Tėvas nepripažįsta savo vaiko

13. Apr, 08:20

mano draugas žino kad turi dukryte bet savo giminei aiškina ,kad nejo vaikas

09. May 2010, 13:08

giedra, kai minejau, o tu ir neatrasyk, nutrauk pati bendravima, koks vyras jei nenori su tavo tevais net susipazinti ,su jo vaikelio seneliais? ☹

09. May 2010, 13:03

Netapk auka 😀 o kam tu su juom bendrauji,jei del vaiko tai ofceliai tik,nejau dar ir sex padarot kai susitinkat?

09. May 2010, 12:58

kas is to kad as tik galvoju cia taip kai su jumis kalbu, o alpstu nuo kiekvienos jo zinutes ar skambucio. tai zinai... nu bet praeis kada nors 😀 kai buvom issiskyre truputi ilgesniam laikui tai jau buvau ir susitaikius su tuo kad viena ir viskas gal taip ir geriau, bet paskui jis mane vel is pusiausvyros isvede ir vis dar grauzia kaip koks grauzikas 😀

09. May 2010, 12:54

giedra,pastebejau kad jau ir pati pradejei kitaip galvoti 😀 saunuole 🌷

09. May 2010, 12:52

TAIP,tam ir gauname is gyvenimo per galva,kad butu dar geriau 😀 silpniem isbandymu neduoda,kas veza tam ir krauna..kai viskas sviezia tada atrodo pasaulis griuna,bet tik laikas gydo zaizdas ne patarimai,paguoda..

09. May 2010, 12:51

as nelabai jau ir pergyvenu 😃 vistiek jau pratus esu kad is pirmo karto man niekad niekas nepavyksta, bet uz tai is antro kart idealiai 😉 tai taip ir si kart bus 😃 turi but.. 😉

09. May 2010, 12:51

giedraaa 😀 stiprybes 😀 nieko nepakesim, juk nuo likimo nepabegsim 😀

09. May 2010, 12:47

labukas. na va butent kad iskyla daug baimiu ir prisigalvojam dar daugiau nei imanoma. nei viena nesvajojam likti vienos ir auginti vaikucius vienos be vyro pagalbos. bet kai paskaitau kad daugumai is cia esanciu paskui pasiseke kur kas labiau nei tikejosi, susirado geresnius tevelius savo vaikuciams tai net lengviau pasidaro 😀 tam ir esam cia kad patartume viena kitai, pasidalintume savo istorijom ir pasimokytume kad galbut gali but ir geriau jei atsikratysim tu velniu kurie neverti but vadinami tevais vyrais ir apskritai....

09. May 2010, 12:42

tai pirmiausia ir yra moterims baime likti vienoms,paskui seka kas ka pagalvos,paskui,kad vaikas be tevo ir zinoma del finasines padeties labai stabdosi vyrui spyrimas i sikna..

09. May 2010, 12:32

laimonda tavo auoksiniai zodziai , va tokioms ir reikia buti tvirtoms kaip tu 🌷

09. May 2010, 12:01

kaip kitos sako,bet jis mane myli,jis geras tevas,kaip gali but geras tevas,kai daro visokius velnius..save moterys nori pateisint,nuramint,bet vakare kaukia,verkia pagalve apsikabinusios..

09. May 2010, 12:00

tai va....esu gavus per galva gerai isgyvenimo,niekad nesitaikstyciau su vyro girtavimo,nepareidinejimu namo ir dar kokiu man nepriimtinu elgesiu,o apie zinojima,kad turi kita tai cia jau nebera kalbos...

09. May 2010, 11:38

pritariu laimondai. man ir teko patirti sita skausma, mergaitei buvo 5 metai o sunui vos keli menesiai kai skyremes. o vyras be sazines grauzaties nuruko pas kita ir neuzilgo su ja susilauke sunaus. tfu ant tokiu vyru...

09. May 2010, 11:33

as ir buvau nescia 6 men i dicke buvo jau metu,kai skyremes,skaudu ,sunku,bet visdelto verta ir reikia tokius meslu gabalus mest ir nerandu as jiems ne vieno pasiteisinimo,kad jis geras draugas,pysius ar dar kazkas...vemt varo nuo tokiu ir dar reikia kalbet apie ateilidma ,meile,apsurdas...vyrai kai palieka iskeicia moteris jiems ne laselio neskauda sirdies..

09. May 2010, 11:23

cia faktas ir pritariu simutei, na bet vistiek reikia buti stipriom, jei nuejo viena karta i kaire tai nueis ir antra karta ☹

08. May 2010, 22:14

jezau, kokia baisia tema kalbat... lengva daug ka sakyti, ka nesi toj tragiskoj padety... bet as uzsiauginciau vaika ir viena, nereiketu man tokio, kuris nenurimsta `neimerkes savo pludes` i kiekviena p... fuuij kaip slykstu... aisku, man baisiausia butu tai, kaip reiketu uztikrinti maziui pilnaverti gyvenima, as kalbu apie finansine puse...vis tiek vienai tai labai sunku... dabar dziaugiuosi motinyste ir nuostabiu vyru ir teveliu... bet niekada negali sakyti niekada, nes nezinai, kaip gali buti ateity...

