Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

28. Sep 2011, 14:48

šaunuolė tu,o mums vis ko prireikia,va ir daba jau reik abiems po kelias golfytes nupirkt,Joriui pirštinių pirštuotų ir šiltų maikučių ir taip nesibaigia😃

28. Sep 2011, 14:39

o mes jau visa menesi be tv gyvenam 😃

28. Sep 2011, 14:32

Aleksandra aš iš vis neįsivaizduoju gyvenimo be tv

28. Sep 2011, 14:31

tai tavo vyras kaip mano irgi sako nu pirk,tai ko nepirkai,o gi man visad nieko nereikia o dažniausiai pinigų gaila,geriau vaikams ką😀tai ar daug suskaičiavot

28. Sep 2011, 14:20

nu blyn viskas gaus vyras algą ir varau į turgų atsibodo jau

28. Sep 2011, 14:17

pas mane ir tokia problema,su rubais 😀 bet jaigu kazka reikia tai einu pas sese ir sakau buk gera paskolink,nes labai reikia 😃 bet cia labai retai taip buna,nes db mazai kur iseinam tai tu rubu kaip ir nereikia

28. Sep 2011, 14:15

oi kokia simpatūlka Ugnytė

28. Sep 2011, 14:14

Tai žinok Eglut vieną kart kepiau iš galvos tai tikrai ir minkšti ir purūs buvo,o va sugalvojau mandriau,nu ir gavos š..😃jo su tuo pasikutenimu tai ir pas mus paskutiniu metu problema,vakare dar Kornytė nemiega kol išsižiūri teliko,o paskui mažiukas atlėkia,nu ir nėr kaip😃nu bet dar nebadaujam😃ryt mano vaikis neis į daržą,nes varom pas pulmonologą,o paskui eisim tik į šventę rudenėlio.Nu ir ką vėl nuotaika sugedo,taigi kaip amžinai NETURIU kuo apsirengt,nu jau taip save apleidau kad baisu,o su džinsais gal negražu.Jokių kelnių ,sijoną bobišką tokį radau,tai vėl bliuskutės ar marškinukų neturiu,turiu tokią alia tuniką megztą,bet kojos storos nž nusižudysiu😃

28. Sep 2011, 14:13

uj kokia lelyte 😉

28. Sep 2011, 14:12

Nu taip kaip nors,temper neturim tfu tfuu tai gal greitai ir pasveiksim 😀 o man snd sese padovanuojo 2-kino bilietus,sako nueisit kada😉 nes iki 12-31 galioja bilietai,cia tipo jau keledine dovana 😃 😀 ir man reikies jai ki nors nusipirkti gal ir koki ceki,gal manikiurui kokiam

28. Sep 2011, 14:09

o mano vyras uzvakar sako man,klausyk o kada telikas sugris pas mus 😃 oj.blin ir tas pasiilgo tv 😃

28. Sep 2011, 14:08

kosulys kankina..o mazei vis sluoga nepraeina ☹

28. Sep 2011, 14:07

ir as neesu kepusi..prasom ikelti nuotrauka staliuko 😀 o mes dar nenupirkom mazei staliuko,bet jau reikia butinai jau primenu primenu vyrui apie tai 😀

28. Sep 2011, 13:59

o as prisipazinsiu, niekada nesu kepusi zagareliu.. 😀

28. Sep 2011, 13:58

neisivaizduoju del to nemiegojimo, atrodo visa diena duodas namie kaip uzvesta, o va nenori miego nors tu ka.. ir snd va buvom parke, prisislampinejom, maze prisilakste, po lapus rudeninius davesi, ale va pietu irgi nenuguldau.. nu tiek to, neguldysiu pietu, bandysiu islaikyt iki vakaro, mazu uzmigs normalesniu laiku, o tai jau kelintas vakaras nei su vyru pasikutent negalim 😃 nupirkom siandien ta staliuka su kedutem, veliau foto ikelsiu, tai kad patenkinta 😀 kol pietus taisiau, tetis surinko ji ir jinai ten visalaik prasedejo, piese mat 😃 Birute, seimyna turbut dziaugias, tokiu skanestu pridarai 😀 o mano vyras viena ryta ateina i kambari ir sako, as per savaite laiko sugebejau 2 kg priaugti 😃 sakau, atsersiu as tave brangusis 😃 nes taigi per ta laika svedijoj numete 10 kg 😀 ir taip nestoras, o kai gryzo isvis dziusna 😃 kai reikejo paciam taisytis tai tingedavo, o dbr kai viskas ant lekstutes tai ir kerta 😃

