Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

16. Jul 2011, 13:20

ai tiesa nepapasakojau prieš rytą vėl pieno pritrūkau , tai daviau Edilijai arbatos gerti ir tiko arbata užmigo pupa ir dar pora valandų miegojo , tai tikiuosi kad iki vasaros pabaigos baigsis ir mano pienas 😉

16. Jul 2011, 13:16

jo baigėsi pas manę ramybė 😉 o tu džiaukis kol namie ramu , tas ramybės laikas aukso vertas 😃

16. Jul 2011, 12:47

pabuvom su Edilija lauke truputi , padžiaustėm skalbinius , sudėjom kitus skalbti , dabar mažoji supas 😀

16. Jul 2011, 12:04

nu ka weikiat ? Mes zaidziam o tetukas ruošia pietus.wakare waziuoja vyrelis zvejot-tik ryt is ryto griš.o man tokia sluoga☹ mirštu 😃 nu ne kaip nors ištwersiu

16. Jul 2011, 10:55

Rasvyda aš tik pajuokavau 😃 😃 😃

16. Jul 2011, 09:35

heloha panos😀 as db gersiu arbatytes

16. Jul 2011, 09:34

😃

16. Jul 2011, 09:17

Rasvyda miegančių traukinys nelaukę 😃 😃 😃

16. Jul 2011, 09:02

na va iškart linksmiau kava gerti kai ne viena geriu 😉 😃

16. Jul 2011, 08:53

Labas rytas,as Eglut su tavim😉

16. Jul 2011, 08:52

Labas rytas 😀 aš jau su kava kas su manim ???? apie tą paną ir aš skaičiau supratau tik vieną dalyką prie gero greit priprantama 😃 😃 😃

15. Jul 2011, 22:43

nu 😉 idomu,idomu ten su ja

15. Jul 2011, 22:06

jus panos skaitet cia forume apie ta pana kuri tipo apgawo ar dar ten kazkas☹

15. Jul 2011, 21:45

ir mes ziurim borundukus😉 pas mus griaudeja,lyja.

15. Jul 2011, 20:08

Ėjau iki labdarkės su Edilija nupirkau vyrui šortus , Einorui marškinėlius, Edilijai paltuką rudeninį, ir sarafaną po to dar iki Norfos palėkėm maisto pasipirkti , dabar visi vakarojam namie 😉

15. Jul 2011, 16:18

dabar ir aš bijosiu stovyklų , nors Einorui tai ten labai patiko jie stovyklavo sporto klube, tai ir futbolą ir tenisą kasdien žaidė , o dar ir naujų draugų įsigijo 😉

15. Jul 2011, 15:33

tai pas mus jau nulijo nuo ryto porą kartų , man šnd paskutinė ramybės diena, nes baigiasi Einorui stovyklavimas 😉 jis norėtu dar savaitę pastovyklauti , bet nebeleisim , nes truputi nekoks maitinimas , beveik visas dienas pietums valgė tik dešreles tik vieną dieną davė varškės apkepo ir tai maniškis jo negavo nes atsisakė valgyt sriubą su grybais visą dieną būtų alkanas buvęs jei nebūčiau įdėjus banano ir nektarino , dar karta pasimokiau kad pigu tai dar nereiškia gerai 😉

15. Jul 2011, 14:44

Tikrai gaila Rasvyda kad negali pasitikrinti nueiti , aš taip pat jau paruošiau pietus Edilija pavalgė ir nuėjo miegoti 😀 reikia eiti skalbinius nusirinkti , šnd pas mus labai apniukus diena , taip ant miego traukia 😉

15. Jul 2011, 13:30

o Rokutis kazkaip nesidomi mazais leliuais,paziuri ir bega😀as jau pietus padariau,reik indus issiplaut ir kambarius praeit😉greiciausiai dantukai,nes prasikale virsuj abu iltinukai,o apacioj patinusios dantenos...ech...

