Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

12. Jul 2011, 14:28

as as esu,Rasvyda😃 gal kavos ikalam?😀

12. Jul 2011, 14:27

Sveikos,oj kaip fainai Inetai,tiek laukus ir sulauks jau😀as verdu pietus,Rokas ziuri spektakli,bet reiks migdyti jau😀pas mus tai geras oras,tik vejas gan stiprokas bet nieko...Ineta,as jau palangoj maudziausi😀snd nuvarem masina truputi patvarkyt,ir iskart man jos truksta,reikia ir ten ir ten o visur vaziuot reikia tolokai nueit😃 pripranti prie gero taip ir buna😃

12. Jul 2011, 10:57

uo rimtai kokia butu grazi data 😀 bet jai matomai visai nerupejo datos grazumas 😃 bliamba jau dicke tavo panele bus 😀 ai nors kai pagalvoju rytoj jau mildai pusantru metu.. negaliu patiket kad jau tiek laiko praejo.. kada kaip kur? paziuriu va tokia dicke sedi, multikus ziuri, o kur ta mano kruopike kur gime? nezinau.. nebespeju gyvent 😃

12. Jul 2011, 09:55

Rasvyda siandien tokia nekalbi kazkokia 😃

12. Jul 2011, 08:40

Labas rytas 😀 oij Laura mano sunio akys gali ir dar labiau prasprogti 😃 ai kokio ten grozio nezinau, bet kai vaziavom pirkt, buvo pati mieliausia 😃 ale nepanasi nei i teva nei i motina, tai nezinau kas cia per gyvis gavos 😃 ir velniop ten tas uodegas taiop nukarpe.. ai bet gerai, pripratom prie jos ir jos lojimo, tai kai neloja buna geras suo 😃 beje as ir pati kartais ja ziurkike pavadinu 😃 nes kai ko nors bijo tai ausis priglaudzia prie galvos nu ir atrodo grynai kai ziurkike 😃 aha apniuke visai siandien.. gal dar prasigiedrys nes rodo kad mazai debesuota bus 😀 ir isilti diena turetu iki 25 laipsniu, nu ziuresim 😀 o as pergyvenau kaip cia nakti bus kad taip anksti atsigule, ogi super viskas, miegojo geriausiai, tik paryciais pradejo virksnot, sakau ateik pas mane po kaldra, atejo, pagulejo gal kokia 1 min, ir atgal nuvare i savo lovike 😀 dar pamiegojom iki 8.15 😀

12. Jul 2011, 08:31

oi Laba ryta 😃 geros visom dieneles 😉 pas mus orelis prastas, bet gerai, gaivuma 😀

12. Jul 2011, 08:29

Kaba ryta mamuliukai 😉 mes lekiam pas uosvija 😉

11. Jul 2011, 23:31

va matau lipalo zinove 😃 😉 bet ale tavo sunio akys dar gali daugiau pasprogt? 😃 sutka neisizeisk 😀 as turejau suniuka (i tvo tikrai nepanasi) tai viena bobute ziurke isvadino 😃 oi kaip pykau 😃 sakau gerai, kad visi grazius turi, o kur tiem negraziems detis 😃 bet cia apie mano suni ne apie tavo 😉 grazi tavo Stela 😉 man patinka mazi ciucikai 😀

11. Jul 2011, 23:26

Laura, nieko neturetu nutikti, tie ten kazkokiu pagrindu kad vaikams nekenktu, juk dazeliuose ne vienas vaikas ir lipalo privalges yra 😃 lipalas irgi zaraza saldus 😃 jo, mano suva tai dreba dar iki dabar, akys issokusios 😃 nu jai labai baisu kai zaibuoja ir griaudeja 😃 mano pupa kai smigo, tai tik kombinezona nuvomiau mieganciai seip ne taip, ir toliau deda i aki 😀 teoriskai turetu nusileist 14.00 val, bet praktiskai daznai veluoja 1-2 valandas, tai vaziuosim tik tik ant laiko, kad netektu paskui ten ilgiausiai laukt ir uz aikstele latus klot, nes 1 val - 2 latai 😀 mano pana beje yra muilo gabala atsikandusi 😃 nu seip nenaudojam tokiu, bet syki nupirkau, tai jinai praplese pakuote ir atsikando 😃 bet nepatiko 😃 nu fsio, reik varyt i lovike rimtai 😀

