Tėvas nepripažįsta savo vaiko

13. Apr, 08:20

mano draugas žino kad turi dukryte bet savo giminei aiškina ,kad nejo vaikas

16. Apr 2010, 11:08

na zinoma linkim mes tau Agotuk kad butu tik taip kaip tu nori, svarbu kad tik geriausiai 😀

16. Apr 2010, 10:33

Agotuk, tu tik dabar taip kalbi, linkiu, kad praeitu sitas katgoriskumas. Pamatysi, dar sudrebes sirdele is laimes ir meiles. kaip ten sakoma - su viena ranka atima, o kita duoda. Ir nesispardyk tu cia mum😀 Nebusi be vyro visa gyvenima.
Nebuk tokia kategoriska. Sakyk, kad dabar man atrodo, jog niekada nenoresiu jokio vyro, bet kaip bus - neaisku. Nespjauk y suliny, nes galibut, jog pati gersi is jo.
As visada galvojau, kad niekada neturesiu vyro, kurio vardas Linas. Baisiai kvailas vardas vyro😀 Spekit, koks vardas mano vyro :0 :0 :0

16. Apr 2010, 09:21

;-)

16. Apr 2010, 09:21

aš nusprendžiau ir taip bus padaryta .aš nenoriu tos atros pusės man tik juodas klapatas su antra puse.vienu žodžiu viskas bus gerai man tikrai

16. Apr 2010, 09:09

na kiekvienam savo, as tai noriu ne tik savo leliukui tecio, as noriu ir pati sau vyro. nenoriu visad buti viena, juk ant tevu sprando ilgai neprisedesiu, o be to kiekvienam zmogui kazkur yra skirta jam antroji pusele. as jos ieskosiu, o agotuk, tu tik dabar gal pikta ir net nenori pagalvot apie tai. bet juk vienai pasent tau reikes, nepamirsk vaikai vis delto kazkada iseis ir liksi viena.ne viena apie tai nesvajoja.

15. Apr 2010, 20:56

as nieko neprarandu patikėk manim

15. Apr 2010, 19:24

na tada prarandi ar prarasi dziaugtis gyvenimu

15. Apr 2010, 18:57

nieko nesutiksiu tikrai aš geriau žinau tikrai...

15. Apr 2010, 18:26

as ne apie ji sakau,praeis laikas,uzgis zaizdos sutiksi kita verta taves vyra ir bus viskas ok

15. Apr 2010, 18:21

nieko panašaus tikrai.negalvosiu neika.o kaM dar klapato man .aš nelakstysiu paskui jy visa gyvenima ne ne ne

15. Apr 2010, 18:12

agotuk pareis laikas ir galvosi kitaip,pamatysi duodu kelnias prisikt 😃

15. Apr 2010, 18:10

taip agotuk labai skariasi kitu saliu vyru poziuris i motery i savo motery ir vaikus,deje lietuvos vyram dar toli..zinoma yra visur viskiu negalima vienu pvz vertinti visu,bet kad islike dar tarybu sajungos auklejimai ir visa kita tai faktas ☹

15. Apr 2010, 18:10

aš esu dabar laiminga nes turiu tik savo vienintele dukryte ir man daugiau nieko nereikia nei draugo nei naujo tėvo nieko...........

15. Apr 2010, 18:06

man esmeniškai yra žiauru ir skaudu kad mūsų lietuvos vaikinai pasidarė tokie bomžai kad žiauru ir pažiurėt y juos. .jiems tik pagert ir pagulėt lovoi............o kai atsiranda nauja gyvybė tai dingsta kaip į vandeny ir tu jų neištrauksi nei ka........žiauru čia lietuvoi gyvent bent jau man...............

15. Apr 2010, 18:02

gyvenimas viska daro savo

15. Apr 2010, 18:02

aš tai tikrai neprisileisiu jo atgal net minties tokios neturėjau

15. Apr 2010, 18:01

net melas gibsonas paliko savo drauge su vaiku, tai ka apie mertingasias kalbet😃

15. Apr 2010, 18:00

simonak,aš nieko nepadarysiu dėl to asilo palieku kaip yra....juk aš jo nepriversiu kad jis ateitų ir mokietų man pinigus už mano dukryte...

