Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

24. Sep 2011, 14:41

rasvyda, ziuriu mes dveise cia dialogu varom 😀 mamukai sestadieni issilakste 😀 as mastau ka cia nuveikus siandien, ir noreciau kur nors is namu islyst, bet kur bepasikrutinsi visur pinigu reikia, o kursas valiutos dar nukrites, nenorim keist.. ai, sedesim namie turbut 😃

24. Sep 2011, 14:38

aha, man irgi taip ramu 😀 o tai kaip vulkanas duodas.. nuo ryto vel litra arbatos ispliurino tai kas 10 min ant puodo prasos, tai tik pasiimu virbalus, jau vel reik juos mest i sona 😃 o dbr galeciau sau megzt, ale paskui kai primegsiu, ardyt teks 😃 tiek tos, ramiai pasedesiu 😀 einu gal arbatikes pasidarysiu kokios 😀 bliamba o man danti skauda, dbr jau vel protini.. pasiziejau patine net taip ten.. jezus jei ne tas tai anas.. vakar kazkaip pavakary pradejo tinti, nakti biski maude.. dbr kol islys visas tai kosmaras..

24. Sep 2011, 14:25

😃 nu nenukelinejant nieko, ta prasme viena puse - gerom, kita puse isvirksciom akim 😀 lygiu rastu 😀 nu paziejau, galima ir taip ir taip, jei dvigubu tuo (1 nukeli viena ismezgi) tai storiau gaunas, ne taip greit nusidevi 😀 ai bet dbr man svarbu pamegint, jei gausis, tada kitas megsiu jau su tuo storuoju kulnu 😀 o pamatuot negaliu, miega kitam kambary, tik ieisiu bus akys stacios.. dar atklot reiks 😃 ai palauksiu, lai ismiega 😀 dbr knisuos po intika, gaudaus ideju tolimesniems darbams 😃

24. Sep 2011, 14:01

ai paziejau youtubej yra ideta, tik ten su paprastu mezgimu, ne dvigubu, tai pradziai darysiu paprastai, kol igus ranka ir atsipaipaliosiu kaip cia ka daryt 😃 o tada jau galesiu dvigubais rastais daryt 😃 miega mano pupa, o jau ta uzkulni beveik baigiu.. nera kaip pamatuot.. nu lauksiu kol atsikels, o ka daryt 😀

24. Sep 2011, 13:25

Laura, tai gali i kokia visaziste bandyt padirbet 😀 bliamba sudas cia su tom kojinem, nedaeina man vistiek kaip cia reikia.. Rasvyda gelbek 😃 tai tipo kai ta uzkluni pradedu tai megzt viena gera viena nukeliu, o is antros puses visas ismegzt blogom? taip suprantu? o kaip ta kulna daryt tai isvis kosmosas.. eisiu gal youtubej koks nors imestas bus kaip ta kulna daryt..

24. Sep 2011, 12:53

Labu mamukai 😉 ryte rasiau rasiau ir vel intikas dingo 😈 skambinau i splius tai pasake, kad cia musu tinklo plokstes kalte ko gero, o ne pas juos klaida ☹ tei vat.. drauge isleke i vesele. daziau ir ja ir jos mama 😀 dazyt siaip man laaabai patinka 😀 buvau rasius, kad ko gero Ineta vienetuka uzmirso parasyt, man tuoj pasijuokt reikia 😀 sveikatytes sergantiems 😉 😘

24. Sep 2011, 12:29

Rasvyda, musu dar mazesne.. kazkada pamatavau, tai 140 tik is plocio.. uztai mes net tryse normaliai netelpam, bet kai mildos lovyte pristumta, tai jei ir ateina pas mus, guli is tos puses kur jos lovyte, nebaisu kad iskris, tai gali ant krasciuko gulet 😃 pusiau musu lovoj pusiau savo 😃 nors nakti as neleidziu, tai ant to krasciuko tik ryte ir teateina 😀 Aleks, tai gerai, atsiputimas nuo puodu bus 😀 o as sakiau vyrui kad rytoj jis pietus gamina 😀 tegul net nebando issisukinet 😀 nu va, kojines virsu numezgiau, pavalgysim ir bandysiu ta kulna.. vaje vaje, man ten tankus miskas atrodo 😃

24. Sep 2011, 11:51

o kas be ko,šnd tingiu kazka daryt😉 bjauri sloga,ejejej

24. Sep 2011, 11:49

nu jo,rimtai Rasvyda,kaip jus ten wisi keturiesia miegat..nu wat atsikele vyrai ir išvaziawo i miesta,vakare vyras wež broli i orouosta😉 kaip greitai savaite prabego,ojojoj 😉 o ka man šnd daryt pietu net nezinau,mama sake kad kažka ten darys taip tipo sake kad mums atneš,tai gal man nieko nereikes daryt😃

