Tėvas nepripažįsta savo vaiko

13. Apr, 08:20

mano draugas žino kad turi dukryte bet savo giminei aiškina ,kad nejo vaikas

03. May 2010, 13:35

nu mes 3 seses ir mus ir mama augino viena, bet mane ziauriai palaiko, kad nusprendziau augint viena. nes kai kurie teciai sugeba tik nervus gadint tai mum ramiau bus turet ateinanti teva. o is kur esi?😀

03. May 2010, 13:16

Turiu tik mama, tai reagavo normaliai, ji taipogi viska zino apie tai, kaip kas yra ir kokia situacija. Tik kadangi ji mane augino viena ir jai buvo baisiai sunku, tai nenori ji jog ta pati patirciau ir as, juk visos mamos savo vaikams nori tik geriausio. O gimdyti tureciau Lapkirti, mazi mes dar😀

03. May 2010, 13:01

o siaube,ko cia besitiket???

03. May 2010, 12:52

apie tai,kai moteris ar mergaite nezino ka daryt,vyras ar meiluzis varo keliais frontais o ji tikisi dar kazko..

03. May 2010, 12:51

sveikutes😀apie ka diskutuojat?

03. May 2010, 11:14

o kaip tavo tevai ir kiti artimieji reagavo i tavo nestuma? beje kada tau gimdyt?😀

03. May 2010, 10:39

Niekur as nemoviau, o kompa isjungiau, nes reikalu buvo😃 tokiem patarimam as ir pati pritariu ir suprantu jog pagarbos nulis ir t.t. belieka susikaupti ir padaryti ta, ka reikia padaryti...

03. May 2010, 09:40

kurjeris gerai parase😉

02. May 2010, 22:01

bent jau man buvo sunku pirmus menesius kai nusprendem , kad gyvent atskirai mum yra geriau, kazko tikejausi dar, laukiau. nepasakyciau, kad dabar apie ji negalvoju ar nebendrauju su vaiko tevu, pakliuvusi i ligonine jam pirmam skambinau, bet dabar i jo egzistavima salia reaguoju ramiau. manau visom prireike laiko susitaikyti, atrasti savyje tos stiprybes apie kuria snekam ir to pasitikejimo savimi, jegu nesizeminti ir taip toliau. cia mano nuomome, bet tikrai nemanau, kad visos tik paliktos ar del kitu priezasciu issiskyrusios buvo tokios stiprios ir kategoriskos

02. May 2010, 21:54

kaip faina,kad tokioje temoje (aktualioje visuose amziuose) i pokalbi isitraukia vyras.juk kartais mums,mamoms,moterims taip reikia tos nuosirdzios vyriskos nuomones..o sandr laikykis..pritariu visiems rasiusiems,jis nieko nevertas.db tau ramybe zymiai reikalingesne.gerai pagalvok.linkiu isminties ir ramybes.

02. May 2010, 21:49

|😀

02. May 2010, 21:49

Visko gali buti..

02. May 2010, 21:46

nu gal norejo isgirsti ka kita tiesiog😃

02. May 2010, 21:43

Stai ir susivienijom visos. Tik pati Sandr kazkur move. 😃

02. May 2010, 21:41

mesk toki vyra.Ismokime save gerbti moterys😉

02. May 2010, 21:39

zinai,geguzinuke, kai pagalvoji kitam padet ar patart yra kur kas lengviau nei paciai sau 😀 pati irgi kaip sakant giliam sh... sedziu bet va atrodo net lengviau pasidaro jei kitai pasiseks bent siek tiek geriau 😉 kazkaip is salies ziurint kur kas geriau viskas matosi 😀 ir kaip sake kurjeris, vienas is sprendimu pirmiausia paklausyt draugiu patarimu reikia😃

02. May 2010, 21:27

Giedraaa3, kaip visuomet sauniai..

02. May 2010, 21:20

cia zinoma tik musu draugiski patarimai tau, norisi kad visos cia esancios butu kuo laimingesnes, bet va atsiranda koks sudzius ir suknisa visus reikalus. teisingai pasake, kad padekok jam uz dziaugsmeli tavo pilvuke ir spjauk tu jam i veida. nevertas jis nieko, o beje tu juk negali juo pasitiket visiskai, kai sako kad nori vaiku, kai rupinasi tavimi dabar, dauguma tai gali buti melas, juk jis jau prates meluoti ir tau ir anai savo draugei.kas is to kad niekad nebus jis su jumis (tavim ir vaikuciu ) ateis tada kai bus laisvas nuo anos. o kas bus jei ir kita pastos? kuri tada svarbesne pasirodys? juk negali zinot ko laukt ir ko tiketis is jo, nes lygiai puse jis tau meluoja. jis sako kad tave myli, tai sako irgi ta pati, jis planavo su tavim vaikuti, o is kur tu gali zinot kad neplanavo ir su ja? jis labiau megsta zaist o ne iesko rimtu santykiu, nors vyras turetu jau but protingas 32 metu budamas. kiti matai nesuauga niekad. zinoma klausyk savo sirdies, savo proto ar dar kazko, bet pasirink dabar jau ne tik sau tinkamiausia sprendima bet ir busimam leliukui, kuriam norisi duoti viska ka geriausia, o ne tik kartais is kitos moters griztanti teti. pagalvok gerai 😉

