loja ant manes visai giminei... bet jau pripratau neimt i galva.

15. Apr 2010, 15:13

giedra, mano mociute irgi eina per kaima pletkindama. Tos senos moterys tokios jau ir yra. Kol mokiaus mokykloje ir gyvenau kaime, tai nezinau kelis kartus buvau nescia ir abortus pasidarius anot bobuciu - kai tik ziema kailinius uzsidedu, iskart laukiuos, kai pavasary nusiimu - issivalius... Koktu...
O kai musu kaiminis vienas uztaise vaika draugei, tai kalta buvo ji anot aplinkiniu ir as, kad ja uzjauciu ir globoju...

15. Apr 2010, 15:08

na taip kaip ir tiesa. as dar dabar bijau pasakyt savo mociutei apie leliuka, nes ji prades skelbt visiem kad as pasileidus ( nu ji tikia paturbinta ) bet as savo vaikeliui duosiu viska ka geriausio, kaip ir kiekviena is musu cia esanciu. nebusiu prastesne uz tai kad vyro neturiu.

15. Apr 2010, 15:04

giedra, tu teisi. Vyras ismeta, kaip panaudota daikta, tai kaip galima nieko nedaryti? Valstybe isvis "uzlenkus" ant musu. Kad ir kokio tikejimo buciau nepalikciau ramaus jo, kad nepasimokes eitu per kitas ir veistusi. Turi jausti savo lengvabudiskumo padarinius - moketi privalomus pinigus. Nepalikciau laukti jo senatves, kad suprastu, ko neteko... ne visi tai supranta ir ne visi jos sulaukia. kiekvienas zmogus privalo atsakyti uz savo veiksmus.
Nemanau, jog reiktu kaltinti motery, kad gulesi y lova, juk labai reta mama palieka savo vaika, o visos kitos augina vienisos.
Pas mus, Lietuvoj, yra norma, kad vyras palieka motery "uztaises" vaika, kad vyras gali eit per visas ir jis bus kietas. O merginos smerkiamos, vadinamos paleistuvemis.
Kodel moterys yra grobiamos ir parduodamos y viesnamius? Kodel ne vyrai, a?
Negalvokit, kad as esu feministe, bet kalbu tiesa...

15. Apr 2010, 15:04

zinai varom varom mes cia ant tu tevu, bet bet kokiu atveju as be galo dekinga savajam. jo deka turesiu leliuka, ir be to jei buvau su juo, planavau sita mazyli tai man su jo teciu gera buvo, ka padarysi kad taip isejo.

15. Apr 2010, 14:55

nu zinai reik pagalvot kaip iseina naudingiau paciam vaikeliui ir kaip nugrezt kuo daugiau nesvarbu ar valstybe ar teva. juk ir tas ir tas mus skriaudzia 😀

15. Apr 2010, 14:40

na sveikos mamytes, na jus cia ir ziauria 😀 nu koks skirtumas dabar jau mum tie vyrai, kad jie ir noretu grizti jokiu budu ju nereik priimt, kai sunku labiausiai jie isnyksta o paskui kai jau jie uzsinori, vaikelis uzaugintas atsiranda? na jau ne. kiekviena turi proto to neleisti, tegul prisidaro tu vaiku kurie jais rupinsis senatvej, musu vaikus tegul palieka ramybej. elimentu teistis neapsimoka mano nuomone, nes paskui jausciaus skolinga as tam padarui, be to lyg ir vienisos mamos pasalpa didesne nei tie vargani elementai, kai kurie tevai specialiai nedirba oficialiai kad nereiktu moket ju, tai kam to popierizmo sitiek ir stengtis tiek. geriau pasidziaugt vienom savo mazyliais, jie mum turi pavydet kad mes galim jais dziaugtis o jie ne.

15. Apr 2010, 11:20

tikrai atsiranda tokiu kurie suauga, ir staiga uzsinori vaiko

15. Apr 2010, 11:19

tokiose situacijose principus as palieku nuosalyje..ir nemanau,kad kazkuris vyras po n metu belsis sugryst i ta seima 😃 nebent serialuose

15. Apr 2010, 11:17

taip pinigeliai nepamaisytu kiekvienam ir gerai butu alimentai, bet pagalvokite is kitos puses, mokes tevas tuos varganus pinigelius o kai vaikas paauks sugalvos dar prisiteisti globa, nuteikines vaika pries mama, gal nores sugrysti i seima, o bus velu sunkumai ir nuoskaudos uzsimirs, ir mama su vaikeliu bus laimingiausi pasaulije, ir nereiks jiems to tevo, nei jo pinigu, jie tures viens kita, ir nesijaus nei baimes nei nerimo del kazko

15. Apr 2010, 11:13

o as nesimeldziau ir isgyvenau ir nesiprotejau ir atsitojau ant koju ir niekam ne aciu 😀nepuolu as niekad ,kad ir blogiausiusoe situacijose i krastutinumus kaip alhoholis,zudymasis,maldos ir ttt

15. Apr 2010, 11:12

tute sutinku sutavimi ...

15. Apr 2010, 11:10

nesutinku kad visada vyrai kalti, kam reikalingas toks gyvenimas kai nera jausmu ir pagarbos? jei nemiela but su tuo zmogum tai kam man jis reikalingas jau geriau viena vaika auginsiu nei su vyru kurio nemyliu, juk buna netyciuku na ka padarysi abu malonuma paturejo, susipyko o kodel vaikas turi matyti tevus besiriejancius? pati augau tik su mama ir tikrai esu laiminga esam seima tvirta nemaciau nei girto tevo nei piktumu ir savo vaikui neleisciau to matyti, geriau tada isvis uzmirst kad tevas ira juk mes stiprios ir uzaugintume vaikuti vienos ir niekam aciu nereiktu sakyt, cia mano nuomone

15. Apr 2010, 11:09

ir aš turėjau skaudesniu netekčiu jei nemano maldos aš būčiau išprotiejusi,bet dėja esu sveika ir viskas gerai.

15. Apr 2010, 11:05

katalikų

nenugyvensi kiekvieno žmogaus gyvenimo tkrai

nenugyvensi kiekvieno žmogaus gyvenimo tkrai

15. Apr 2010, 11:04

kokioj tIkyboje isirasius esi agotuk?

vienu žodžiu nieko nebepakeisi.ir tebūnie kaip yra

del alimentu tai man ir tos kvailos kur sako man tai jau nereikia..joms gal ir nereikia,bet vaikuciui,ne jau jau labai pajegios juos islaikyt...

15. Apr 2010, 11:02

ogi malda gali dar išgelbėt mūsų nusivažiavusią lietuvėlę

1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65