Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

20. Feb 2012, 09:37

o mano maže neseniai tik atsibudo😉

20. Feb 2012, 09:23

la rytas..nu jo,faina tau Laura kine buwot ir dar 3D😕 ir as lb noriu,bet lb pinigu gaila dabar😕 o nupirkom tai audi-bet senuciuke jau beweik jai 20metu.bet nesupuwus,nedauzyta tai ir gerai bus😉 as ir wakar apie Egle pagalwojau,idomu kaip jai sekasi

20. Feb 2012, 09:06

Labas rytas 😉 mus vakar uzsikviete uosviai ant cepeku 😀 po to maze palike nulekem i 3D filma "kelione i paslaptingaja sala" 😀 tai dar kol gryzom, kol mazei visas proceduras padariau, velyvas metas atejo 😉 kokia Aleks nusipirkot masina? Ineta, uzkabliavo plastelino akcijos 😃 😀 va ir Rasvyda pas mama smagiai pasibuvo 😀 ir Ineta, nors trumpam, bet vyru pasidziaugs 😀 o kur Birute dingus? ir Eglute nebepasirodo.

19. Feb 2012, 19:46

jo smagu, pragryzo, bet gaila kas pasidziaugsim neilgai, ryt greiciausiai vakare vel islekia..

19. Feb 2012, 19:09

Asta kolkas negaliu aplaistyt mašinos,geriu waistus.. Nu lauke tai brr puga 😉

19. Feb 2012, 17:31

Aleks,aplaistet masina?😀nu kaip fainai,Ineta,kad jau sutuoktinis grizta😉

19. Feb 2012, 17:30

lauke taip pucia.vel atejo ziema😃

19. Feb 2012, 17:08

nieko😃 maze miega o as prie kompo sedziu 😉

19. Feb 2012, 16:26

ka mamukai vaikiat?

19. Feb 2012, 16:22

nu va, uzsakiau is asorti plastelina kur turejom, 8 spalvu bankiukai tik 9,39 Lt 😀 pries kaledas ir po ju nebebuvo nei vienos rusies 😃 viskas issluota, o dbr jau vel uzsiveze 😀 Ten Kid's Dough, ne Play Dough, bet skirtumas tik kainoje 😀 miega mano pupa, o as laukiu kada cia tas mano brangusis grys 😃 sake jau vaziuoja is Kauno, tai tikiuosi neuzilgo bus namie 😀

19. Feb 2012, 15:10

o mes tik dbr is pardes gryzom, sumasciau kad vakare kebebu padarysiu, tai lekiau visko susipirkt, praejom pro sali pro vaiku miesta, ziuriu plastelinui moon dough 50% nuolaida, du didziausi gabalai tik 9,99, ir dar parasyta niekad nesisdziusta! galvoju super, paciupau, kai parsinesiau labai nusivyliau.. ziauriai trupa.. tokia sudetis kaip putos, bet tarpusavy lyg sunkokai sukimba, nu bet toks minkstas, lengva formeles isspaust.. tai apie miega negaliu net uzsiminti dbr, nes va terliojas prie staliuko atsisedusi 😃 visur aplink plastelino gabaliukai 😃 kazkoks pokstas 😃 eisiu paskui su siurbliu, ir puse to plastelino susiurbsiu.. 😃 nu ziuresim kaip cia toliau 😃 del kepurikiu, tai galejau palmes nedaryt ant anos, ale kad jau prisiuta tikrai nebeardysiu.. nu gal koki kitoki medi sumastysiu 😀 arba dar ka kito 😀

19. Feb 2012, 12:57

Ineta kepuraites👍 kur zirafa ten ir palme turi but😉 mes tai gulim ant lowos ir ziurim per baltijos kanala laida apie gyvunus ir db rodo apie kinguras😀😃

19. Feb 2012, 12:39

ir man palmes truksta prie zirafos😃 fainos kepurikes😉nu va as isvaliau ir iskrausciau senaji minksta kampa,Roka uzlauziau miegeliui o pati kimarinu,nu nera jegu visai..