24. Sep 2011, 11:38

ai ir nusipirkau vakar ananasu tai snd galvoju gal dar ta Lauros pyragiuka prakept, ale reiktu paziet ar morku uzteks 😃 ot butu bajeris, jei morku pyragui morku pritrukciau 😃

24. Sep 2011, 11:38

o maniske snd nuo puodo nenulipa, sedi jinai, zaislais apsikrovus, ir jai gerai 😃 kol kas dar nei vakar nei siandien jokiu pro sali 😀 nors kazkokia zyzla palikusi, reikia jai ko nors, tai tiek cypia, o jei negauna tai vaje vaje.. nu bet nieko, stengiames nekreipt demesio arba graziuoju tartis, ramiu tonu kalbu, o jei nesiklauso i nereikia, nueinu i sali, ir nurimsta, arba tada verkia ir bega is paskos, kojas apsikabina 😃 nu as netikra zuiki i orkaite ikisau, pietums bus su grikiais 😀 ale sumasciau tik vakar vakare daryt, o snd i parde tingejau varyt, o ziuriu jautienos farso neturiu, tik kalakutienos, tai tas zuikis toks gavosi patizes biskiuka 😃 ai bet bus gerai, suvalgysim ir toki 😃 Rasvyda, as neisivaizduoju kokio platumo ten jusu lova jei keturiese sutelpat 😀 O jiedu juk biskiuka pavydelnikai, nu jei vienas i lova tai ir kitam butinai 😃

24. Sep 2011, 10:32

nu nepasakyciau kad sausa.. ir biski lyg koset noretu, karts nuo karto taip nestipriai, nu ziuresim, gal koki virusa pasigavo, nes ir persalt nelabai kur galejo.. nebus tik tetis cia uzneses, nes ir paciam nose tokia neaiski buvo.. ir pakosti vis po biski..

24. Sep 2011, 09:27

Labas rytas 😀 puse 11 buvo 😃 tiek ir maciau 😃 ale nepastebejau kad klaida isivele berasant 😀 Laura, nu sutarsim kada ir pas kuria 😀 Aleks, sveikateles jums, mano pupa irgi ryte kazkokia pasikimsusia nose atsibudo, bet nestipriai, tai meginsim arbatikem gydytis 😀

24. Sep 2011, 08:50

la rytas ! Oj naktis siaubinga.maze kazkur apie 100 kartu atsibusdavo matyt cia del slogos,man baisiausia sluoga prasidejo.galwa skauda,ech

23. Sep 2011, 22:43

gerai labos 😉

23. Sep 2011, 22:40

Ineta, dar tik puse 11 😃 ko tu cia dbr 😃 na tai viena skola uz nerima berods 😃 kita uz fotosesija 😉 zinau, kad bonkas skoloj 😃 reik susibegt mums tik, kuri pas kuria? 😀 😉

23. Sep 2011, 22:34

aha ir man stringa, diena buvau prirasiusi belenkiek, o kai viskas dingo, tai susitalpinau i 2 sakinius 😃 tai dbr pries siusdama padarau copy 😃 kada cia Laura tos skolos atsirado? 😃 kazkaip nepomniu 😀 reiktu ir man prasukt pro lapatyna, ale dar nera kada 😀 vyras labai dideli nora vaziuot visur kartu ir bumbet 😃 nu nieko, kokia diena atsikratysiu kaip nors, o pati nuleksiu pasizvalgyt 😃 fsio, varom miegot, o tai nepastebejau kad jau puse 1, o mes dar ne lovoj 😃 labanakt 😀

23. Sep 2011, 22:20

😈 oi negaliu nervuoja intikas 😈 jau trecia vakara is eiles stringa 😈 tiek buvau prirasius ir kaip i subine 😈 😈 😈 nu zodziu trumpiau 😃 Auryte grazuolye 😘 mums su Ineta tik pavydet tokiu kasu 😀 taikliai pastebeta, kad po kokiu 10 metu gal tokiu ir sulauksim 😃 vyras bande uzmigdyt maze, bet nepasiseke 😃 drauge busiu per daug apsnekejus 😃 bet vis tiek galejo ir pas mani uzsukt 😀 pasirodo anos niekur nekviete 😃 gal dar turiu draugiu? 😃 😃 😃 beje mums su Ineta butinai reik susitikt, nes esu skolinga juk 2 bonkas sampes 😀 😉 po tu dvieju kazi kaip bus su mezgimais 😃 😃 😃 buvau snd lapatnike, nors sakiau tikrai neisiu 😃 naivuole 😃 tai nupirkau ievukui toki silta nauja uztraukiama megztuka-dzemperiuka, bliuske ilgom rankovem, tympas, bet jauciu bus tik tik ir dar pora megztu suknyciu 😀 viena tokia jau padremzta o kita visai nieko, tokios fainos 😀