11. Jul 2011, 23:05

nu va ir dundulis vis garsyn

11. Jul 2011, 22:57

😃 oi Ineta 😃 spirgi matau 😃 nu tikiu, sirdele po truputi drebet pradeda 😀 o kelinta grys? nu pas mus tai neblogai nudejo 😀 pasijutau kaip fotografuojama 😃blykst sen blykst ten ir dar blykst blyks 😃 gerai bent, kad dundulis negarsus 😃 ir dbr dar vis pafotkina 😃 kazi as dbr sunerimus. mano maze atsidare stalciu (kurio niekad nereikedavo) issitrauke tuos piestukinius klijus ir paragavo. na toki gabaliuka uzvalge ateinu ziuriu, ogi tik dantu zymes mantos. lezuvi pridejau zaraza saldus. nu bet jie tokie tikiuos nepyktybiniai, ne tie skysti.

11. Jul 2011, 22:26

nebus rami naktis, siauliuos uhuhu kaip deda, ir lyna, vejas, zaibuoja belenkaip 😃 net nezinau kada cia eisiu miegot, nes kol taip bus tai tikrai neuzmigsiu 😃

11. Jul 2011, 22:19

ramios nakties saldžių sapnų 😘

11. Jul 2011, 22:09

ojei pas mus kokie debesai atejo, itariu tuoj dangus su zeme maisysis.. as pasigrazinau - nagus nusilakavau.. raudonai! 😃 paziuresiu dar babilona ir varysiu miegot, jei iseis uzmigt 😀 labanakt mamos, man ryt daug ispudziu laukianti diena 😀

11. Jul 2011, 21:32

kazi kas bus.. mano pupa masinoj uzmigo gryztant is pades, puse 9.. bliamba dbr ir galvoju ar cia bus visam ar atsikels kokia 11 val patriuksmaut 😃 paguldziau net nenurengta 😃 kai lavoniuka parnesiau 😃 nu mat ryte anksti kilo, pietu mazai apie 40 min tenumigo.. gal visam 😀 Ata, smagu, o tu irgi dar neatidariusi maudymosi sezono? mano milda irgi is vandens nelipa, nebereikia tada jai nei smeliuko, nieko, tik vanduo 😃 kazi kaip prie juros bus, vanduo ten tai saltas 😀 padariau ant greicio toki ale torta 😃 nupirkau keptu tu biskvitu, pertepiau su jogurtu, ant virsaus sokolado islydziau, ryt ryte dar ka uzrasysiu, tingejau besitersti su tuo surio tortu, o ir nepigiai atsieina.. isvis dabar jau kazkaip ir jaudintis pradedu, kaip cia bus kai susitiksim, ar milda pazins, ar nores eit ant ranku pas ji.. kazkoks toks marazmas smegeninej daros 😃 Egle, agurkai su medumi tai yra dieviska 😀 as taip labai megstu 😀

11. Jul 2011, 20:11

svarstyklėms reikia krona nupirkti vis pamirštu , tai net nežinau ar pamečiau nors vieną kg 😃

11. Jul 2011, 19:51

kol perskaiciau viska😀as parsiveziau agrastus,susitryniau saldymui😉visos cia tokios uzsiemusios,visos dirba😀mes buvom pre ezero dar snd,tai Roko nejo is vandens istraukt,o vanduo kaip arbata,nu man ryt poryt tur maudymuka jau atsiusti,tai varysim su Roku vel prie ezero,maudysiuos ir as😉o del isejimo is namu,as irgi buvau susikrovus smutkes,bet vyras kai parejo tai pats sudejo daiktus atgal ir atsiprase,po to viskas buvo gerai...o dabar pati pasikeiciau,leidziu jam eit kur nori,daryt ka nori,o as darau ka as noriu...jei veikiam kazka kartu-super,jei atskirai irgi labai gerai...maziau nervu taip😀jei sumastom mes su Roku kazkur islekt,tai ir lekiam,noriu su draugem ir varau😃

11. Jul 2011, 19:42

atia mano dietai 👋 grįžau iš tetos parsivežiau du kibirus agurkų ir stiklainį šviežio medaus , sukirtau du agurkus su medumi o varge kaip skanu 😛