28. Sep 2011, 13:55

IR MANO pupka jau miega 😀

28. Sep 2011, 13:45

na va mažoji miega , pietūs paruošti , galima ramiai pasėdėti minutėle 😀 aš žagarėlius darau ne pagal receptą o iš galvos ,dedu : kiaušinių trynius , grietinę , cukrų, miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų viską sumakaluoju kad gautusi tokia tešla kuria galima būtų kočioti ir verdu aliejuje , mano šeimynai tinka tokie žagarėliai 😉

28. Sep 2011, 12:02

o tai norai ane😃

28. Sep 2011, 11:35

ai jei turit kokį neblogą žagarėlių receptą įmeskit,nes nž aš noriu kad būtų minkšti ir trapūs ir išsipūtę dar😃😃😃

28. Sep 2011, 11:23

Sveikutės nu ligoniukai sveikit sveikit greičiau.Nu Joriukas šnd verkė,bet nuėjo pas aukletoją ant rankų,o visu keliu aš jam pasakojaua,kad neleisiu kad jį vestų į toletą,nž ar jis suprato,bet ramesnis šnd buvo.Ir nevedė jau vaiko į toletą,o ko reikės.Tai Sabas pasveiks maž dar neskaičiau,nes biskį ruošiuosi,lyg draugė žada vakare atvažiuot(klasiokė),tai aišku kaip visad kepiau žagarėlius tie neiškilo,tik nž kaip kibinai gavos ir pyragas,atšersiu šeimyną aš tais pyragais konkrečiai.Nu ir dar mano vaikas miegojo visą naktį,tik apie 4val išlipo pro tarpuką iš lovytės ir įsitaisė pas mus.O tai Inetuk gal Mildutė nepavargus dar būna,gal nenori dar miego

28. Sep 2011, 10:49

nu nesnekat tiek to lekiu pas uosviu 😀

28. Sep 2011, 10:40

ale tik atejau, visos issilakste 😃

28. Sep 2011, 10:14

jo sirdies smugi bezaizdamas krepsini vakar gavo A. Sabonis ☹ na taip girdejau per laba ryta. o jis sake vienintelis, kuris gali pakeist Garasta. Sake snd Rusijos, Ispanijos, Amerikos ziniasklaida apie tai raso.

28. Sep 2011, 09:59

negirdejau,kas atsitiko jam ? O del mano kosmaru tai net nezinau kodel mane jie taip kankina,gal per daug galwoju dienos metu😃 o pas mus kartais saulute pasirodo

28. Sep 2011, 09:53

Laura, del sirdies smugio?

28. Sep 2011, 09:51

ojetus Laura, nu ir nesekmingas vakaras tau.. o mes vakar vel su milda kovojom vakare.. nesuprantu kodel jinai taip nenori vakare miegot.. gal kokiu valerijonu jai duot, nes viska spiceliai dro kad tik nereiktu miegot, kelias, vartos, kojas kiloja, nu zodziu.. bet nakti ismiega ramiai iki pat ryto.. nedaeina man kas jai cia darosi.. tikrai grazi dienele nusimato, galvojam ir mes ka cia nuveikus 😀

28. Sep 2011, 09:51

beje girdejot apie Saboni?

28. Sep 2011, 09:49

ligoniukam sveikatytes 😉 pyragas butu nieko, jei nebuciau sugalvojus patept riebalais tortine.... ech vis ka ne taip suprantu 😃 vyrui patiko, o man jau gavos per riebiai 😀 kita kart zinosiu 😀 ai dar i varske truputuka vaniles esencijos ipyliau 😀