sveikos mamytes.gal kas is jusu mokinasi socialine pedagogika,ar visai neseniai baige mokslus.as kitais metais planuoju stoti.pasidalinkit savo ispudziais.ar imanoma istoti nemokamai,ar "sunku" mokytis?kaip jus suderinate vaiku auginima su mokslais ir t.t.aciukas jums is anksto.
Labas dowwi,
Kaip matau tu baigusi socialine pedagogika, gal galetum parasyti man laiska i el pasta. noreciau pasikonsultuoti..
skypes.skypes3@gmail.com
parasiau i a.z el pasta 😀
aciukas tau didelis dowwi.gal tu galetum atsiusti savo el..pasta..as labai noreciau tiketi,kad viskas bus gerai ir as istosiu.man begalo patinka dirbti su leliukais.as siuo metu dirbu aukletojos pedejeja.dirbu jau 5 metus.
Na taip jei mokysies mokamai jau turesi daugiau pastangu ideti norint islaikyti gera bala, mes kai mokemes jei kazkur labai sunku buvo tai nelabai ziuredavom i pazymi svarbu bent islaikyti egzamina budavo, nors aisku irgi noredavosi geriau ji islaikyti 😀 jei reiks kokios medziagos rasyk man i pm. jei kazka turesiu persiusiu.
aciu tau uz palaikyma dowwi.as 13 metu jau kaip nesimokiau.gal but del to ir pergyvenu,nepasitikiu savo jegom.as vis del to planuoju stot is pradziu nemokamai.ziuresiu kaip bus.mano drauge sako,kad kas mokosi mokamai lengviau mokytis.nereikia siekti didelio balo,kas mokosi nemokamai turi surinkti tam tikra bala.daugiau reikalauja.net nezinau...
as is Utenos esu. Aš irgi patarčiau iš anksto neužsiversti medžiaga, jau kai žinosi ko reikia tokiu atveju ieškotis, manau taip bus lengviau pačiai.
dowwi ,is kokio miesto tu esi?as zinau,kad n.vilnioj yra universitetas.as vilniete.
Neretai skiriasi ne tik universitetų medžiaga, bet ir vienais metais būna viena, kitais kitokia. Programos juk tobulėja. Aš manyčiau būtų tiesiog didelis savęs apkrovimas ieškoti medžiagos, kai dar jos nereikia ir nežinia kokios reikės.
o i kuri universiteta stosi? na zinoma teks pavargti, bet manau kad spesi 😀 as darbus dazniausia naktim darydavau kai vaikas miegodavo, dar tuo metu dirbdavau slenkanciu grafiku tai turedavau ir dienu laisvu mazyle i darzeli ir mokiausi. Sunku budavo kai reikedavo i paskaitas vazineti. Galeciau info pasidalinti ka turiu kompiuteryje pasidalinti nors daugiau pas mane sviestos medziagos, pilna deze nemaza turiu 😀 tik nezinia ko tau reiks jei kitam universitete gali viskas skirtis.
sveikute dowwi.as irgi siuo metu dirbu ir auginu 2 leliukus.istikruju labai pergyvenu kaip as viska suderinsiu...dristu paklausti,gal tu turi kokios nors medziagos....
Baigiau soc pedagogika 2010m. VPU na nepasakyciau kad buvo labai sunku mokytis, bet žinoma ir nelengva, kartais net buvo minčių viską mesti nes atrodė kad jau per sunku, nors mokiausi neakivaizdžiai tačiau turėjau šeimą ir dar dirbau, tai tikrai kartais sunku buvo viską suderinti. Mes gaudavom nemažai info iš kitu grupiu kurie jau buvo kitame kurse 😀
gal kas is jusu stos i socialine pedagogika kitais metais?
Mokslai kainuoja brangiai, neretai dar ne tik mokslas kainuoja, bet ir knygų gali tekti pirkti, šviestis, jei per brangu mokėti už knygas. Aišku, kiti neperka, sukasi kitaip.
mane gazdina dar tai,kad jeigu nesurinki tam tikra bala reikes mokesti bent jau siemet 4.000lt uz sesija.ziuresiu kaip bus kitais metais....
