Socialinė pedagogika

08. Oct, 05:25

sveikos mamytes.gal kas is jusu mokinasi socialine pedagogika,ar visai neseniai baige mokslus.as kitais metais planuoju stoti.pasidalinkit savo ispudziais.ar imanoma istoti nemokamai,ar "sunku" mokytis?kaip jus suderinate vaiku auginima su mokslais ir t.t.aciukas jums is anksto.

08. Oct 2012, 18:30

taip kaip as esu vilniete tai bandysiu stoti i n.vilniaus esanti universiteta.as siuo metu dirbu aukletojos padejeja.ten daug mokesi mano kolegiu.as auginu du leliukus,padeti visai nera kam.mano vyras labai mazai buna namuose.as bijau,gad bus sunku viska suderinti...o is kur jus?

08. Oct 2012, 18:19

As baigiau soc.pedagogika,tai galiu pasakyti,kad universitete man mokytis buvo lengviau nei mokykloj😉Siaip tai idomi specialybe,daug praktiniu dalyku buvo,ne tik sausa teorija.I koki universiteta stosi?

08. Oct 2012, 18:16

silvijana, tu i socialini istojai po 12kl?kokia tavo buvo pradzia?mano drauge istojo siemet ir jau atsieme dokumentus.sake labai sunku ir mokytis ir nesti 4 kempus.as labai noriu,bet ir labai bijau.jau dabar stengiuosi surinkti kazkokia tai medziaga.tu referatus pati rasei?

08. Oct 2012, 18:09

as mokiausi pedagoginiam, tai labai gyvenimiskas mokslas, bet as neakivaizdziai studijavau...

08. Oct 2012, 17:59

Sveika, esu baigus socialinį darbą, šiais metais stabdžiausi soc. darbo magistro studijas, nes buvo sunku suderinti nėštumą ir magistrinį darbą, kuris man tik ir belikęs. Nemokamų studijų jau kaip ir nelikę. O socialinius mokslus mokytis yra nelengva, tačiau, jei tau tai patinka, tai nebus sunku. Iš tiesų turėjau kolegų, kuriems socialiniai mokslai buvo be galo sunkus, bet tarkim man kartais ten nebūdavo ką veikti. Čia gal nuo žmogaus daug kas priklauso 😀

08. Oct 2012, 17:25

sveikos mamytes.gal kas is jusu mokinasi socialine pedagogika,ar visai neseniai baige mokslus.as kitais metais planuoju stoti.pasidalinkit savo ispudziais.ar imanoma istoti nemokamai,ar "sunku" mokytis?kaip jus suderinate vaiku auginima su mokslais ir t.t.aciukas jums is anksto.

1 2