Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

28. Sep 2011, 09:48

aha turetu but daug vaikiuku serganciu, nes praeita syki pamokelej buvo 10 vaiku, o vakar vos 3 😀 gaila vaikiuku kad graudinasi paliekami.. ech.. ir mamoms ir vaikams sirdeles sopa del to..

28. Sep 2011, 09:47

Labas rytas mamuliukai pliurpaliukai 😉 grazus oras lauke 😀 man vakar visai nuotaikos nebebuvo. vyras gryzo sako varau i kasi. o taip tikejaus, kad bus namie, ruosiaus pyraga kept ir se.. dar atsidarau saldytuva ziuriu sugedes kepimo margarinas, staigiai nulekiau nusipikt, kepiau pyra toj tortinej tai pradejo begt per kazkur zodziu priruko namai ☹ dar pries uzmiegant Ievukas kazko uzsiziaukciojo, man tuoj paranoja... bet po to aprimo ir visa nakti nieko nebuvo. as gan rugscia arbata padariau, sakau gal nuo jos... tai va vakar tikrai nuotaikos nebuvo visiskai... o snd jau linksmiau 😀 sakau gal reiks nuvaryt iki uosviu, lauke zydras dangus ir saulute 😀

28. Sep 2011, 09:13

bet kai namuose nebus tai super puikiai sutarsite 😉

28. Sep 2011, 09:06

Rasvydut džiaukis nuo vyro pailsėsi 😉

28. Sep 2011, 09:06

kad kaimynai dirba , na o pensininkus ar invalidus kviestis sarmata 😃 😃 😃 Mano mažytė šnd labai nenoriai pasiliko kažin ar neverkia , nes nuo rankų man nulipo tik tada kai auklytė pažadėjo, kad įjungs jai "du gaidelius"

28. Sep 2011, 08:46

ai nesvarbu.. kaip nori taip lai daro 😀 aha ligoniukai gulekit lovose ir gydykites 😀 mano drauge sake jos dukryte 6 men ir vyras serga baisiai, vaikui net antibiotiku prireike.. siaubas, kokios bacilos aplinkui laksto..

28. Sep 2011, 08:40

Aleksandra tu kojas vakarais pasikaitink ,man tas padeda bent jau vakarais nekankina kosulys . Rasvyda kad nėra tetuko namie žvejoti išlėkė nuo ankstaus ryto 😉 bet pagulėti eisiu nes ir per gastroles pasveikti negaliu niekaip 😀

28. Sep 2011, 08:40

Alesk, ko cia atve kosmarai puola? jau kelinta ryta pasakoji kad baisus sapnai.. gal kokiu melisu vakar pagerk, ar ko.. nors as ir pati, kaip niekad nesapnuojanti, pastaruoju metu sapnuoju labai daug 😀 ne baisumus, bet visokie nutikimai, ir dar tiek visko per viena nakti 😃

28. Sep 2011, 08:39

tai kazkada pasakojo kad buvo jinai pas bureja ir ta jai pasake kad normalios semos netures, o bus karjeriste 😃 tai gal ir isikale i galva.. 😃 o jos kaip karjeristes isvis neisivaizduoju.. mokslams nera labai gabi, mokosi dbr lietuviu filologija.. sakau o tai kuo busi? mokytoja? tai sako yra visokiu sriciu, pvz zurnalistika ir pan, sakau zurnalistai turi interviu imt, sakau cia sunkus darbas ir turi labai perlipti per save kad isdrystum, ragavau as pati sitos duonos 3 menesius, man sunku budavo net paskambint telefonu susitart del interviu.. nors tada man buvo katik 18 sueje.. jauna dar buvau, bet as 100%zinau kad jai sitas barjeras neiveikiamas.. beto reikia ir anglu kalbos ziniu, o angliskai visai nesigaudo, absoliuciai.. as jai mokykloj versdavau tekstus, padedavau parasyt visokius rasinius.. vos ne vos ant 5 tempdavo, o dbr va 4 metai univiere, kur anglu kalbos visai nebuvo (beje del to ir rinkosi lietuviu filologija, kad tik anglu nebutu).. isvis dakau kam tu ta univiera baigi, reikejo i kolegija stot, ale mamule (anyta mano) neperkalbama, jai mat prestizas rupi labiau.. ai zodziu idomi seimynele 😃 as arbatinuosi su varskes pyragiuku 😀

28. Sep 2011, 08:34

heloha chebryte 😉 nu net nezinau ar mums geriau,wakar kaip atsiguliau tai kosulys kankino ziauriai,ir sloga dar su maze turim..o as siandien zombius sapnavau,vaje vaje kaip baisu buwo ! Sveikatos ir tau Egle

28. Sep 2011, 08:22

Labas rytas 😉 oij prajuokinai Egle 😃 ak tie teciai 😃 Rasvyda, tai as jai ne kart aiskinau, beje patirties su netikusiu bernu turejo pries 7 menesius, per naujus issikyre su bernu su kuriuo buvo 4 metus.. bet ten jis buvo tai vaje vaje.. niekam tokio nelinkeciau.. nu nezinau, gal susimastys kada nors jnai.. mano chebryte dar miega, o as tiek ryte i tulika uzsimaniau, kad teko keltis, nes sunku buvo ir begulet 😃 Egle, sveikatytes tau 😉

28. Sep 2011, 07:57

kad rytine kavą linksmiau gerti būtų : Sūnus klausia tėvo:
- Tėti, iš kur aš atsiradau?
- Tave gandras atnešė,-atsako tėvas.Po akimirkos sūnaus replika:
- Turi gražią žmoną,o dulkiniesi su gandrais.