11. Jul 2011, 18:12

ai kaip sakant ka ismoksi ant peciu nenesiosi 😀 ismoksiu kompotus daryt bus liuks 😀 o mes va ka tk saltibarsciu prikirtom 😀

11. Jul 2011, 17:23

kompotų man mama padaro, bet bandysiu šią vasarą ir pati pasidaryt 😉 dar liko kaime juodų serbentų , raudonų serbentų , kitą savaitę nusiskinsim ir kompotus virsim 😀 Agurkus aš pati nuo kokiu 17 metų vakuoju , mama dirbdavo neturėjo laiko tai teko man ta pareiga 😉

11. Jul 2011, 17:21

o mano mociute pernai dare misraines prie mesos tai kokiu ten tik neprigalvojo, ir su moliugu ir su paprikom ir su obuoliais, nu pagrinde tai ten svogunas ir morkos,ir va dar visokiu prideda, seip skanu, bet kadangi su aliejumi ten darosi, tai daug ir daznai nepavalgysi jau.. kazkaip man paskui pradeda rugstis kilt.. tai dar is pernai turiu, sakiau siemet del manes gali nedaryt 😀

11. Jul 2011, 16:59

Rasvyda geras sutapimas su tais vyrais 😉 Pas mus taip pat buvo blogai .... bet viskas susitvarkė . Laura aš burokėlių mišrainės užsivakavau ten ji tokia su svogūnais, pomidorų padažų, labai skanu prie mėsos ,o ir sriuba iš tos mišrainės 👍 gaunasi . Vakare važiuosiu agurkų parsivežti , rytoj vakuosiu agurkus , reik žiemai po truputi ruošti atsargas .

11. Jul 2011, 16:51

nu tu matai kokios cia visos drastiskos su vyrais.. o man taip ir neteko iseit, minksta sirdi turiu, graziai pakalba ir atrodo jau gerai vel.. ai nu gal nebuvo taip baisiai, as psichologini santaza naudodavau 😃

11. Jul 2011, 16:45

nu reiks pabandyti Rasvyda😀nu iki merginos lekiu vel miskan😀

11. Jul 2011, 16:35

ir uogaujam ir grybaujam,o visam kitam patikek manim jegu nebelieka😃

11. Jul 2011, 16:28

oo Adomelis koks jau didelis vyras 😀 Vigilija, uogaujat? grybaut? ar ka ten miske su vyru veikiat?? 😃 😃 😃 Laura, nu as tik tiek darau, su verdanciu perpilu ir fsia, mano mama irgi tik taip, ir neissaudo jai tie kompotai 😀 bet tu daryk kaip jau misliji kad geriau 😀

11. Jul 2011, 16:25

sveikos merginos kaip gyvuojat?mes gryzom is daktares,gavom skiepu paskutini karta,dabar sake reikes skiepytis tik 6 metu😀sveriam mes 12 kg,o ugis 84 cm. Nera kada man nei pas jus normaliai uzsukt varom vis i miska su vyru😀

11. Jul 2011, 16:00

ane, tik tiek? oba, anyta sako dar su soda praplaut gerai

11. Jul 2011, 15:52

su verdanciu vandeniu perpilk slovikus ir dangtelius ir fsia 😀 nu gal neissaudys 😀 as jau irgi beveik viska susitvarkiau, reiks vakarop tik nulekt iki pardes ir iki brolio, savo navigacine pardavem nepagalvoje, tai reiks is bratkos pasiimt, nes treciadieni nesinori klaidziot kaune 😃 o sito miesto nepazystu visai, kol rastumem ta zoo soda 😃

11. Jul 2011, 15:52

o misraines tos virtos kaip skanu, niam niam. ar labai sunku kazi jas pasidaryt??? mano mama su agurkais darydavo, o anyta su morkom paprikom dar ten kazko dedavo. ne mamukai kaip gerai, kad jus turiu 😀 nu tiek visko uzsimanau, ko sakiau gyvenime nei darysiu nei man reik 😃 o va tik su jumis susidejus ir mieliniu bandeliu prikepiau, ir kalediniu sausainiu, o kur dar nerimas 😀 niu liuks 😀 reiks gal isbandyt kokia misrainike, aisku is pradziu reik su kompotais susidorot 😃 😃 😃