Sveikos visos merginos! Norejau Jusu nuomones - laukiuosi sunelio, o namuciuose jau gyvena triju metu labradoro retrivere? Parasykit Jusu nuomone kaip Jus gakvojat ar gali gyvunai sugyventi su gimsianciu leliuku viename bute? :)
Sveikos visos merginos! Norejau Jusu nuomones - laukiuosi sunelio, o namuciuose jau gyvena triju metu labradoro retrivere? Parasykit Jusu nuomone kaip Jus gakvojat ar gali gyvunai sugyventi su gimsianciu leliuku viename bute? :)
as mataidel lojimoproblemu neturiu, tik va del ugio prisibijojau...
na mes turime toijterjera, atsirado mergyte kuriai dabar 5 menesiai, tai zinot tikrai galvojome jau reikes kam nors atiduoti suniuka, nes jis labai judrus ir buvo numyletinis musu...galvojome nesusitvarkysime su jo lojimu, nes tik kas nors krepst... tai ir loja... tai apie menesi laiko teko pavargti su tuo lojimu, bet jis kazkaip suprato, kad negalim loti kai miega mergyte tai ir neloja. su augintiniais reikia dirbti ir tureti kantrybes kai atsiranda mazyliai ..
na tikiuosi, kad ir su mano labradore nereikes pyktis...😉
Taip, taip, jie protingesni, nei mes galvojam 😀
Bet jis ne "piktybiskai" neatsitraukia, Vikuti, juk taip? 😉
Mes auginam suniuka jau labai islepintas viskas tik jam ir jam,kai parsiveziau leliuka i namus pirma suniuko reakcija buwo nekokia bego sleptis i spinta 😃 bet po kiek laiko pasakojimu suniukui apie leliuka jis apsiprato 😀 praeijo jau beveik menesis o suniukas negali atsitraukt nuo leliuko tai va turim aukle 😃
ir mano katinelis, nors buvo auginamas kaip mazas vaikas, labai supratingai reagavo i nauja seimos nari.. tik kartkartem isliuogdavo i vezima..matyt isbandyti kas cia per daiktas 😃 ir zaidzia su dukryte labai svelniai, jau kada nebekarpau naguciu - nei vieno ibrezimo 😀 o jus pamatytumet jo reakcija kai mazoji verkti pradeda! virsdamas lekia pas ja paguosti 😉
Sandrulia, labai padrasinantis tavo pasakojimas 😀
Sveikutes! Mes auginam katina, kuris niekaip negalejo suprasti, kodel manes nebuvo namie visa savaite ir man grizus jo niekas nebeisileido i lova 😀)) Bet jis labai greitai isisavino nauja tvarka, jai nepriestaravo ir po keliu dienu net atsiklausdavo, ar gali ieiti i kambari, kuriame budavo mazoji. Buvom labai nustebe, kad turim toki protinga augintini. Jei as jo nematydavau, jis ant slenkscio sumurkdavo ir jei as nieko nesakydavau, ieidavo i kambari, o jei pasakydavau "ne" arba "negalima", tai atsisesdavo ant slenkscio 😀 Dabar mazajai jau 2,5 men, o katinas kartais prieina ir ja per atstuma pauosto arba is toli pasiziuri, kaip ji spurda, bet kai pradeda rekti, jis tuoj pat dingsta savo sleptuvej 😀) Siaip kol auginau pilvuka, tai jis labai daznai ateidavo ir prisiglausdavo prie jo, mazoji is pilvo yra ji net apspardziusi 😀)
o pas mane patele, ir dar hyperaktyvi! 😃
as manau jog liksi maloniai nustebinta 😉 na, pateles skiriasi nuo patinu,pastarieji daaaug ramesni, taciau ir vieni ir kiti dievina vaikus 😀
ne ne, gink Dieve, del agresijos as net neabejojiu, kad jos nesulauksiu is savosios labradores. Baisoka tik del jos dydzio, va kaip sakai, kad netycia nepastumtu, nenumintu
na aisku, kol maziukas bus reikia pasaugot. as ir dabar vis ziuriu kad nepastumtu, neuzgautu..taciau agresijos is retriveriu manau jog retas sulaukia..net sunku isivaizduot kas juos galetu isprovokuot. nemanau jog sunys, o ypac sie galetu pavydeti 😀
Tai va matai, jei mano leliukas jau toks butu, gal ir as maziau stresuociau, o cia zinai - suneke mano jau senbuve namuose, o leliukas bus naujas gyventojas. Kol kas tai uzkardeles saugos vaiko teritorija nuo jos, bet juk neilgai trukus ateis laikas, kai leliukas mano ropot prades, va tada kaip reiks islaikyt juos skyrium 😉, kad suo nenuspaustu netycia leliuko mano.
kol buvo maza, suneliai taip pat mazi buvo 😀 ir kvaili 😀 todel tik is tolo dziaugdavosi vieni kitais
ne, siose nuotraukose uzfiksuotas pirmas ju susitikimas 😀
Perziurejau nuotraukas Redvelvet, super!!! Bet matai, tavo mergaiciuke jau paaugus. Primink man, ji su sunekais nuo pat gimimo ar nea bendravo?
Parasiau tau laiskiuka, feisbuke nedave ziuret, tai laukiu e`mailo 😉
na, ar isejo paziureti?
parasiau tau laiskiuka Redvelvet 😉
😉
nuevo, parasyk savo el pasto adresa, imesiu ten 😀
Butu labai faina nuotraukas paziuret😀
jo... matyt dydis netinka ☹
kazkodel neikeliu foto
paziurek, nuevo, kaip puikiai mano dukryte sutaria su retriveriais 😀
tycia tai ne, bet is pavydo neaisku kaip gali but ... tai ir svarbu nepamirsti 😉
galvoju, kad suo juk toks protingas padaras, neturetu jis tycia skriausti mazylio 😉
mes taip pat turim suni 😀 , taip pat labai bijojome, kaip bus, nes ir labai aktuvus. Pirma diena, buvau issigandusi, nes buvo ilgai musu nemates ir pradejo sokineti. Idejom vaika i lovyte, jis kasti kas cia toks. tuomet parodem jam vaikuti, leidom atsargiai apuostyti ir nudengem viena lovytes krasta (nes buvo uzdetos apsaugos). tai kai grizdavo is lauko visuomet turi suziureti kur vaikas 😀 ar lovytej ar ant lovos ir viskas gerai. po vaikucio gimimo ir suo suprotingejo. tik zinoma reikia ir jo neatstumti, nes kazkada gi jis buvo svarbiausias 😀 😉
Va tokius komentarus pasiskaicius ramiau ir pasidaro 😀