28. Sep 2011, 07:45

Labas rytas 😀 prašom keltis gana miegoti 😉 man tai net žadintuvo nereikia prieš 6 kai pradedu kosėti tai tenka keltis kad kiti pamiegoti galėtų , jau nervina manę baisiausiai tas sirgimas 😈 Rasvyda gal Ugnytei jau geriau ? Aleksandra gal ir jus jau sveikstat?

27. Sep 2011, 21:38

nu vat mes jau lovytei gulim 😉 la nakties visoms

27. Sep 2011, 20:31

aciuks Inecik,uz info 😉

27. Sep 2011, 20:24

as turiu ne galwa o kopusta😃 klausiu jus apie lasiukus,o pawadinimo neparasiau ojojoj

27. Sep 2011, 20:24

umcolor nuo kvepavimo taku ligu, ir nuo slogos ir nuo kosulio 😀

27. Sep 2011, 20:23

oij oij, amzius joms toks.. apsimetat pensininkem ane 😃 buna tokiu zmoniu kurie megsta pietu pamiegot 😀 pvz mano vyro sesuo, gryzta is univiero, pavalgo, eina pamiega pietu, ir tada jau darosi ka reikia 😀 jei per pietus nueinam tai pastoviai po adijalu lovoj isitaisiusi 😃 sakau nu kaip tu taip gali, ir isvis nera nuo ko pervargt, daug buna namie, tik va i univiera nuvaro, tai kur ten koks pervargimas.. ai nesigilinu, jei nori, lai miega 😀 tik ka darys kai vaiku tures, kurie duosis namie, reiks apie juos daug lakstyt ir nebus kada pamiegot gal 😃 numirs jinai 😀 nors as tokiu metu jau laukiausi mildos, kai pagalvoju apie ja tai motinyste jai dar toli grazu 😀 jinai pati ne karta yra sakiusi kad pati pajuto jog palikusi labai didele egoiste, nu ta prasme viskas man viskas man 😀 turi dbr belekokio gerumo bachura, per siauliu dienas siemet jisai net auksini berniuka vaidino parade, o ta net nenuvare paziuret!! krc jis ten ja dievina, pinigu belenkiek, o ta tik "ai ne", "nenusisnekek", nu zodziu vos ne durnina 😀 oij cia gavosi jau visai nebe i tema 😃 nu bet taip norejosi issisakyt 😀

27. Sep 2011, 20:17

umcalor lasiukai..weliau paziuresiu intike

27. Sep 2011, 20:07

Aleksandra taip jei jis atidarytas 6 mėnesius jis nebegeras , parašyk vaistų pavadinimą ,o tai nelabai aišku ar jis nuo kosulio ar slogos???

27. Sep 2011, 19:55

jus man pasakykit toki dalyka-ant buteliuko rasosi taip atidarius buteliuka tinkamumo laikas 3men,.o jis jau atidarytas kokius 6men,tai ka jis jau negeras? Net nezinau ka cia daryt,gal man rytoi nupirkt nauja,ar jis nuo slogos ar nuo kosulio labiau ? 😉 aciu uz info😀

27. Sep 2011, 19:50

nu jo kiek galim kaip juodi jaučiai arti reik mums ir pamiegoti 😉 😃 😃 😃

27. Sep 2011, 19:45

o aš mėgstu pietų pamiegoti irgi matyt jau amžius toks 😉 bet ne visada užmiegu kartais tik paguliu nes miegas neima ,o kartais užtenka tik galva ant pagalvės padėti ir atsijungiu 😀

27. Sep 2011, 19:14

ne mietu o pietu 😃 ir varkse o ne vakse 😃 nu zodziu beraste 😃

27. Sep 2011, 19:14

as ir negaliu miegot mietu 😀 kad ir labai pavargus atsigulu, ir neuzmiegu, galvoju ka nors neina ir fsio 😀 eisiu kept inetos pyrago 😀 eik tu amzius toks 😃 kad sujuokinai Birute 😃 mano mazei ka tik sprogo balionas, tai, kad persigando vakse...

27. Sep 2011, 18:47

😃

27. Sep 2011, 18:44

o man patinka pagulėt,nu matai jau amžius toks😃

27. Sep 2011, 18:34

nu as ir kartais neuzmiegu per pietu,o siandien atsiguliau ir uzmigau,bet kosejau tai ten toks ir miegas😉

27. Sep 2011, 18:23

kur cia kas lyna? jokio lietaus nematyt 😃 ryte biski asfaltas slapias maciau buvo, bet tik tiek, nei balu nieko 😃gryzom jau po pamokeles 😀 o as nemoku pietu miegot.. net jei naktis bloga, per diena issijudinu, kazkaip ir nesinori atrodo 😀 man minciu, darbu milijonai, atrodo dykai gulet nuodeme 😃

27. Sep 2011, 17:37

nu wo,jau atsirado elektra😀