Senbuvis augintinis ir namuose atsirades kudikelis - ar gali buti suderinama?

20. Jun, 09:14

Sveikos visos merginos! Norejau Jusu nuomones - laukiuosi sunelio, o namuciuose jau gyvena triju metu labradoro retrivere? Parasykit Jusu nuomone kaip Jus gakvojat ar gali gyvunai sugyventi su gimsianciu leliuku viename bute? :)

23. Jun 2010, 13:11

mano suo irgi aktyvus jei tik ja pajudinsi tai neatstos😀o siaip tai kai gryzom su vaiku namucio tai buvo manes labai pasiilgus,o vaikuti tai ignoravo tik dabar kai ir vaikutis pradejo dometis ja tai ir jinai priena pauostinet😀o del lojimo tai jis priprates,nereguoja net kai miega😀

22. Jun 2010, 19:14

tai vat ir mano sunekas - aktyvuolis. Va del to ir baiminuosi. Del lojimo tai nebijau. Vis raminuosi, kad mano lelius jau dabar pilvelyje girdi ir skiria suns lojima, tai gimus jam nebus naujienos 😃

22. Jun 2010, 12:31

pradzioje leliukai negirdi suns lojimo, o paskui jiems tampa iprastu garsu, kad nelabai ir reaguoja. musu suo buvo iprates guleti salia manes, bet turejo pakeisti si savo iproti😀 o kai suo suprato, kad yra vaikas, tada labai saugoti ji pradejo, net musu tevus labai stebedavo, jei jie vieni be musu eidavo prie leliaus😀aisku, jis niekada nepuole

22. Jun 2010, 11:59

Sveikutės 😀 mes auginame šuniuka-pudeli. Ir labai bijau kaip reaguos i kudikeli, nes jis labai yra emocingas, kai nori zaisti gali ir idreksti ir su dantukais pakibinti, o kur jo cypimas ar lojimas is niekur nieko.

22. Jun 2010, 11:54

nuevo, pamatysi, nepajusi jokio vargelio, ziuresi, kad jau viskas savo vietose, kad viskas puiku... nepanikuok be reikalo, viskas bus puiku, dziaukis kol dar pilviukas pupso 😉 tuoj tuoj supuosi ta maza angeliuka 😍 as kai pagimdziau, labai pasigesdavau pilvo, ir tokia nostalgija apimdavo kaip pagalvodavau....
na nepykit, ne i tema as cia 😘

22. Jun 2010, 07:56

Va mane ir ramina, kad suniukas yra mazesnis alergenas, nei katinukas 😀

22. Jun 2010, 00:56

nu ir nieko ir tu praeisi tuos vargelius 😀 man ir dar pries akis tas vargelis 😀 bet kazkaip nenoriu jaudintis del to manau sueis sako suo ir karemas pripranta tai manau ir ce susigyvens ,nukris gyvuneliui nereikalingi plaukai jau nuo to neapsaugosi ,svarbiause nuo katino saugot vaiko akis kad neiskabintu😀

21. Jun 2010, 23:29

jum visom faina jau kai tuos vargelius praejot ir zinot kaip jusu gyvuneliai reagavo, o mano dar tik priesaky....

21. Jun 2010, 22:24

na mes ir katina auginam.. bet kai gime dukryte menesiui isvezem pas mama, tai jis ten neblogai buvo priziuretas, nes ir man sunku buvo, o ir siaip sterilumo norejosi.. o dabar kacius neina prie vaiko, pauoste pora kartu ir gana, pripazino😀

21. Jun 2010, 17:52

Reik tiketis, kad susigyvebs grazuoliai mano 😀

21. Jun 2010, 15:39

musu katinas net artyne neejo, bijo vaiko😀

21. Jun 2010, 15:28

suo tai nieko jis nepadarys tam vaikeliui aisku reik ziuret ka nezugriutu katinas eina pas vaika galia tsigult ant veido ir uzdusint nuo katino reikia labai saugoti nes jie jaucia ta pieno kvapa kazkaip

21. Jun 2010, 15:22

as auginu du sunis vienas kieme kitas namie ir aciu dievui mano vaikelis nealergiskas😀suniukai biski pavydi gal kad jiems maziau demesio,bet siaip kai mano sunus pamato suniuka tai visas issisiepe ir net dreba kaip nori ji paliesti na o kaip paaugs tai manau bus geri draugai😀

21. Jun 2010, 15:14

kiek girdejau is gydytoju,tai suo specialiai alergijos nesukelia,jei vaikas turi,tai turi,tiesiog suzinosit snksciau,jei turesit savo suneli 😉 cia per MK laida kazkada seniai snekejo taip pat apie tai 😉 o suo tai tikrai didelis,reiks tiesiog laaabai saugoti 😉

21. Jun 2010, 12:58

manasis kai parsiveze mus is ligonines, tai katina buvo uzdares tualete😀

21. Jun 2010, 12:27

mano suo tik 10kg, bet ir labai saugojom, labai neleidom siauteti, kad netycia neuzgautu, bet db, jau tokios problemos neliko. o su alergija nezinosi...

21. Jun 2010, 11:52

as tik bijojau del dydzio savo suns, zinai, visgi 35 kg.... ir del alergijos, jei kartais vaikeliui butu. Daugiau mano akim irgi viskas yra suderinama! 😀

21. Jun 2010, 11:49

daznai juokaudama sakau, kad turiu du mazus vaikus: suneli ir suni😀 db su maziumi mes kartu einame suni pavedzioti, vaikais, kaskart iseidamas is namu suniukui pasako ir parodo ir ate😀 nemanau, kad gyvunas gali trukdyti, tik reikia viska suderinti ir nekils problemu")

21. Jun 2010, 11:46

Aciu Medyte ir Adatele uz padrasinimus! As ir negalejau pagalvoti, kad reiktu savo miela suneka atiduot, tik va vyras apie tai garsiai pamaste. Man irgi kazkaip - jei jau apsiimi augintini auginti, tai ir reikia ji tureti. Teisingai, jei antras vaikas atsirastu ir nesusigyventu, ka ir pirma reiktu atiduot. Juk jokiais budais! Reik tiketis, kad viskas bus gerai!!!

