Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

24. Sep 2011, 18:16

tik kazi kaip man tas pyragas gausis, nes nelabai jis man plonas plonas gavosi.. as ji visa i viena skarda tortine supyliau.. nelabai turiu daugiau kur kept 😀 nu ziuresim kas cia gausis 😀 as monologu jau varau 😃

24. Sep 2011, 18:14

Aleks, ne tik tau cia juokas ima, ir man jau juokinga daros 😃 o mes va su vyru vana talino likeriuko geriam 😃 vyras lauktuviu is kelto parveze tai vana talinas plasmasinej taroj, bet tokia grazi isgaubta tokia, ir ten baltas likeriukas ir tik 16 laipsniu 😀 kavos skonio 😀 mm 😀 skanumelis 😃 pas mus cia lietuvoj tokio nesu maciusi 😀

24. Sep 2011, 18:11

nu pamegink, nes as tik taip radau zinok, kad krastines reikia sumegzti 😀 reik eit ta kojine dabaiginet 😀 o tai kulna padariau ir sedziu sau patenkinta 😃 bet kai darai visai ten viskas aisku 😀 ne taip ir sunku 😀 sekanti syki meginsiu su tuo dvigubu rastu kulna daryt 😀 ir pirstinikes biski reiks perdaryt, dbr uzdejau mildai, tai ziuriu lygtais nyksciukai trumpoki, nu tokie jau tik tik, tai sakiau permegsiu tuos nykscius, kas cia tera juk, ne visa pirstine 😀 nu nieko, kitam sykiui jau zinosiu kaip ka matuot, svarbu ismokau 😀

24. Sep 2011, 18:10

truksta tau kažkokiu vitaminu Rasvyda😉 ai zinai kas dar,mano sese kaip tik isgere per daug vandens nu per diena nesvarbu ko,jai iskart zaizdele atsiranda lupos kampe...jus panos gal sakykit jau ne akis o dantis,kojos,rankos😃 😃 oj pati rasau ir juokiuos

24. Sep 2011, 18:04

Rasvyda pasakoju 😀 Aleks jau juokias is musu 😃 Tai va, dejau is viso 40 akiu, po 10 ant virbalo, uzkulnis is 20 akiu (puse visu) uzkulni dariau 12 eiliu, nu pamatavau kaip ir uztenka, tai va, kulnui dariau 6-🤓6, kai susinere visos ten tos 6 ir liko pagrindines 8, jas paskirsciau ant 2 virbalu po 4 ir uzkulnio sonus (12 eiliu gavos 6 akys sonuose), nes pavydy rode kad 20 eiliu nunere ir paskui 10 sumegzt reikejo. Tai va, ir gaunas po 4 akis nuo vidurio kulno ir po 6 is krastu, vadinas po 10 ant kiekvieno virbalo 😀 o pas mane orkaitej jau kepa morku pyragas pagal Lauros recepciuka 😀

24. Sep 2011, 18:02

ir db bijau kad herpesas neatsirastu☹ nes po ligu jis išlenda eee☹ 😃

24. Sep 2011, 18:01

zinot kaip aš peršalu man visada atsiranda lb skausmingi spuogai.vat db ant zando prie auses,prie antakies kaip palieciu tai ojojoj kaip skauda,bet kodel taip orgazizmas reaguoja hmm

24. Sep 2011, 17:42

akis,akis,akis 😃 nu jus čia duodat,su akimis 😃

24. Sep 2011, 17:15

aiskutis,Egle 😀 na sveik 😉

24. Sep 2011, 17:09

Gelomyrtolo 300 išgėriau visą dėžutę reiks jaučiu vyrą siusti į vaistinę sinupreto ,kad nupirktų , kad paskutiniu laiku vaistais maitinuosi ,o dėl pieno jau visai norėčiau pabaigti maitinti , bet alia kaip tai padaryti su Einoru buvo paprasčiau tiesiog pasibaigė pienas , o dabar kaip nesibaigia taip ir nebaigiu maitinti 😉 Nu va priviriau burokėlių sriubos ir balandėliai baigia troškintis eisiu atgal į lovą .