O man siūlė darbą mokykloje net du kartus, bet aš nėjau, nes nepatiktų darbas mokykloje ir nei vienas įstaigos vadovas nesakė, kad negalėčiau dirbti, tiesa, vienas užsiminė, kad reiktų pabaigti ir pedagogą, bet jau bedirbant eigoje. Čia iš tiesų dar labai painu, nes vienur vienaip, kitur kitaip 😃 Daug kas priklauso nuo įstaigos vadovų.
O socialinis darbuotojas negaletu dirbti mokykloje, nes neturi pedagoginio issilavinimo 😉
O kaip tada soc. pedagogas gali dirbti tarkim su nuteistaisiais, krizių centruose, senelių globos namuose ir pan., ten kur rizika ne vaikai? Mums aiškino, kad pedagogo darbas daugiau susijęs su vaikais, jo sritis siauresnė nei soc. darbuotojo.
As kai mokiausi mums destytojai sake,kad soc.pedagogas gali dirbti socialinio darbuotojo darba,o socialinis darbuotojas soc.pedagogo darbo dirbti negali😉
Aviete, jei sakai, kad labai skiriasi, tai gal gali pasakyti kuo? Nes tarkim mano studijų metais netgi daug paskaitų būdavo mums, soc. darbuotojams su soc. pedagogais, tas pats ir dabar, kai studijuoju magistrą. Netgi ir dirbti galima soc. darbuotoju soc. pedagogo darbą ir atvirkščiai, pati esu su tuo susidūrusi.
soc.darbas nuo soc.pedagogikos labai skiriasi...nemaisykit siu dalyku, mokytis nera labai sunku, bet laiko paaukoti teks, neakivaizdziai daug lengviau pasibaigt butu,nei mokytis stacionarei, vien laiko atzvilgiu ir jei yra seima...o referatai tai jusu negelbes - nes dabar dauguma universitetu turi duomenu bazes, kur kaupia studentu darbus, ir uz plagijavimus salina is universiteto ar imasi kitokiu sankciju...kas va mokesi nesenai zino tai - kad destytojams vien popierinio varianto negana, praso ir elektronine versija pateikti...tad pagalvokit ar verta jums cia darbu prasyt...
Specialybė reikalinga, žinau nemažai laisvų darbo vietų.
As baigiau SU 2004 m. Mokytis nebuvo sunku, tik klausimas, ar si specialybe dar populiari...
aciukas jums ...
Studijas as baigiau pries 5metus,tai nelabai is referatu ka turiu issisaugojus.Bet tau dabar tikrai neverta ruostis busimoms studijoms😉
bet kokiu atveju aciukas tau silvijana.taip zinau.koleges sake kad labai sunku viskas ypac pradzia ir pasiruosimas kontroliniams darbams.
Aš tai nelabai ką galėčiau atsiųsti, nes nuo kolegijos laikų nieko neturiu kompiuteriniu variantu, be to jau viskas pasenę būtų, o iš dabartinių studijų, tai tiesiog tau per sudėtinga būtų, nes, kaip sakiau, čia magistras, ir kam kišti to, ko tau tikrai nereiks. O tu tiksliai nežinai į kokį univerą stosi?
55, taip, po 12 kl. įstojau, bet jau seniai 2002 m. Aš stojau į Marijampolės kolegiją, nors baigiau mokyklą 8 balais, tačiau įstojau į mokamą vietą ... tačiau tai kinta kiekvienais metais ir nežinau kaip dabar, o dar žiūrint kur stoji ... Medžiagos tu nesusirinksi niekaip, nes ji dažnai kinta ir priklauso daug kas nuo universiteto. Nebent žinai kur stosi ir iš buvusių susirinksi medžiagą, bet 100% kažin ar pavyks. Taip, aš viską rašiau pati. Magistrą studijuoju Romerio universitete.
gal tu zinai kokiu adresu kur galima pajieskoti?
aijos dristu paprasyti taves..gal tu turi kokiu referatu? ☺
As is Siauliu,o mokiausi Klaipedos universitete.Jeigu vaikuciai jau paauge,tai gal nebus sunku mokytis