21. Jun 2010, 11:07

mes turime namuose suni. is pradziu galvojome, kaip jis priims nauju gyventoja, bet musu nerimas buvo be pagrindo. kol buvau ligonineje, vyras parveze sunelio kepuryte namo ir parode suniui, kad pauostytu naujo kvapo. kai parvezeme naujagimi, pirmiausia nupazindinome ir jokiu problemu😀 aisku, musu augintinis yra super ramus ir nezino, ka reiskia pykti, bet db, kai mazius jau ne mazas, tai tenka saugoti suni, nes vyrukas megejas ji tampyti, karstytis ant jo. ir esu skaiciusi, kad augintiniui reikia rodyti demesi toki pati, koks buvo iki vaiko atsiradimo, kad suo ar kate nesijaustu atstumtas. db pas namuose tokie siutimai ir lakstymai, kad ohoho😃 o atejusi gydytoja, aplankyti vaiko pasake, gerai, kad turite suni, jis parnesa si lauko visko, o vaikas igyja didesni atsparuma alergijoms, aisku, jei vaikas linkes i alergija, tai nieko nepakeisi

21. Jun 2010, 08:57

Kodel gali nesugyventi suo su vaiku? Jei normalus seimininkai, auklejo ir priziurejo suni, tai jokiu problemu negali buti. Nereikia daryti problemu is nieko. O kai lauksiesi antro vaiko, tai pirmagimi irgi atiduosit kazkam? O jei nesugyvens? O retriveriai dar tokie protingi! Mes turim anglu buldoga (ne paslaptis - tai nera pats protingiausias suo 😃 ), o dar ir su elgesio problemom nuo pat mazens. Kol kas - jokiu problemu. Jei ju iskiltu, tada ir ziuretume kaip elgtis. Gyvenk sau ramiai, pasikonsultuok su kinologais kaip elgtis, kaip supazindinti suni su vaiku ir t.t. ir viskas bus gerai. O vaikui augti su gyvunais - tik privalumas!

21. Jun 2010, 08:49

Cia zinai, tikriausiai kaip kas reaguoja 😀

21. Jun 2010, 08:41

pas mano drauge namie yra katinas,sinsilos.neseniai gime leliukas,na ir nieko.ji net galvos sau nesuko.

20. Jun 2010, 23:37

Ach! Mat nesupratau Redvelvet 😉

20. Jun 2010, 23:36

as cia agresyvuma turejau omeny, o ne fizini aktyvuma 😉

20. Jun 2010, 23:35

Ne ne, as savo retriveres niekaip negaleciau uzmigdyt ar atiduot, del to ir uzvedziau sia tema, nes man labai rupi!!!! Vien mintis, kad ja reiketu pasalint is gyvenimo - tragiskai baisi. Kai ja isigijau prisiekiau sau, kad niekam jos neatiduosiu. O va kad kate didesnis alergenas, net nezinojau, Moskeli.
O Redvelvet, neapsigauk! Retriveriai - anaiptol ne ramus sunys. Taip, jie patys geriausi seimos nariai, be proto myli vaikus. Bet jie prie to paties ir hiperaktyvus! Jei juos laikai namuose, reikia susitaikyti su tuo, kad jiems per diena reikia bent 80 min AKTYVAUS darbo, t.y. ejimo, pasilakstymo, issidukimo, jie kaip degtukai, ju visur pilna, aktyvus jie. Taigi jei norit seimai ramaus gyvenimelio ar nenorit ilgai ganytis kieme - retriveris netinkamas. Tikrai tai zinau, nes pati uzsiiminejau kinologija ir sunu dresura 😀

20. Jun 2010, 23:26

taciau kiek zinau, jei vaikas tik gimes is karto susiduria su kate, galimybe tapti alergisku labai sumazeja

20. Jun 2010, 23:24

jo dauguma kas elergiski tai kates plaukui ,mes ir sakem turbut labradora kaip seimos suni isigysim kada nors nes jie labai mieli vaikams aisku as beproto noreciau niufaudlendo bet jis kiek didokas nu bet svajone gal issipildys😀

20. Jun 2010, 23:13

Auginu ir as gyvuna - kate 😀 ji nera labai agresyvi ar kazkas panasaus, taciau pries gimdyma taip pat buvo uzplude priestaringi jausmai : kaip bus su plaukais, ar kate pripazins vaika, ar ji myles, ar vaikas nebus alergiskas..taciau kai gime dukryte viskas savaime ejosi kaip per sviesta, jokiu bedu mano augintine nesukele. Iki pat siol laukia kol dukryte uzmigs ir tik tada eina pas mane pasimeilinti 😀 tikrai nemanau jog reikia pult atsikratyti suns, juk retriveriai garseja meile vaikams! Mano vyras svajoja apie suni, tai sakiau jei pirksim tai tik retriveri, jie labai protingi ir ramus sunys, o del alergiju.. didesne galimybe tapti alergisku vaikui yra tada kai jis po kurio laiko susiduria su gyvunu. O be to, labai mazas procentas zmoniu alergiski sunims, didesnis alergenas - kates.

20. Jun 2010, 23:08

aisku kaimuose niekas neziurejo prie ko tie vaikai augo ir kokia srankas kisdavo i burna pries tai velnias zino ka prigloste ir nieko visi sveiki

1 2 3 4