24. Sep 2011, 16:58

jai nestumo metu galima tai ir zindymo ir 😀

24. Sep 2011, 16:57

saunuoles aisku 😀 cia muset toks organizmas kad tiek pieno yra 😀 Egle va kokius tau vaistu reikia-- Sinupret ir Gelomyrtol Forte . Juos galima nėščioms -info lapeliuose rašo.

24. Sep 2011, 16:51

jetus mamukai, kas dar maitinat, nu saunuoles jus, tiek ilgai ismaitint.. is kur pas jus ten tiek pieno 😃

24. Sep 2011, 16:50

Egle*

ojezua Egel, sveikatos tau, laikykis.. siaubelis.. as seip pengasijos irgi neperku, jurines lydekas, bet turbut irgi ne ka jos geriau, ale kad vyras zvejot nevaro 😃 atsizvejojo svedijoj 😃 nu va, kulnas iveiktas, tik man Rasvyda kaip idomiai gavosi, nu kai kulna jau padarai, surenki akis nuo to uzklunio, ir turi gautis daugiau akiu, kad paskui sumezginet, o man iskart gavosi tiek pat kiek ant pirmu dvieju.. tai kiba man megzt ratu paprastai ir tiek ane? ai pameginsiu, ziuresiu kas gaunasi 😃

Aleksandra mano teta pangasija buvo taip apsinuodijus kad net reanimacijoje gulėjo ☹ bet kaip tyčia savaitgalis ir gydytoja nedirba ,o šiaip aš juk dar maitinu tai kažin ar skirtų man tų antibiotikų ☹

24. Sep 2011, 16:27

tai jau neturiu zuvies,vyro pagautos☹ o jisai jau senei ir buvo zvejyboj...ojezau,cia tikrai sita zuvi taip augina???? nu Egle laikykis,kaip mus cia visas ligos uzpuole..tau gal jau antibiotikai reikalingi ! o mano maze uzmigo 😀

24. Sep 2011, 16:10

Labukas 👋 o man sloga komplikavosi į sinusitą skausmas toks kad rodos ne tik kaktą skauda bet ir visus dantis , ryte galvos nuo pagalvės atkelt negalėjau , o dar mano mm tai nespėju paketu keistis toks baisulinis kraujavimas ☹ čia matyt dėl to kad vakar sušalau kai Einorą į mokyklą lydėjau . Vyras sako kad darausi panaši į vaiduoklį visa išbalusi su pajuodusiais paakiais . Aleksandra pangasijos patarčiau visai nepirkti nes jinai auginama Vietname kanalizacijos grioviuose šeriama įvairiais hormonais tai nei pati valgyk ,o tuo labiau mažytei neduok , jau geriau gamink iš vyro sugautos žuvies.

24. Sep 2011, 15:34

o as kiaulienos visai valgyt nebegaliu.. kai vyras gryzo nuvarem pas uosviene pietu, tai ta pridarius bliacha zrazu, nu sakau viena suvalgysiu, tai as dar antra diena raugejau tais zrazais.. o vakar nuvarem, tai cepelinu privirus, bet tokie nekokie atrode, tai visai negunde ir nevalgiau 😃 tai aisku akys stacios visiems, kaip cia dabar taip, bet as ir vyro sesei ir uosvienei jau nuo kovo menesio kalu i galva kad kiaulienos nevalgau, man neskanu, o jos vis stebis.. gal net supyko biski vakar, nes siule vyrui dar isideti cepelinu i namus, daug gavosi jai ten, o tas nei uz ka, sakau ati ko dabar taip, tai kad sako man cepelinai nera labai skanu 😃 kai nieko kito nera - valgau 😃 o ten jie vien tas kiaules valgo, kitokiu mesu nezino turbut, ir zuvies nesu valgius pas juos.. negrazu apkalbinet..

