Labukas visoms mamytems:) Labai noriu paklaust,ar yra mamyciu kurios mezga moherines sukneles. Labai noriu ismokti megzti moherine suknute mazylei. Bet nezinau net nuo ko pradeti. Gal kas schemuciu turit su paaiskinimais?:)
Labukas visoms mamytems:) Labai noriu paklaust,ar yra mamyciu kurios mezga moherines sukneles. Labai noriu ismokti megzti moherine suknute mazylei. Bet nezinau net nuo ko pradeti. Gal kas schemuciu turit su paaiskinimais?:)
Niu lauksim dabar rezultatų 😀
na taip, del kas antros eilutes tai zinau 😉 Aciu merginos uz paaiskinimus 😉
Panduk taip ten ir yra su tuo ismezgimu keliu akiu,bet pas tave turejo but su trim akim taip,nes jei paziuretum i schemute yra du uzmetimai is sonu o tai reiskia kad 2 uzmetimai dviems pradingusioms akims😀 Tai ta apversta U gali pirma nuimt,antra ismegst ta aki nukelt ir is kaires puse irgi aki perkelt ir is 3 akiu liks tik viena😀Nu tikiuosi suprantamai as cia paaiskina😃 O del tos blogos akies tai tu tikriausiai teisi,nes girdejau apvaliam mezgime kaip ir nera blogu akiu 😀
Gausis gausis, nes čia labai jau paprastas tas raštelis 😉 Pažiūrėk, net eilučių numeravimas yra kas antrą skaičių, tai visada taip reikia - viena eilutė pagal raštą, kita - vien geros akys (kai mezgi ratu) 😀 O kai mezgi paprastai, ne ant virbalų su valu, tada grįžtant reikia kur gera akis, ten gera, kur bloga akis, ten bloga 😀
o cia dar idomiau ..... na bet vistiek manau kazkas gausis . Kai zurnala turi,su paaiskinimais lengviau megzti, nes kitur buna visai kitokie simboliai ir kitokios reiksmes
Nėra už ką 😉 ir aišku, kas antrą eilutę mezgam vien gerosiomis akimis 😉
Vat aiskutis ,aciu pandukas . Reikes pameginti 😛
Vat aiskutis ,aciu pandukas . Reikes pameginti 😛
Ir aš ne labai suprantu - vienur apversta U reiškia - vieną akį nukelti, kitą išmegzti ir ją ištraukti per nukeltąją.... Kitur skaičiau kad lyg tą patį reiškia ir trikampiukas (kaip schemoj 47 eilutėje 6 simbolis iš dešinės), O čia yra abu simboliai.... :/ Tai čia dar man neaišku 😀 Aš apverstą U mezgiau kaip aš pirma pasakiau, ne 3 akis sumezgiau 😀
Aš tai kvadračiuką mezgiau kaip gerą akį, tai dabar net "susibalamūtinau" 😃 Niu bet raštas vistiek gavosi 😃 Įkeliu dar servetėlės foto, kad matytųsi koks tas raštelis ten yra 😀 Skaičiai reiškia geras akis, o x3, x13 ir pan. - tai koks skaičius, tiek kartų reikia kartoti tą apibrėžtą motyvą 😀
Aciukas Laura , o dar tie skaiciukai 5 arba 3 x3 x13 kokia neismanele esu vajei vajei .... 😃
Apversta U raide - trys sumegstos akys, o kvadratelis juodas tikriausiai bloga akis. Bent jau as blogaja mezgiau ana suknute😀
labai grazi suknute ........ kaip ismezgamas kvadratelis ir tas lankelis ?
labai grazi suknute ........ kaip ismezgamas kvadratelis ir tas lankelis ?
Ėmiau tik nuo 17 iki 45 eilutės, nes man to rašto per daug būtų buvę, per plati ta juostelė gaunasi 😀
Labai ačiū už pagyras 😀 O mezgasi ji laba paprastai-pirma nusimezgi viršutinį sluoksnį, paskui atskirai apatinį, tik žymiai platesnį, kad gautųsi banguotas ir paskui apačioje ties liemeniu jį prisiuvi 😀 Čia schemutė raštelio 😀
panduk, nerealiai gražu 🌷 aš irgi jau tokių siūlų nusipirkau, bet žadu megzti ateity 😉
Tikrai noras yra visagalis 😀 dabar bandau megzti paprastesnę suknutę, o kai baigsis naktiniai mokymaisi ir koliai, sėsiu bandyti tokių grožių 😀 nes nuostabiai gražu 😀 tik va man paros jau maža 😀
Panduk nu grazi kokia suknyte😀 😍 Ir as tokios noriu 😀 Trumpa aprasyma cia gal gali ikelt ir schemute😀 Nu labai grazi suknyte tokiai grazutei mergytei😀
Ačiū ačiū 😀 Aš irgi iki šiol nemokėjau megzti (apart gerų ir blogų akių 😃 ), bet visada varvinau seilę į tas suknelės, o kainos jų tikrai labai didelės..... Bet kai labai labai nori, pasigilini internete, youtube, kaip yra mezgama, draugė dar pagelbsti ir žiūri, kad tai nėra jau taip ir sunku ir visai neblogai gaunasi 😀 Reikia tik noro 😀
Panduk, nerealios tavo suknytės 😀 nuostabiai mergytė atrodo 😀 kaip norėčiau mokėti taip megzti, nes užsakant labai jau brangu....
😀
😃
😀
Įdedu savo naujausią darbelį 😀 Net pačiai gražu žiūrėti 😀
Aciu panduk kad ikelei😀 Butinai Insa pabndyk😀 Ir lauksim sukneles cia😀 rastuko taip pat😉
Labai grazios sukneles ir tikrai ikveåpiate megzti kuo greiciau 😉
Labai grazios sukneles ir tikrai ikveåpiate megzti kuo greiciau 😉
As ir kaip noriu ismeginti tokia suknute,bet noriu gryzusi pas mama pasiimti mezgimo knyga,ten rasteliu yra ir paaiskinimai,nes nevisus tuos zenklinimus suprantu 😛
As ir kaip noriu ismeginti tokia suknute,bet noriu gryzusi pas mama pasiimti mezgimo knyga,ten rasteliu yra ir paaiskinimai,nes nevisus tuos zenklinimus suprantu 😛