15. Jul 2011, 12:02

o mes jau pas kaimynus pasisvečiavom , aš kavos atsigėriau, Edilija leliuku pasidžiaugė , jis jai kaip didžiausias stebuklas atrodo, lėlė judinanti kojas ir rankas 😃 😃

15. Jul 2011, 10:42

Labas rytas,mes tik dabar atsikelem😀verdu kiausinius pusryciams😉Laurut,gero poilsio tau,gero oro😀nu jo,Rasvyda tokiai seimai jusu daug vietos reikia tikrai,nu bet pati pailsesi nuo vyru savo😀net nzn ka cia siandien nuveikus,oras nekoks,jei neprades lyt tai tikrai mausim i lauka,vakar prakimarinom namie jau...mano Rokas kaip blogai miegojo sianakt,tai ojojoj...as iki puses nakties girdejau ka verksnoja,paskui nieko nebegirdejau tai sake vyras glostinedavo kita puse nakties😃

15. Jul 2011, 09:45

Labas rytelis 😀 Mano panelė 7 atbudo ,o dabar jau miega tik kažin ar ilgai miegos 😉 man taip pat jau pienuko pamažėjo nes Edilija diena visiškai nevalgo mano pieno tik vakare ir naktį ir dar turim gerą pasiekimą jau daugiau kaip savaitę mano panelė miega lovytėje 😀 Laura geros kelionės ir smagaus poilsio 😉 Rasyda vyras savaitgalį dirbs tai aš tau kompaniją palaikysiu 😃

15. Jul 2011, 09:32

Laba ryta, laba ryta 😉 pas mane kambari kruvos daiktu ir bandau juos sutalpint i tase 😃 vel dilema kaip reiks uztraukt 😃 turiu minti jau ir lagamina issitraukt 😃 ooo tai tau bus liudnokai, jie i vln o tu namie busi. ach nu ka padarysi taip jau yra mums, kad ne visur galim kur norim. mus cia snekina jau ir i bernvakari - mergvakari varyt, bet ale nei noro ner. ai sakau neina vaiko palikt niekur 😃 kai noro ner tai priezasciu gali prisigalvot 😃 mano Ievukas ir per visa nakti dejo liules 😀 ne krust nebuvo tik paryciais kazko uzsizarazijo tai isimeciau pas mus 😀 jau matyt po truputi ipranta savo lovytej uzmigt, o va snd isvarom ten teks vienoj lovoj miegot, kazi kaip cia bus 😀

15. Jul 2011, 09:28

la rytas😉 nu kur saule šnd pradingo..mes ir siandien gan gerai miegojom,tik Aureliai mazai pienuko tai pyksta pana.jetus as tokia klaida padariau kad neatpratinau iki metu o db wiska supranta,pyksta tikrai tik zaluoju vaika.nors tu isvyk porai dienu kur nors,kad manes ir papo nebutu😉

14. Jul 2011, 22:51

nu tikekimes, kad merginos dazniau pasirodys 😉 as pabandysiu prie telefo pas jus prisijunkt, bet paskutini kart kai jungiaus man ten buvo vieni nervai 😃 snd mazoji mano, kad greit nuluzo, net keista. padaviau buteliuka, isgere, atidave buteliuka ir nei kniukt nei murkt savo lovytej uzmigo 😀

14. Jul 2011, 21:38

niu va Ugnytei bus liudesiukas. priprato vaikas

14. Jul 2011, 21:27

oho kaip cia liudna ☹ mamukai kur jus visos prapuolet? kur Birute, Vigilija? dingusios visai...

14. Jul 2011, 19:11

o mes va kelione apturejom 😀 ai pasiemiau Ievuka ir islekem i trasa, biski ir lietgaus gavom, bet siaip visai faina, silta 😀 prisipirkom darzovikiu, kiausiniu braskikiu 😀 aisku labdarkes neaplenkem 😃 radau Ievukui maudymke uz 6lt, sau maikike ant sleiku ir Ievukui dzemperiuka toki zalia, ziuriu nepatroztas ir paemiau, na ir kas, kad zalias ar taip ar taip berniuku vadina, kas nepazysta 😃 ao dar nupirkau tu hugies pamperiu pull ups isbandysim 😉 kaip tik mums reik lekt prie juros taip ir oras sudavotas. nzn kaip cia bus 😀 o man kazkaip tele2 nepastebejau, kad strigtu 😀

14. Jul 2011, 19:01

o as walgau arbuza-toi desiu pampersa kad nebiegiot i wc😃 o maze newalgo tipo neskanu 😃

14. Jul 2011, 18:50

mama neseniai skambina ir sako ispradziu skambinau skambinau tau ir nekaip prisiskambint negalejau,o weliau kazkas darbe pasake kad su tele2 ten kazkas 😉