15. Apr 2010, 17:56

ale rasau 😃 raides makaluoju..

15. Apr 2010, 17:56

na del to,kad moteris gali palikt galimybe tokiam gyvuliui sugryzt,gi manau daugelis moteru laukia dar,kad sugris atsiprasis ir tt juk daznai ir buna taip...tada jau moteris valdo situacija po to ..bet kai esi palikta reikia stipriai suimti save į rankas ir santykius nutraukti iškart: be verksmų, upeliais besiliejančių ašarų ir klausimų, į kuriuos vis tiek nebus atsakyta. as daug isgyvenus per savo dar trumpa gyvenimeli,zinau ir permatau vyrus kiarai zinau kuom jei kvepuoja,neverta ne del vieno lieti asaras ..ir verta pagalvoti ar atlesit kai pargris pasikastes patinas...atleist gal taip o PMIRST deje sitas neimanoma...

15. Apr 2010, 17:50

na jei paliksi pati gal paskui pradesi gailetis kad blogai padarei 😀 na dar cia ir nuo situaciju priklauso 😀

15. Apr 2010, 17:49

laimonda, o kodel tu sakai, kad geriau yra buti paliktai negu palikti? man kazkaip atrodo atvirksciai... 😀

15. Apr 2010, 17:43

laimonda sutinku su tavim visiskai 😀 gerai pasakyta.

15. Apr 2010, 16:39

bet as paiskartosiu buvau rasiusi,likimas mums skiria isbandymus ir jis silpniem zmonem neskiria sito,kas veza tam ir krauna..ir beto visad gauname per galva tinkmamu metu,nes bus tik geriau ....atrsim nauja,sutiksim nauja ...Laikas gydo visas žaizdas.Tiesa, kartais gydymo laikotarpis būna labai ilgas, užtat veiksmingas. Nes gyvenimas išsiskyrus su mylimu žmogumi ne tik tęsiasi, bet ir pražysta naujomis spalvomis...

15. Apr 2010, 16:35

ir dar buti paliktai yra daug geriau,negu palikti 😀

15. Apr 2010, 16:32

niekad mes tiksliai nesuzinosim atsakymo i si klausima KODEL,tad belieka burtis is kavos tirsciu 😃 juokauju zinoma.. Iš tikrųjų būna trys pagrindinės priežastys: nemyli pagrindine, tiesiog pažaidė, norėdami paįvairinti savo gyvenimą arba susirado kitą moterį.Kaip bebūtų keista, bet vyrai palieka ir atsidavusias jiems moteris.Klysta tos moterys, kurios galvoja, kad praėjus kažkiek laiko vyras pasikeis, apsigalvos. Dar viena labai didelė moterų klaida – dalytis su vyru savo svajonėmis, lūkesčiais, slaptais norais ir troškimais. Todėl net esant geriems santykiams reikėtų laikytis atitinkamo atstumo. Tiek vyras, tiek moteris turi turėti savo paslapčių ir draugų ar pažįstamų ratą.

15. Apr 2010, 16:26

na tas tai jau tikrai 😃

15. Apr 2010, 16:26

vyram vaikai reikalingi kol su moterim gerai kai meile seile baigesi tai ir vaiku nebereikia...tas ju pakalsuima skaip gyvenat atmaske tik ,kad tipo rupinuosi,vemt varo tokie meslu gabalai...

15. Apr 2010, 16:23

bet vis sis tas palyginus su temos ykureja😀

15. Apr 2010, 16:19

rupinasi tik taip kad paklausia kaip laikomes, o ar mes valgyt turim ar visko uztenka niekad nepaklausia. tai zinai....
is kur gali zinot draugaudama su zmogum kad jis blogas bus paskui. zmones po 20 metu issiskiria vaikus palieka. neuzstoju aisku vyru as cia, bet visko gi buna 😀

1 ... 57 58 59 60 61 62 63 ... 65