Labukas visoms mamytems:) Labai noriu paklaust,ar yra mamyciu kurios mezga moherines sukneles. Labai noriu ismokti megzti moherine suknute mazylei. Bet nezinau net nuo ko pradeti. Gal kas schemuciu turit su paaiskinimais?:)
Labukas visoms mamytems:) Labai noriu paklaust,ar yra mamyciu kurios mezga moherines sukneles. Labai noriu ismokti megzti moherine suknute mazylei. Bet nezinau net nuo ko pradeti. Gal kas schemuciu turit su paaiskinimais?:)
nai nai kaip fainai............grazu...... o man ir vis laiko pritruksta ,vakarais prie TV pamezgu,bet susiimsiu ir pora vakaru ir tikrai baigsiu . Dbar Laura lauksim galutinio rezultato ri su modeliuku 😉 jau dabar isivaizduoju kaip pasakiskai atrodys mergyte 😛
Nu va pagaliau baigiau 😀 Liko gelytes padaryt 😀 Ir pasijoni pasiut,kai medziaga turesiu😀 Nu visai graziai gavos,bet kita jei tureciau megst butu grazesne😀
mmmm va kokia grazi bus ..... reiks uzsukti i temele ta paskaitineti....kai as megzsiu manau reikes pagalbos su siframimu schemutes 😛
insa mezgu va tokią
pagal schemą rašo kad 216 a reikia dėti... man užteko 108akių...
Insa nea Asta mezga pagal kita schemute 😀 Jos schemute yra prie temutes mezgame kartu 😀
Dar karteli aciu 😀 Buvau uzvilkus mazylei 😃 Ji visa laika norejo paciupinet,tai susigriebe visa sijona i rankytes ir nepaleidzia 😃 Reikejo prie lango pastatyt kad nukreipt demesi ir pazet kaip suknyte atrodo 😃 as irgi sagyte darysiu galvytei, tada per liemeni reiks tiesiai daryt kad uzpakaliukas ilistu 😃 Nes jei i lieminsiu pasijoni neilis ji man😀 Tikiuosi suprantamai paaiskinau 😀 Asta,oi kaip nemegstu ardymo☹ As kelias klaideles padariau,bet nieks tikrai nepamatys 😃 Tai ir neardziau 😀
kokia tu mezgi Asta? pagal tapacia shemute ? kiek akiu dejei ?
laura gražu, o kai išsiplaus bus pasaka... 😉 o aš savo suknelę iš naujo mezgiau, nes laaabai jau platus tas sijonas man gavosi... tai ardžiau laukan ir dar sumažinau akių skaičių...
arba tiesio sagyte , kaip as suknelei dariau.
Aciu 😀 Bandysiu megst ir rankovytes 😀 Mano pati nemegstamiausia dalis 😀 Bet tai jei darysiu tokia pat kaip suknyte bijau kad neilis ji i ta apatini,nes megsta dalis damposi, o apatine ne 😀 Uztrauktuka apatinej daly det gal tada? 😀 kalnieriu baigiu numegst 😀
Tikrai daili ir miela suknutė 😀 grožis 😀
labai daili ...kai pabaigsi iki galo bus pasakiska. Tai is tos medzegytes siuk vientisa tokia pacia kaip ir megzta dalis , vistiek po apacia kokia bliuskute vilksi, arba numegzti dar rankovytes.
Oi nuotraukyte pamirsau 😀
Na va pagaliau mezgimas baigtas 😀 Liko apdaila 😀 Pasijonis is silko medziagos ir t.t. 😀 Gal kas turi patarimu kaip virsu padaryt sukneles,as turiu omeny is silko,apacioj kaip ir pasijoni ,Ar tik silko pasijoni palikt?😀
Aha apnersiu 😀 Oi dar nebaigiau sukneles 😀 Vakar laiko nesuradau 😀
O atomine ir pati buvai pasipuosusi nerta suknele ? gal turi foto kur matosi sis grozis 😉 ?
Kaip apdaila darysi ? apnersi ?
Kaip apdaila darysi ? apnersi ?
Na jau beveik i pabaiga😀 Siandien vakare ikelsiu nuotraukyte 😀 Bet dar apdailos reikia 😀 Ir desiu silko medziagyte po apacia 😀
Niu Laura nebaigei dar savo sedevro ?
Aha😀 Kiek anksciau jau minejau cia tai nebesikartojau 😀 Kaip tau sekas megst Asta?😀
laura, nu ji dar kiek skaičiau apie 10cm patysti turėtų...
Aciu aciu,tik minusas tas kad mano servetele labai mazyte tai man sito blyno ilgis gavos tik 22cm,kazkur skaiciau,kad turi but bent jau 90eiluciu 1eriu metu mergytei,kai mezgi 😀Tai ilginau i virsu😀 Sekmes bandan ateity Kristuliuk,pasidalink savo patirtim cia kai jau nuspresi 😀 Smagu bus paziuret 😀 O cia mano jau prailginta truputi 33cm dabar😀
Aciu aciu,tik minusas tas kad mano servetele labai mazyte tai man sito blyno ilgis gavos tik 22cm,kazkur skaiciau,kad turi but bent jau 90eiluciu 1eriu metu mergytei,kai mezgi 😀Tai ilginau i virsu😀 Sekmes bandan ateity Kristuliuk,pasidalink savo patirtim cia kai jau nuspresi 😀 Smagu bus paziuret 😀 O cia mano jau prailginta truputi 33cm dabar😀
Laura, kaip gražiai tau pavyko numegzt..super super.. aš vis dar delsiu, megsiu vėliau 😀
Pilna internete serveteliu mezgimui paieskok (servetelines sukneles) 😀 Nes visos jos mezgamos pagal sias schemutes 😀
Grazu Laura, as ir krikstynom galvoju kazka panasaus megzti, bet vis jokios schemutes nerandu .
Nu pas mus taip karsta tikrai nebus😀 Bus spalio pabaiga kazkur,tai dar laiko biski turiu😀 kaip nors 😀
Aš kadangi eksperimentams laiko neturėjau, tai sakiausi viską, dar skraistė megzta yra, ir realiai labai džiaugėmės, tik rugsėjo gale tikėjomės vėsios dienos, o buvo virš 25, tai truputį karštą buvo, nors bažnyčia vėsi atgaivino, o vėliau perrengėm 😀 gražių mezginių jums 😀