24. Sep 2011, 15:30

Aleks, tai gerai dar gauni tu irgi 😀 nu as dar gaunu pinigeliu is darbovietes, tai man visai normaliai irgi iseina 😀 bet nuo sausio juk gausiu tik is darbovietes, tai biski pamazes pajamos.. nu bet tikiuosi iki tol vyras issilaikys teises 😀 dbr zada eit dirbt, sako arba atgal i apsauga (nes 100% priimtu) arba bandytu i vadyba lyst, pas konkurentus kur anksciau dirbo 😀 tai nezinau ka jis cia darys, dbr laukiam pirmadienio, nuvarys viska del kursu sutars, kada, kas kaip,o tada jau ziuresim kur cia ka jam daryt 😀

24. Sep 2011, 15:28

tai muset as virsiu su morka..nes kepti reikia daug zuwes o as tik kaip ir mazei turiu 😀 pati tai suwalgyciau koki kijewo kotleta😃

24. Sep 2011, 15:25

aisku 😉 oi Laura tai tu nedaug gauni..bet ir tas gerai
,o kaip as pagalwoju kai kurios nieko negauna tai man baisu pasidaro,bet gal vyrai gerai uzdirba..as tai 915Lt siemet gaunu,ir to atrodo o kad mažai😃 bet siais laikais cia tikrai nepinigai.bet geriau apie tai nekalbet ane😉

24. Sep 2011, 15:21

nu va pabudo mano spurgike, nebeiskentejo, tai pridare i pami per miegus ☹ tai gerai kad dar sumasciau uzdet, kazkaip daejo kad tiek daug geria, gali neiskentet 😀

24. Sep 2011, 15:19

as dabar dar gaunu 710 lt 😀 pradzioj 890 lygtais gaudavau.. jau ir pamirsau 😀 jo, del krizes tai zinau, sake dabar cia nieko baisaus dar buvo, tikroji krize dar tik ateina.. tai nezinau kas cia bus.. Aleks, gali troskint zuvyte, puode su kokiu padaziuku, o bulves jei nori atskirai 😀 anksciau vis kepdavau zuvyte, nu su kiausiniu ir miltais, tai man skanu, bet paskutiniu metu vis prityngiu ka nors prigalvot tai su tuo maggie idea su grietinele kur reikia daryt uzpilu, i orkaite, uz pusvalandzio ir gatava 😀

24. Sep 2011, 15:12

😃 😃 😃 joo 1000lt? oi gerai butu, svajonese mano 1000lt. gaunu 366.60lt

24. Sep 2011, 15:07

nu aisku😀 pas mus ir tas pats Laura su pinigais.o zinot wiena pazistama dirba buhaltere tai sake,kad pavasari bus tikra krize lietuwoj,kad cia kolkas baisios krizes nebuwo,zinot man baisu 😀 reikia pirkt teleloto bilietus kad laimet pinigeliu 😃 nes pvz mums dirbant toki kaip as sakau paprasta darba tai net nezinau kas laukia.. Panos zinau,kad gal ir nepasakysit bet jus siemet uz vaikus neblogai gaunat? 1000lt ar turit ?

24. Sep 2011, 14:56

ne viena Aleks cia seklys mokra 😃 ir as cia stebiu, bet tyliu 😃 😃 😃 o del pinigu tai siaubas, nueini i turgeli dar i kokia parde ir simtuko ner.. sakom su vyru reik rasytis kiek isleidziam, tai praktiskai vos ne kieviena diena po simta, siaubas. as Aleks su zuvim ne vireja 😃 nlb ka zinau patartik, tik manau butu gerai paprieskoniuot 😀

24. Sep 2011, 14:53

panos klausykit..turiu pangasijos file,supjausciau gabaleliais ir citrinos idejau,tegul paguli gal taip zuwim nesmirdies.o ka toliau padaryt? Nu kad mazei duot walgyt? Virt? O Bulwes atskirai virt? Nezinau ka čia ir daryt 😀

24. Sep 2011, 14:53

Aleks seklys morka, stebi mumis ale neissiduoda 😃 tai va.. vos pasikrutini tai tuoj pinigine kencia.. geriau sedet namie taupiai 😀

24. Sep 2011, 14:50

as jus stebiu 😃 vat uztat kur tik išeit,tenais iškart reikia pinigu! O kaip sedi namie tai pinigai sau ramiai guli 😃