02. May 2010, 21:19

😃

02. May 2010, 21:19

Net amo netekau

02. May 2010, 21:17

😀
Sveikos rašytojos,
Jei neprieštaraujate.... 😉 ,
labai išsamus gegužinukės asmeninės patirties komentaras. Pačios matote, gyvenime visaip atsitinka. Yra mažiausiai du būdai ką daryti 😀 , pirmas - dėlioti pliusus ir minusus ir ko daugiau bus taip ir nuspręsti, o kitas - iš karto paklausyt draugių.
Aš manau ir tikrai žinau, kad svarbiausia yra pagarba kitam žmogui.
Sandr, manau to nėra. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė.
Paklausi - suskysi 😀

02. May 2010, 21:01

Pratrukau...

02. May 2010, 21:00

davei cia garo geguzinuke.super,saunuole

02. May 2010, 20:56

Va va laimonda..

02. May 2010, 20:53

taip kai vyras myli moteri gali kalnus nuverst,moteriai nereikia ne pirsto judint

02. May 2010, 20:47

Sandr, dieva zi, buk protinga.. Man siuo metu 18m, Draugavau su 28m vyruku. Zadejo irgi aukso kalnus, kalbejo apie vaikus, poilsius Turkijoje ir pan. Taip pat pazinojau jo tevus, jie mane, bendru draugu kalnai buvo pradraugavom metus, Ir stai, pradejo maziau rodytis Jis, susekiau jog turi kita ir su ja taip pat buvo pradraugaves ilgiau nei su manimi apie 3 metus.. As jau buvau 1men kaip nescia, jam viska isdrebiau, issakiau, pasakiau jog laukiuosi. Jis tik dejo i kojas, gyvena dabar su Ja, augina "dukryte (tik nezinia ar ten jo)", siuo metu Ji taip pat vel laukiasi! Tai gal bent tiek i nauda isejo man, jog nebeteko ilga laika sukti sau galvos - kur Jis, su kuo, ka daro. O tuolab besilaukiant maziuko - nervai , stresas kenkia juk. Tad ir Tu nubrauk viska ir tiek, patampys patampys nervus v druk ir nusisukes begs pas ja (ta su kuria 5m jau tusinosi).. Pas ta pas kuria naudingiau, geriau, kuri bus be mazu vaiku, o prireikus susiras dar kita tokia vietoje Taves.. Padekok jam uz busima dziaugsmeli siam pasaulyje, mes visos cia susirinkusios mamytes Tave visad palaikysime, dziaugsimes ir pergyvensim kartu. o Tu ziurek i prieki Sandr. Turesi lialiu ir tikrai Tau nereikia tokio lavelaso - o jei ateity kada ir prireiks siais laikais tokiu gali rasti milijonus, ant kiekvieno kampo. Smeginpudrys Jis ir tiek, o net ne vyras. Rupetum 100% Jam Tu, siktu ir spardytu Jis ant visokiu nusizudyti grasinanciu paranojikiu ir kaip yra pasakyta nesiotu ant ranku Tave zinodamas kad turesite vaikiuka, o Jis ka - palauk palauk, nesinervuok. Spjauk ant jo Tu jej bogu ir tegul nervuojasi Jis (jei is vis taip bus), o Tu tik i prieki dideliais zingsniai kuo toliau nuo jo ir tiek! Zinok kai pati esu isgyvenusi tai ka issakiau pacioje sio teksto pradzioje, man net viskas uzvire pagalvojus jog dar viena zmogu kazkas megina panasiu budu iskaudint! SUSIKAUPK SANDR IR ATSPARYK JAM SUBINE< GARSIAI SAUKDAMA VISO GERO!!!!

02. May 2010, 20:31

juokingos tokios istorijos.man tokie vyrai nesveiki atrodo,nesupyk sandr...tai jis su tavim gyvena,ar su ana?

02. May 2010, 20:09

O del nesisaugojimo, tai cia buvo kitaip siek tiek. Tas vaikiukas kaip ir planuotas pusiau buvo, nes va taip gavosi, kad nusprendem daeiti iki galo , kaip sakoma.

02. May 2010, 20:08

As meiluzius kai turejau,na as antros puses neturejau buvau viena,ziurejau tik naudos,man meiles seiles makaronines is ju nerikejo,gerziau tokius parazitus kiek ejo 😃

02. May 2010, 20:07

Nesakau, kad nebuvo detas taskas, bet ramybes nedave tol, kol vel nepradejau bendraut su juo. Kalbeta irgi ne karta buvo, bet vis po maza trupineli tik pasako ir priduria - KADANORS PAPASAKOSIU. grrr

1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 65