19. Feb 2012, 11:59

laaabai grazios kepurytes Ineta 😉 man ten salia zirafos ir palme tiktu, bet gal nenori, kad kartotusi

19. Feb 2012, 11:12

as ir Ineta stengiuos nesikeikt, bet, kad pati kartais nepastebiu kaip issprusta, o ta tik staigiai. nu mama sneka ir kitokiu zodeliu, bet jai butent ta reikejo pasigaut

19. Feb 2012, 11:12

siandien kazko mintys baigesi kepuikem 😃 viena iki galo, o va kitoj tik zirafa stovi, nesugalvoju ka prie jos dar prikonstruot 😀

19. Feb 2012, 11:10

ir as laukiu pavasario 😀 gera Ievute, pasigavo zodeli 😃 mama taip sneka, vadinas geras zodis, ir jai reikia 😃 as tai stengiuos nesikeikt, nu buna kartais issprusta, bet jau stengiuos susilaikyt 😀 vyras dazniau pasikeikia, bet kadangi mazai namie dbr bus tai gal nenusiciups 😃

19. Feb 2012, 10:58

as ir jau laukiu pavasario 😀

19. Feb 2012, 10:16

tai nereguoju, tiliu arba siaip koki zodi skeliu, bet ne keiksmazodi, kad to nebekartotu 😃 ok Astike, laukiam pavasario 😉

19. Feb 2012, 10:09

😃 geras,gerai ka mano Rokas dar nesikeikia😃 jo,Rasvyda as jau sveika😀nu,Laura reik sulaukt dabar siltu oru,tada tarsimes del traukinio😉pas mus snyguriuoja po truputuka,bet pugos nera😀

19. Feb 2012, 10:03

pas mus tai vejas gan stiprus snd..oj mes snd vienos su maze tinginiaujam,tetis musu dirba😀

19. Feb 2012, 09:49

pati net nepajuntu kai pi.e pasakau, o taa tuoj

19. Feb 2012, 09:48

sakes, ka daryt, Ievukas pradejo keiktis 😃 tyliu, apsimetu ka negirdziu, o ji pi.e, pi.e, ausys raitos 😃

19. Feb 2012, 09:47

o orelis lauke, sakes...

19. Feb 2012, 09:46

Labas rytas 😉 o mes du kartus su traukiniu vaziavom, bet mildai metuku dar net nebuvo, tai jauciu ne ka teastimena 😃 musu tetukas grys tik vakare, parase kad Kaune uzstrigo su kazkokiais popieriais, tai kol sutvarkys viska sake uztruks.. pradzioj sake penktadieni, paskui jau sestadieni vakare, paskui sako sekmadieni ryte, dbr jau kad vakare 😃 nenustebciau jei parasytu kad ryt ryte grys 😃 o pas mumis kokia puga lauke, vaje vaje..

19. Feb 2012, 09:00

labas rytas 😉 oi Ineta, per tos nerinius nematai, kaip namai aukstyn kojom verciasi 😃 😉 mano merga vakar kaip uzmigo pries 8 tai snd 8 ir pabudo 😀 gera mintis Astike 😉 as ir galvoju pavasari i traukini imest Ievute, nes jai traukiniai laaabai patinka 😉 galetume kartu pavezint 😀

19. Feb 2012, 08:04

Labas rytas😉 Laura,nu du testai sako,kad as viena😃 velavo tai dariausi😉tikriausiai man cia is po ligos taip...as bulviagalvi irgi Rokui nupirkau kai jam buvo puse metu,bet padejau ir istraukiau kai buvo virs metu😀nu reiks varyt i siauliu lapatynus kai atsils,ir Roka su traukiniu pavezint tuo paciu😀

19. Feb 2012, 07:55

la rytelis 😉

18. Feb 2012, 22:40

isvis visi stebis is kur milda tokia aktyvi, vyras buvo ramus vaikis, nu as pasiutesne, bet eidavo susitvarkyt, tikrai taip nelaipiodavau stalais be baimes 😀 fsia, varom miegot, labanakt 😃

18. Feb 2012, 22:37

o viespatie.. nu ir prirasiau.. 😃 kai issiunciau ir pamaciau kokia litanija net zagtelejau 😃