08. May 2010, 20:36

ir mes turim nuostabu teti, kuris yra nuostabus draugas ir gal but kada nors kazkam bus geras vyras. bet kaip musu tevai sako, mes abu per mandrus, per protingi, per daugsavarankiski ir nepasidalinom, kuris is musu mandresnis😃 jo, kai palieka ir nepripazista, tada belieka tyliai paverkti ir nerodyti bent jau tam vyrui kaip jums sunku, bet jei tiesiog reikia issiskirti ir auginti vaika bendrai, bet atskirai gyvenant manau reikia ieskoti kompromiso ir palikti visus pykcius kitiem laikam, o ne tada kai reikia spresti klausymus apie vaika. linkeciau kad visu teciai pildytu net tokius absurdiskus norus kaip musu tettis pildo musu pageidavimus😀

08. May 2010, 20:29

na tikrai negaliu pasakyti kaip jauciamasi kai nescia juolabiau palieka, bet zinau ta kad reikia bent stengtis nesizeminti.juolab kai nescia mergina yra daug jautresne emocionilesne.o vyram pofik,nestumo metu mano vyras pradzioje ir neistengy savo gyvenimo pobudzio keisti, na bet man dekui dievui pavyko su jo pasneketi ir ....zinau turiu nuostabu vyra ir teveili vaikeliui.ir linkiu visom cia rasanciom nuostabaus vyro ir jusu vaikiukam teveliuko 😉

08. May 2010, 20:07

nepyk, bet tu nezinai, nes nesiskyri. o as issiskyriau budama nescia. ir patikek mastai daug ir per viena diena nenubrauki visko, ne vienas is tu vyru i moters gyvenima neatnese vien tik blogi. mano vyras nesimuse, neturejo mergu, negere, bet tiesiog atsiradus vaikui as pakeiciau gyvenimo buda, o jis ne. ir gyvent po vienu stogu nebesugebejom

08. May 2010, 20:03

zinau kad nera lengva,zinau kad kai myli yra sunku, bet geriau anksciau nes greiciau sirdies zaizdos uzgis ir poto tik pasijuoks is tokio vyro o beto ir sirdingai padejos uz sita stebukla

08. May 2010, 20:02

geguziuke, kai gims vaikas, pamatysi viska suzsimirs viskas susitvarkys tu turesi maza stebukleli kuris tau labiau rupes uz viska pasaulyje 😀 linkiu tau stiprybes 😀 🌷

08. May 2010, 20:01

as nesakiau, kad gyvenu ar gyvenciau su tokiu, bet patikek nera taip lengva skirtis

08. May 2010, 19:58

anastazija, nesakau kad neverkciau, bet nesizeminciau jei turi ir kita ..... kad ir kaip sunku butu.beto moku pastovetu uz save ir uz vaika.tai pasakyk kam gyventi su vyru jei jam kita rupi????? del vaiko kad teveli turetu? atmink tevas netas kas padare o tas kas uzaugino

08. May 2010, 19:25

geguzinuke, nera ko liudet cia. tu jau tuoj supuosi savo mazutuka taip? nebereikia liudet, o kai pagimdysi dziaugsimes visos kartu su tavimi 😀

08. May 2010, 18:29

☹

08. May 2010, 18:29

Exx.. Mamytes..

08. May 2010, 13:31

nu kai pagalvoji, tai as savo leliuko teciui atleidziu tiek kartu kiek jis grizta pas mane. kai pagalvoju is salies atrodo tai taip ziauriai ir tokia naivi jauciuos. bet kazkodel jauciu baime likt viena. nors ji matau retai, labai retai, bet vistiek, zinau kad jis yra ir man ramiau. kvaila labai, todel suprantu kaip sunku paciai yra pasakyt ate ir pasirinkt vaikeliuka augint vienai. reik daug valios tam turet.

08. May 2010, 09:21

as zinau ne viena tokia kuri spjove ir pasake ate,tokia viena is ju ir as buvau...kai zmogus supranta,kad blogai padare,gailisi ir tt,taip verta pagalvot,bet kai toks meslo gabalas tai...

08. May 2010, 09:04

Anastazija. Abejoju ar verta kazkam.. Ir ar pati taip elgtumeisi.

07. May 2010, 20:47

viltekamile jei tau ne duok dieve taip atsityktu paziureciau kaip tu iki ryto zliumbtum ir galvotum kaip jam atleisti ar kaip toliau gyventi su juo. nesutikau ne vienos moters savo gyvenime , kuri nusprestu savo noru ar kazkaip panasiai auginti vaika viena. tam reikia laiko ir galiu duot 100%, kad pirma pasistengtum atleisti ir kazka istaisyti

1 ... 48 49 50 51 52 53 54 ... 65