23. Sep 2011, 21:57

tikrai vargsas Einoras 😀 kencia nuo seses, bet o ka daryt.. kai sese pasiutusi 😃 Aurelyte fainuole, o plaukai tai ohoho... mums gal po 10 metu tokie ir bus 😃 kaip gydytoja vakar pasake, jei nezinociau kad mergaite pasakyciau kad berniukas 😃 sakau nu tai kad tie plaukai trumpi, tai sako gal labai trumpai nukerpi, tai kad sakau niekada nekirpta dar 😃 sakau nu tik grifka biski patrumpinu kad i akis nelystu baisiai ir nuo ausyciu nuimu, nera ten ka ir kirpti 😃 mes su maze irgi transformerius ziurim n-taji karta 😀 o twilaito naujos dalie ir as laukiu 😀 patinka ir man sitas filmas 😀 bet pradziai noreciau nueiti i blinda, reiks kita savaite vyra temptis jauciu, paliksim maze mociutei padabot, o patys nuleksim 😀 nu pradejau jau kojine, baigiu numegzt ta virsu, bet dbr ziuriu ar nebus per siaura.. kazkokie siulai visai ploni, nors uzdejau 40 akiu.. ai nu bus mazos, padovanosim kam nors 😀 svarbu dabar ismokti 😀 kumstines pirstines tai dbr vieni juokai 😃 su pirstuotom kazi tik kaip butu 😀 nu snd jau kulno nebandysiu, rytoj geriau sviezia galva 😀 jei bus kada.. o tai vyras jau burba, tik pasiimu megzt, tai tuoj "nu uzteks siai dienai" 😃

23. Sep 2011, 21:50

Aš dar bijau Edilija maudyt nes dar truputi sloguoja , bet jaučiu sekmadienį reiks bandyt išmaudyti jinai baisiausiai vandens pasiilgus kiekvieną vakarą bėga paskui brolį į vonią šaukdama -praustis !!! 😉 Dabar ją tik po kranų apiprausiu kad ne apkerpėtų 😀

23. Sep 2011, 21:40

Labanaktis 😘

23. Sep 2011, 21:31

labanaktukas zuikiai 😀

23. Sep 2011, 21:16

oiii 😃 nu Ediliuk duoda 😃

23. Sep 2011, 21:15

ot šaunuolė Aurelija paragavo ar senelis skanus 😉 😃 mano Edilija kai supyksta sako kasiu ir dantim kalena , dažniausiai tai Einoras nuo jos kenčia šnd kai ėjau į darželį taip pat buvau palikus su Einoru tai kai grįžau tas kad skundžiasi kokia Edilija negera buvo kaip jį mušė , akinius atimi bandė kankina brolį kaip reikalas mažoji 😉

23. Sep 2011, 21:14

labai jau laukiu kada galesiu mazei kasas pinti.labai jau man patinka 😀 nu jo kaip ir as twilight filma ziuriu beveik kasdiena 😃😃 11-18d kino teatruose pasirodys nauja serija sito filmo,ech kaip laukiu,laukiu,laukiu 😀

23. Sep 2011, 21:11

Aurelija gražuolė ilgakasė 😀 Dėl draugių tai ir pas mane ne viena alia "draugė" atkrito kai šeima atsirado , bet labai nepergyvenu tik kartais juokas ima kai vieną dieną pripuola ir kalbina ,o žiūrėk sekančia dieną apsimeta kad manęs nemato 😃 Aš Edilija taip pat jau paguldžiau ,o vyrai žiūri filmą "transformeriai" turbūt kokį dešimtą kartą 😉

23. Sep 2011, 21:03

bet padauza kokia,snd mano tetis buvo uzejas tai ikandi jam uz barzdos 😃

23. Sep 2011, 21:00

mmm idomu kelinta vyras griz su broliu 😃 muset nakti...

23. Sep 2011, 20:58

o vat tokie jau musu plaukuciai 😀 😃

23. Sep 2011, 20:57

😃 😀